jas pijam helex od 1mg ama go krsam i pijam cetvrtina znacit o,25 poso Xelksov se pojaki i od diezepam a normalno deka mozit i zavissen da e coek od niv ama morat da se pijat so drugi apcina kombinacija jas pijam helec so Elicea, ama zavisit i so helekx pies poso imat obicni imat i 24 sati so trajt edna doza edno apce ili cetvrtina
Костадинка , Благоја е човекот кој масира, ...незнам некој вид кинези терапија ???Незнам дали е лекар ама многу го фалат особено кај лечење на дископатии и дискус херниии...???Ај распрашај с еи пиши ми Поздарв
Здраво дружино да ве поздравам сите а посебно ми е драго што гледам дека Дунја ни се вратила најголем поздрав до неа
Zdravo ....Jas sum nova na forumov i sakam da slusnam dali nekoj NAVISTINA se ima izleceno od anksioznosta. Na mene bi bese dijagnosticirana ovaa sostojba od pred 2 meseca i momentalno sum na Helex od 0,5 mg i na Escitalopram od 0.5 mg. Do sega nemam oseteno nikakva promena,a nesakam da mi se zgolemi dozata na lekarstva......ovaa sostojba mi e dobiena kako rezultat na predvremena menopauza bidejki nemam ni priblizno 40 godini. Dali predvremenata menopauza moze da ostvari vakvi psihicki problemi. Ve molam za pomosh....
јас пиев Елицеа пред две години и многу убаво се осетив од нив.Првите две недели ми бесе гадно ама после третата недела се осеќав така среќна буквално мислев дека ќе полудам од среќа и енергија,ова го кажувам значи од сопствено искуство.Меѓутоа ги пиев кратко еден месе откако осетив подобрување самата ги прекинав а не требало така. Сега пак ги пијам веќе недела дена се осеќам зашеметено но издржувам зашто знам дека после ќе ми биде многу убаво,не знам дали е во ред што се трујам но апчињава стварно имаат некоја моќ
http://www.filmovin.com/publ/strani_fil ... -1-0-11167 и да изгледајте го филмов мислам дека многу ќе ви помогне јас го изгледав и многу мислења ми се сменија
a dali ste imale problemi so spienjeto?jas od sostojba na anksioznost preminav vo nesonica i sega zaspivam samo na tableti...dali znaete nekoj caj ili nesto slicno za pomos za spienje?
aj nekoj neka mi kazit kolku pari e od prilika magnetna rezonanca za glava ? dali gi snimat nervite od mozok nervite od ocite i slicno ...
магнетна ми препорачуваа во струмица,во кочани во скопје секаде но јас си чекав во штип,многу ми беа високи цените во другите градови од 8 илјади па нагоре,а во штип ми беше 350ден
Мене главоболките ми траат цела недела не ме напуштаат ама јас нив ги игнорирам па и без апче ми поминуваат па другот ден пак ме боли и така.............од времето е
i jas imam glavobolki vo zadniot predel nad vrattot strasno....sakav fudbal da igram 10 min i pocnav da mislam i oste tolko me bolese... ((
jas pijam ketoprofen mi pomaga mnogu koga vremeto e vakavo imam hronicni glavobolki koi mi traa vo serija od po 5 dena...taka da ako ne mozes da gi podneseh podobro napij se nesho nego da se macis,,,neli apcinjata se tuka da ni go olesnat zivotot najposle da ne se preteruva de ..samo vo ekstremni slucai...pozz
kaj sekoj e razlicno, no obicno podobruvanje se oseka posle 2 nedeli ili najmnogu 2 meseci, bidi malku strpliv
luge daj kazete stvarno ova ne se trpi veke 2 nedeli pijap zapira i mnogu mi e loso nervozna sum omalaksana nemam zelba za nisto koga ke pocnat d am deluvaat znaete li mene da mi e podobro sekoj den od koga gi pijam mi e polosohttp://forum.femina.mk/posting.ph ... =22&t=580#
jas pijam ketonal ama ovoj pat ne mi vrvi me boli nad nosot i okolu ocite i na celoto,i me faka strav eve veke tret den probav i andol i od nego ne,pa pijav heleh i od nego malce mi popusti i pak me boli.neznam dali e od anksot ili sinusi ili pak nesto treto .pozz do site
Decki kazete dali se vazi jas prvo piev cela nedela asentra a sega veke pijam 2nedeli pijam zepira se vazi l asentrat
Здраво другари и другарки,да ви се приклучам и јас во тимот на Анксиозни.Значи имам симпотими како болки во вратот и очите,ја немам онаа желба за дружење,цело време мислам на тоа,излезам во чаршија како изгубен сум..дали ова е анксиозност и како можам да си помогнам?Некогаш ме облее страв,ми се потат рацете и се мислам дека ке паднам..И ми се јавува во период кога почнува летото а кога е ладно не.Дали може и да е до времето..Поздрав