Demetrinot se pie vo pocetokot so AD bidejki tie seuste ne pocnale da deluvaat se pie okolu 1 mesec no se zavisi od kako napreduvash so terapijata i zatoa se odi barem ednash nedelno na kontrola pa samiot lekar ti sovetuva kako da ja primash terapijata. Voobicaeno go preporacuvat po 1/2 nasabajle do 1 celo vo zavisnost kakva e voznemirenosta, a potoa go preporacuvat po potreba 1/2, no toj koga se isfrla od terapijatata postepeno se namaluva kako i drugite lekovi.. Ne sekomu demetrinot me deluva smiruvacki, kaj nekoj heleksot go preporacuvat zatoa mora konsultacija so lekar...Inaku demetrinot se smeta za dobar lek i koga se upotrebuva kratko vreme (nekolku meseci) ne stvara zavisnost..sepak kako sto rekov na nekoj mu deluva demetrinot na nekoj heleksot toa sam si go osekash uste prvite 2-3 dena a odi vo kombinacija so AD nemaj gajle samo ako imash potreba i posle 2 meseci od demetrin togash najverojatno AD ne ti e pogoden, bidejki otkako pocnuva da deluva AD demetrinot se isfrla i se pie samo po potreba...
пијам сероксат и деметрин два пати по пола.Ги пијам две недели но сеуште чувствувам вознемиреност.хелексот го имам долго пиено затоа сега ми дадоа деметрин.Зарем може АД да не делува?Инаку АД пијам прв пат во животот.КОј се ефектите од АД ни сама незнам.Дали и тие имаат смирувачко дејство?
Дали некој има пробано нешо на природна база што му помогналоо против стресов напнатост некој чај ,таблети на природна база што се ?
Jас откога поцнав да пијам АД ми се зголеми апетитит дали од нив или од ОМЕГА 3 што ги пијам незнам ,неможам да престанам да јадам ,дали на некој ова му се има случено од АД?
После 4 месеци ,а пред тоа ослабев 6 кила кожа и коски се направив сега сум малце поправена ,многу апетитиимам само јадам ми е страв да не се здебелам нагло
Е убаво!!! кој сака да се здебели нека повели ,нека почни со АД ,јас слаба сум не сум некоја дебела ама несакам да се здебелам
Епа пијам чаеви и да ти кажам искрено ми помагаат многу. А кога 2-3 дена нема да се напијам од било кои причини ми се враќа пак. Не ми исчезна скроз со чаевите ама се сведи на минимала, на едно ниво кое можам да го поднесам.