pozd do site sakam da prasam dali nekoj gi koristi triptovon plus od herba von go reklamiraat za depresija stres nesonica aksioznost panicni rastrojstva velat go zgolemuva nivoto na serotoninot pa ako ima nekoj iskustvo neka pise ne e problem cenata koga se raboti za zdravje bitno e da ima efekt
Девојки може да ми препорачате некој природен чај за смирување и опуштање на нервите? Неможам никако да си ги опуштам. Цело време сум стегната, цело тело ми е стегнато. Како успевате да се препуштите на моментот? Јас постојано се секирам за се. Некои умствени вежби да ми препорачате?
Најмногу смирува чајот од валеријана или пак се продаваат капки валеријана кои што можеш да ги ставаш во чај и имаат навистина смирувачко дејство. Исто така чајот од липа и од нане многу помага во опуштање на нервите. За умствени вежби незнам, ама знам дека јогата има големо влијание во подобрувањето на состојбата кај анксиозните.
Јас ги користам, почнав пред десетина дена, рано е за резултати, се надевам дека ќе помогнат, освен тоа и на природна база се. За секоја терапија треба и време
Blagodaram anggell na odgovorot se nadevam ke pomognat ocekuvam da ni kazes kako napreduvas pa da pocnam da i koristam
Dali helexot pravi zavisnost ako se zema po potreba,jas nekogas zemam na dva dena ,nekogas ednas nedelno,a nekogas 3,4 dena so red pa go prekinuvam?i dali na nekoj mu islabnalo srceto od anksot i od povremeno cukanje pobrzo i nekogas i preskoci,zosto mene sega cel strav mi e tamu so se plasam i edno ekg da napravam.poz do site
таман малце се смирив денеска нов стрес хаха и пак болки во срцето и позади во грбот, ама мискам дека висе ни едно апче дека не ми помага, кога ке ми дојдат тоа лошите мисли дека секое време ме оцекува срцев удар аууу од паника ми е полошо, а и настината сум, пред месец дена правев ехг и беше добро, дали може да е оваа блка од настинката и стресот или да правам пак ехг поззз
Potpolno te svakjam deka vo situacija sme sekoj den da pravime ekg ama so toa se gleda kako raboti srceto I ako vi e dobro znachi ne moze da se razboli preku nokj ! No dokolku ste bez srceva mana nemaj gajle panikata e takva so zabrzano chukanje srce ne e strashno! Pozz
Значи незнам што ми се случува...Депресивна сум, се чувствувам глупо...Иако надворешно не изгледа така, јас цело време сум преоптеретена со некои мисли дека сум сериозно болна и мислам негативно. Не сакам да одам на психијатар...a потребен ми е разговор...Имам врска, ОК ми е се, но еве вака се чувствувам, ми се плаче понекогаш....Совет?
najiskreno sovet poseti psihijatar i pij mala terapija ne e strashno da piesh mal vremenski period terapija za da ti go smiri organizmot, i razgovor so psihijatar ne e strashna rabota! : )... ovaa mnogu lugje go imaat na planetava i treba da se soochuvash i da go prifakjash zivotot vaka, moze gledash dr.Oz bash zboreshe za panikite sama sebe da se ubeduvash deka ne e toa shto go mislish a toa ke ti pomogne psihijatarot kako i zoshto! Pozz : )
Ја прекина терапијата пред да дознаеш дека си бремена или после тоа???Ептем се задлабочив во темева но сакам да бидам информирана,и мене ме плаши како ќе се носам со тоа.
ги користел ли некој овие цаеви која им е цената и каде ги има и како сте задоволни ?http://www.alkaloid.com.mk/caj-od-matocina.nspx http://www.alkaloid.com.mk/valerian-miks.nspx
dobri se, samo dokolku sostojbata e poseriozna samo caevi ne pomagaat...vo sekoj slucaj dobro e da se pie caj od matocina, kamilica, lipa, nane, majcina dusica, kantarion...
Не не ми беше прекината терапијата.Јас веќе бев бремена 5 недели кога дознав гинекологот ми препорача консултација со психијатар и да ја намалувам дозата.Меѓутоа психијатарот ми ги прекина нагло ми рече дека не е докажано дека постои ризик за плодот да се опуштам и да не мислам на тоа дека сум ги пиела а сум била бремена.Сите испитувања си ги направив и бебето си е во ред.Имам сретнато трудници што пиеле ад за време на цела бременост родиле здрави прави бебиња јас мислев дека нема да можам да издржам без ад ама ете се се можело.
Храбро се соочував ( и сеуште се сооќувам со тески ситуации), а се плашам од замислени работи (болести и сл), оние кои најмногу ги сакам и се плашам да не ги изгубам некако ги отфрлам од себе (се затворам) олку е тоа парадоксално ни самата неможам да се разберам (а посакувам некој да ме разбере) дали и вие така се чувствувате поради анксот ии ова го има амо кај мене?