читам во нус-појавите на Ад пишува и заматен вид.Гледам дека и кај некој од вас се јавува тоа. Ме интересира дали е опасно и колку често ви се случува???
jas ne koristev nikakvi ad zamateniot vid e od anksioznosta mislev deka imam problem so vidot pa zemav naocari ne mu se sekirajte ke pomine
da srceto trista vrtagoglavici ne me fakale ama nekako glasot mi se trese ama dobro go prikrivam toa vo prvite nekolku momenti mi e taka posle odkako se opustam nekoe vreme toa custvo go snema i samo sto si recam gotovo posle nekoe vreme povtorno druga situacija -luge pak, istoto mnogu e vazno (i samata si davam nadez)da imame mn obvrski i da ne misleme na toa koga ke ni dojdat tie misli site negativni da gi vednassss sovladaat onie barem i malku pozitivni i so toa da ni prestane trepetot.se sto ima navika ima i odvika,se ona negativno mora da go smenime vo pozitivno posle sekoe loso ide i dobro nakratko posle sekoj dozd doaga sonce...
незнам дали се работи за ова но во последно време срцето брзо ми чука,неможам убаво да дишам,вилицата ми е стегната,ми се врти понекогаш,ме факат главоболки силни,се потам,како мравки да ми шетат по лицето,се трудам да бидам расположена ама тешко
Dali nekogas vi se slucilo da se prepotite,da omalaksate i da vi se otsecat racete i nozete,dali e toa od anksot.pozdrav
е па сум приметила дека главоболките ми се јавуват 3 пати неделно секако и тоа кога не јадам навреме и кога сум под стрес на работа и ми траат и по 2 дена понекогаш,некогаш ни од вентор не ми поминува
колку често имаше заматен вид,и дали те печеа очите..поздрав[/quote cesto mi se slucuvase i da me pecea i cesto imav glavo bolka okolu predelot kaj ocite
petra panka istoto mi se slucuva i na mene ama kaj mene e poveke gusenje mnogu me gusi koga zemam vozduh pozdravvv
Да! Баш сум приметила пред мензисот ми е најјака. Еднаш летоска кога ми беше на повисоко ниво анкс. толку бев вознемирена, ми се тресеа рацете, итн итн неподносливо и утредента добив
zdravo jas sum nova na forumov a so star problem sega pijam dimitrin po pola na sabajle ama ne custvuvam nikakva promena me interesiradali ansilanot stvaraat zavist ikako se pijat inaku ke vi kazam drug pat za mojot strav posebno koga sum so mojata najslatka trigodisna kerka