Леле знам дека сум досадна..Ама да ве прашам и ова...Дали ви се коци вилицата,онака пола ден ја осекате укоцена и главата цудно ја осекате??? поздравче
Dali imate kako bockanje vo leva grada,mene vo posledno cesto mi se slucuva kako bodenje,gore ,dolu ,okolu gradata i kako tezina i napnatost osekam po cel den nekogas kako da ne mozam da se opustam,mislam deka ke poludam.poz domsite
Ај некој нека ми препорача добар психијатар во Скопје, за кој имате слушнато дека навистина помага. Не е битно дали е државно или приватно. Може и по ЛП за да не се полни темава со офф топици.
decki sakam da ve prasam dali nekoj od vas ima nautro problem so usite da se zatnati,ednoto ili dvete pa ne mi e poznato dali e mozno i ova da e simptom na anksi ili pa nus pojava na antidepresivite ili mozda nesto drugo
Не верувам дека наутро може да е од анксот или можно е некоја нус појава Кога ке станеш веднаш измери го притисикот обично ако е низок доага до затнување на ушите Мене ми се случува секогаш тоа но кога добијам поголем напад од аксот а наутро никогаш Поздрав
pritisok e normalno kaj site da e namalen nalku vo spienje i posle re vraka vo normapa megutoa pocna ova otkako pocnav da pijam antridepresiv od pred eden mesec
Erol во тој случај смени го антидепресивот ги има многу па тогаш ке бидеш сигурен дали е од него или нешто друго секако со консултација на лекар Инаку јас сама си ги мењав антидепресивите и сега го пијам оној од кој осетив дека ми е најдобро а секако и доктор после тоа ми го препорача но јас веке бев на таа терапија по сопствен избор зошто сите и на секого не делуват еднакво
Nus pojava od AD tie dopolnitelno go namaluvat pritisokot..pij si vo ovoj period poveke vitamini, sok od cveklo organizmot malku da go potkrepish..strashna rabota se tia AD, od edna strana dobri od druga rshum te pravat...
Дечки дај помогнете,значи легнам да спијам во 2-3 часот и максимум спијам до 10,и кога станам пак ми се спие.Се будам и цел ден чуствувам замор.Навечер низ град ми се чине ке заспијам,иам слаба концентрација и имам некако глупо чуство,како да сум во сон.Од што може да е ова,дали од шо цело лето конзумираме алкохол и слабо спиеме или анксиозност?
vi preporacuvam poke sport trcajne vezbajne vitamini ama prirodni zelencuk i ovosje i za mesec dena ke se vratite vo normala
здраво на сите. да ви се пофалам бев на полагање тестови за кола и ги положив.одма другиот ден отидов на одмор и ни еднаш не ме фати паника таму а толку се плашев.а за тестовите само што седнав на столчето и почна срцебиење вртоглавица,заматен вид и ред друго ама само 2-3 длабоко издишав и си реков што сака нека биде јас морам да се сконцентрирам на тестот а не на анксот и само што почнав да гледам на компјутерот да мислам на прашањата анксот исчезна за миг значи не е посилен од мене мора да си оди мене ме чека работа а не борба со него .позз до сите и не се предавајте лесно
Pak ova glupavo izdisvenje,kako asmaticar.ima li nekoj olku dolgo problem so dlaboko vdisuvanje i izdisuvanje?i opsednatost so toa?
Mnoguuuuuuuu me bolat muskulite osobeno na racete ne mozam veke, a srcevo sekoj moment mislam ke mi zapri i ke mi se desi nesto, mn loso cuvstvo
Феминки ве молам помогнете ми .... !!! Само што се потсредив со мисливе пред два дена почина една блиска роднина ...од како дознав за смрта се ми се поремети анкс.. се врати пак во мене а таман што изчезна. Многу се оптеретив со лоши мисли пробувам да ги одтргнам но неможам посилно е од мене ...само некој мисли ми се вртат дека таа почина здрава-права...што мене ако ми се случи тоа нешто Дечко ми само ми зборува за земање јас тоа го сакам од срце пресрекна сум но како што ми збрува одеднаш си викам што нешто ако ми се случи ако умрам неможам ептен ми е тешко неколку дена со ред ме боли главата само мислам да не имам нешто неизлечливо ахххх ке полудам ...... а во октомври минатава година бев на магнетна за главав бидеки мн и тогаш ме болеше и истово со анкс мајка ми закажа да видиме ми кажаја дека воопшто немам ништо но ете не верувам мислам дека имам нешто..... ВЕ МОЛАМ ДАЈ ТЕ МИ РЕАЛНИ СОВЕТИ ПОТРЕБНИ МИ СЕ. Кога ќе ги читам вашите совти ми даваат сила ....
во анксиозноста е најважно да им се верува на блиските, симона во твојот случај дечко ти...земи вака за пример, тој би ти зборувал за земање ако си болна? Значи, не си и нема шанси да си.
a kakvi ti bea? mene kako da mi se vrti kako da gubam centar na ramnoteza mislam, chudni osekjai i slichni gluposti i tebe taka?