1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.368
    Допаѓања:
    126.291
    какво секирање не смеам,а и немам време за тоа :!: одам на работа,дома имам една принцеза која не ме остава да се секирам :D излегувам и постојано се дружам,и вежбам длабоко дишење а кога мрзата ја нема и јога :rofl: но како да ме нападнала пуста мрза ехххх |(

2. devojka111

devojka111 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Почнав ХЕЛЕКС да пијам а утре треба да дам крв и урина дали е океј дека ги пијам да н епокази несто др на резултатите или.....позз само напред

3. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Значи јас и ова мое гушење незнам стварно сшто ке се прави више
    Земав отидов на лекар направив комплетна крвна слика и е ок хемоглобин132 серумско железо 24 перфекно направив и екг и тоа е супер со 63 откуцаи во минута а мене гушењево не ми поминува и ме изпуцаа од ординацијата дека не ми е ништо здрава сум била со спортско срце :x :x :x :x :x а јас си се борам за воздух еве цела нок и сега ми останува уште тироидна да проверам ???? ако нееи тоа дефинитивно ке биде анкциозност :tmi: :sweat:

На Lale3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Значи јас и ова мое гушење незнам стварно сшто ке се прави више
    Земав отидов на лекар направив комплетна крвна слика и е ок хемоглобин132 серумско железо 24 перфекно направив и екг и тоа е супер со 63 откуцаи во минута а мене гушењево не ми поминува и ме изпуцаа од ординацијата дека не ми е ништо здрава сум била со спортско срце :x :x :x :x :x а јас си се борам за воздух еве цела нок и сега ми останува уште тироидна да проверам ???? ако нееи тоа дефинитивно ке биде анкциозност :tmi: :sweat:

5. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584

На devojka111 и milena-76 им се допаѓа ова.
  6. vesnaplazma

vesnaplazma Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    eva,i tiroidnata,ke,ti e super i mene me gusi,se boram za vozduh,samo izdisuvam,masmi mi veli;ostavi vozduh i za nas;gadno e ,znam kako se osekas,ama care,neznam.

7. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    Ме интересира дали некој користел магнетен накит за намалување на анксиозноста? Има некои реклами но и контрадикторни мислења?

8. indijana29

indijana29 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    44
    ајде здраво и од мене..ако ме нема ве читам кога можам..да ви кажам право,де добро де лошо на моменти..ама ете и јас ко вас се борам..ама што ке правам сега незнам..мајками преку работа заминува за брисел,треба без неа да бидам,,јас луге уште од сега незнам како ке преживеам без неа...колку и да сум јака неможам...што ке правам незнам,,верувајте... :( ...пак ке ми се поврати тој голем страв :(

9. vesnaplazma

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    za magneten nakit nemam cueno,a neznam kolku bi pomognal,dan e sedni kerko da ti baam.to mislam e psihicki eve nosam nesto i ke mi pomogne.

10. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    :)

Прикачени фајлови:

На pokahontas83 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    79
  12. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    79
    zdravo jas sum nova na forumov,pozdrav do site
    i jas isto taka imav anskioznost ili depresija ,toa e mislam isto?
    bev mnogu nervozna,mi bese straf da setam sama ,da ne padnam ,se gushev vo guzva,toj straf go imam od mnogu odamna ,imav neprijatna slucka pred nekolku meseci i togas depresijata se zgolemi,eden period nemav zelba za nisto,duri nitu da se iskapam,samo lezev i mislev na sluckata
    pred nekoe vreme bev na psihijatar,mi dade da pijam ZANFEKSA I LORAM,
    dali moze nekoj da mi kaze dali primal vakvi lekovi i dali se stetni
    mene zasega mie dobro od tabletite,depresijata i aneksot mi se namaleni
    blagodaram odnapred

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vesnaplazma

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    DOAGAM OD LEKAR,snimav pluca,se e ok gusenjevo ne e od belite drobovi. :$ no maticnata mi rece da mi dade upat za psihijat.ubo bilo deprezol,da popijam.dali nekoj ima iskustvo so ovoj lek. :sweat:

14. larindit

larindit Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    jas istotaka imav anksioznost t.e.nervoza i toa golema ,koga ke se iznervirav mi lupase srceto i mislev deka segusev ponekogas.Pred 20 dena otidov na lekar -psihijatar mi prepisa heleks i deprazol ,so minimalna doza i mozebi minimalno no custvuvam podobruvanje.Imav dva teski momenta vo mojot zivot za13 meseci ,ne sakav da odam na lekar no sega ne sekaam ,so toasto doktorot rece deka ke mi bide se podobro so tekot na vremeto i primanje na terapijata.no sekoj za sebe odlucuva pozdrav.

15. milena-76

milena-76 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
    zanfeksa ili velafaks е исто само што различна фабрика ги прави.Јас почнав да ги пијам велафаксот(тој го најдов во апотека)и многу ми е подобро,гледам дека се најнови лекови кои делуваат на серотинин и норадреналин кои кога се намалени доведуваат до депресија и анксиозност,а затоа дали се штетни- секој лек си има и лоши и добри страни Поздрав

16. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    Za Zanfeksata neznam, no mislam deka nekoj napisa deka e dobar AD a i citav nesto za nego, no Loramot posebno ako e od 2.5mg. bidete pretpazlivi so nego toj e mnogu dobar lek no mnogu jak i se pie mnogu kratko najmnogu dve nedeli inaku stvara golema zavisnost...

17. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    :)

Прикачени фајлови:

На larindit, pozaren, mal.ecka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. nina55

nina55 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    8
    подмукла е оваа аксиозноста.Легнеш задоволен од изминатиот ден кога утрето оп пак по старо.Дали некој има исто искуство...поздрав

На Sandra91 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. persula

persula Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    9
    Site se borime so istoto,eden den se cuvstvuvam super isto i navecer kako voopsto da ne mi e nisto opustena i relaksirana,za da sledniot den sum ocajna ,cuvstvuvam bockanje vo gradite ,nemir,vozbuda,tahikardii,preskoci i se vozbuduvam i pri najbanalni raboti ,pa pocnuvat glavobolki i taka sekoj den.Ne znam kolku teska e ovaa sostojba eden den se ohrabruvam ,a veke sledniot den gubam nadez.Ve molam neka pisi nekoj so pogolemo iskustvo do koga vaka ili cel zivot?pozdarv

На nina55 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. nina55

nina55 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    8
    колку време си вака персула? Јас 4 месеци од кој 2 месеци сум на АД и секој ден разно чуство.аман веке.