ја се попраив добри 10 кг од депрозелот , сега веке не ги пијам 4 месеци и почнувам да ги намалувам килограмите фала богу ,,,иначе ке пробам со чаевите да видам како делуваат ,денес си купив и магнезиум од 300 хехе ке видам да пробам
па ми помогна ме смируваше година ипол го пиев заедно со хелексот сега веке депрозелот не го прекинав пред 4 месеци некако немав ни потреба и бев на псхијатар ми реков дека ми е малце болје и од почнав постепено да го намалувам и така а хелексот усе го пијам
дали го пиеш по потреба или секој ден ? Цело време ли додека го пиеше депрезолот пиеше хелекс? И уште нешто да те прашам колку време ти требаше да го навикнеш депрезолот(колку време имаше нус-појави)и од кој тип беа?
дада секој ден си го пиев ми напраи шема психихатерот заедно со хелексот .па вака депорзелот поцнува да делува после 1 месец ее мене дури после тоа почнаа да ми се лоши малце и ми отворија апетит јадев многу ,а кога почнав да ги пијам малце ме успиваа ...ама се зависи од организмот ..и најјубаво е психијатерот како ке ти ги даде така да ги пиеш по шема ..
Ја читам темава и се пронаоѓам целосно пред месец дена ја имав оваа ваша состојба ... се гушев и срцето ми чукаше многу силно ... колку тешки моменти се тоа бев сигурна дека ке доживеам срцев удар само сакав да има некој во тој момент со мене зошто ако сум сама мислев ке нема кој да викне брза помош ... офф лелеле колку тешки мисли ми идеа .Бев да ми прават крвна слика ми беше одлична па во државна целосна се ок ,тироидна жлезда ми проверуваа срце се си беше ок а јас мислев ке умрам ми дадоа ансилан и некои си бипресо за притисок сега сум ок докторот рече намали малку килажа да не од тоа ... а баш околу празниците не јадев ништо ми беше страв и до храна значи не е до јадењето ... кога ја видов темава гледам дека го имам вашиот проблем .... пиев по 2 ансилана на ден сега по еден а некогаш ни еден во последниве три недели само еднаш го почувствував стравот повторно инаку претходно секој ден и постојано ...позз
мене Елисабета ми се зголеми цело време на храна мислам,ама гледам да се контролирам,изгледа што викаат дека откако ке почнат да делуваат ке ти биде гајле за се ,може за тоа си јадеме хормонот на среќа ни делува
Кантарион, камилица, мајчина душица...секое сабајле кога ќе станам пијам, можеш да ги пиеш колку пати сакаш Само да напоменам дека кантарионот ми е на прво место. Прочитајте на нет за него секаде ќе наидете дека тој е најдобриот природен ад.
и јас ги пијав сите овие што ги наброи + валеријана микс и маточина. Се надевам ке ни помогнат,а освен цаеви пијам и б-комплекс анти стрес и магнезиум од оние сто се џвакаат,па ке видиме да се надеваме на подобро!! црвец не ја процитав пораката која си ми ја пратила во лп,пишувасе дека немозам да а отворам,
по што познавате дека АД почнал да делува? како се осекате кога почне да делува?Ја снемаува ли нервозата?Добивате ли енергија,сила,волја?
Дали некој знае,дали може да ми помогне,да ми предложи некој психолог во Скопје ,по можност да работи со плави картони???однапред фала
Одете во Духот и нема да ги исполнувате страстите на телото,зашто телото копнее против Духот,а Духот против телото;зашто тие се противат еден на друг,за да не го прават она што сакате.Но ако духот ве води не сте под Законот.Аделата на телото се познати ;тоа се:блутсво,нечистота,бестрамност,себичност гнев и тн..А плодот на духот е:љубовта,радоста, мирот,добрината,самоконтролата,верноста,трпението.Да го следиме духот зашто ние управуваме со него.
да црвец АД те смируваат те опуштаат барем мене таака на почетокот ми беше тешко да се навикнам ама така ме успиваа и пред се не бев толку нервозна ама тие да знаеш после месец дена делуваат. а дали некој пие магнезиум? ја почнав 3 дена пијам од 300 леле многу ми се спие од нив..
АД не те тераат на спиење ,само од седативите може да ти се спие и депресија ако имаш така ми рече психијатарот
gagic и јас почнав да пијам исто 3-4 дена магнезиум и мене ме успиваат и ми се зголеми и анксиозноста и паничните напади дали е од магнезиумот или не незнам со ми се случува ама многу ми е лошо
КОСТАДИНКА,јас пијам мг скоро една недела и не ми се верува дека ти се лоши од магнезиумот,јас сепак мислам дека би можело да ти се лоши и да паничиш од некој стрес или некоја нервоза што си ја имала во последно време.....ти посакувам да ти биде најдобро во најскоро време..позз те молам пообјасни ми!!!