1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Сега си станвам од спиење и дирек тука :D Така да,уште не сум расонета за да видам како ќе ми се одвива денот...Како си ти? :*

На Lale3 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Сега си станвам од спиење и дирек тука :D Така да,уште не сум расонета за да видам како ќе ми се одвива денот...Како си ти? :*

3. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    nikako prijatelke moja nie rano stanavme ednata kerka vo skolo drugata vo gradinka a tretata so mene samo sto i dadov da jade kasa i sega se drzime vo race ........ toa pa toa sekoj den ke vidis kako e ama ubavo cuvstvo e :))))

4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Можам само да замислам... :inlove: Ангелчиња малецки :)

5. slucajna

slucajna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    84
    taka e moras cvrsto imas super drustvo i od kade da crpis energija za da se boris moras i za sebe a i za niv sekako samo napred hrabro.

6. slucajna

slucajna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    84
    oho denov e tmuren pa i jas tmurna imam glavobolka i samo na spienje me kutka a i malku nastinata sum ama ne mu davam znacenje sednav na net da vidam sto ima do kade ste site stignati so ovaa sostoja drustvo ke bide samo poleka ,trpenie i se ke si dojde na svoe mesto.pozdravce za vas se citkame
    |-) |-) |-) :*

7. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    И мене веќе таа настинката една недела ме држи...Ми се смачи ми се чини дека мозокот ке си го оставам во некое шамивче :D

8. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    jas ja prelezav nastinkata so temperatura prvite tri dena so tresenje ama fala mu na gospoda pomina :)))))

На Be-yO-nCe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. vesnaplazma

vesnaplazma Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    prijatelki moi,zdravo na site.me nemase malku vreme,tel mi bese na popravka,a dom nemozam na red da dojdam.i sega ve citam to se sum propustila,milo mi e za tie sto imaat podobruvnje,jas ovie denovi si bev ok.bez golemi promeni arno ama denes vrakajki se od rabota nekako mi se slosi vaka ne mi bilo mozam da recam so godini,nekako kako nozite da mi kleknaa edno najlonce nosev ama mi stezna kako 100 kg.i sega sum legnata koo da mi e sttrav da stanam gradive ko da mi tezet i stegaat.dali sekerot mi padna ili?

10. RainGirl92

RainGirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    53

Провери си го притисокот.Со него како стоиш? Од низок притисок стегат градите....

11. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757

12. gagic

gagic Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    62

gi probav denes gi kupiv nekako me omalaksaa i po nekoe vreme mi se povrakase nekako neznam dali e od valerijanata ili na psihicka baza

13. vesnaplazma

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    pritisokot go meriv okolu 20h mi bese 160 so 100 se napiv enap od 5 i pola demetr.pa sega ubav mi e.dali sega telovo se stalozuva posle smrta na tatko mi pa taka reagira ,neznam ni samata,taman izdisvenjeto i gusenjeto mi zaprea se pojavi nesto novo.mozebi pocetnite sintomi se vrakaat.?citam za ov sentis sto pisuvate,dali gi pie nekoj i kako regiraat ima efekt?

14. RainGirl92

RainGirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    53
    Јас да споделам утре планирам да си купам чај од валеријана и да почнам да го пијам бидејќи по себе си знам дека кога ги пиев чаевите ми помогнаа многу. Пиев кантарион и камилица и по извесно време се осеќав многу подобро. Секаде слушам и читам дека валеријаната е подобар смирувач и од кантарионот па од утре ќе почнам и ќе ви пишам :)

На gagic му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    vesna zdravje sakam i jas da gi zemam sentis da vidam kako ke mi deluvaat :))))

На vesnaplazma му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Здраво чупиња како ми сте денес?!Јас од сабајле сум на нерви фрлена срцето ми се чини дека ке ми излета од градите од шо сум збесната...Денес ако не отепам некој добро е...Ке одам до теретана сега да си ја извадам малку силата :D

На Lale3 и gagic им се допаѓа ова.
  17. gagic

gagic Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    62

јас од фотелја на кревет кој знае што ми е по цел ден си плачам нешто ме има мавнато немам сила за ништо помагајте :sweat:

18. vesnaplazma

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    gagic ne se sekiraj i jas sum bez sila ama i site denes sto gi sretnav bea takvi izgleda od vremevo ke e

На gagic и Lale3 им се допаѓа ова.
  19. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Гагич и јас така се осеќам само што сум плус и нервозна...Цело време сакам да му се испукам на некој дека ми е мене тешко :doh: ...Ке поминии! :*

20. RainGirl92

RainGirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    53
    Be-yO-nCe убаво за тебе штом можеш да излезеш и да одиш и на теретана...знаеш колку е добро тоа за анксиозноста. Јас едвај денес излегов со мајка ми да си купам чај од валеријана и ете сега ќе си сварам па очекувам некое подобрување.