Мислам дека сум многу подобра од порано, барем со намалени симптоми, но овие неколку дена ич немам апетит.Како е кај вас со апетитот ?
Вечер сум на Date после 2 години со некој што нема појма што ми е. Имам малку чувство на анкс. но уште ова ми остана за да си докажам дека можам повторно Се.
Апетитот стално ми е слаб, и затоа на сабајле јадам јаболко ме огладнува, јадам Аронија, и пиам витамини - Stress Management od CaliVita па така спречувам да не ослабнам многу
не де. Само ми забега срцето. Си помислив:"Сега којзнае каква ќе ме замисли" . Се случува. И вчера на момент се случи. Срамам од свои фотографии, па кикснувам кога праќам мои слики некому.
Zdravo i od mene. Jas poslednava nedela sum vo druga faza da recam. Sum primetila pred ciklus deka imam cudni bolki vo glavata pozadi, otrpnuvanje i kako da go gubam osetot na racete i nozete i bolki isto taka. citam dekase simptomi na losi bolesti i me faka panika, dali moze da e toa ili mi e od anksioznosta, ako voopste i ja imam, veke neznam sto da recam. kazete mi dali nekoj od vasimaslicni takvi simptomi. pozdrav golem
isti simptomi gi imam jas pred I za vreme na ciklus... ne se sekiraj anks ti e, I jas koga go imam imam chudni "deshavki" vo glava naped pozadi, vrtoglavici nizok pritisok, I malaksana sum samo legam I mi se loshi taka da od anksot ti e. ne se sekiraj 3 4 dena do edna nedela proagja, no dodeka da projde ne chitaj nishto : )
Синоќа поминав изненадно преубаво, ме фати вртоглавица и да не знам кај се наоѓам 2-3 пати но веднаш се враќав во нормала Но проблемот ме фати денес со прашања дали ако пак ми се врати анскиозноста (не ја осеќам година ипол) дали е злобно да се врзувам со некој и да го малтретирам подоцна со мојот проблем, и дека никогаш нема да бидам потполно стабилна и добра за некој Се надевам ке ми се манат овие мисли за брзо дури не сум го оставила од страв
Не смееш да изгубиш некој што го сакаш заради овај глупав анкс,јас за малку ќе ја направев таа грешка,за среќа се случи нешто поради што решив да се борам за таа врска која трае 6 години и во која тој ме трпи и со тој анкс кој за среќа не е многу присутен.Биди силна и бори се,љубовта прави да заборавиш на анкс,и да се бориш против анкс.Позззз
Leleeee luge cuvstvuvam muskulna slabost, grbot i racete mnogu me bolat a kondicija nula kako da sum srcebolesnik so ke bese ova ja neznam, a tocno pred edna godina napraviv analizi, teroidna dobra pravev sres test ,eho na srce nosev holter i se izleze ok i pak vo glava si nabivam glupi filmoj deka ke mi se desi nesto pomagajte
Деновиве сум пред циклус и сум катастрофаа...омалаксана некој страв во мене,мачнина во стомакот,и најлошото што не можам да го поднесам се лошите мисли знам дека се од анкс ама мн.ме плашат... само се преиспитувам нешто само се задлабочувам во мислите,дека би можела да повредам некој па сето тоа до крај си го режирам и ме фаќа страв ужасен... дали на некого слично му се има случено или сеуште му се случува? а ги пијам зепира веќе 3 недели... а исто така читав дека за овие опсесивни мисли дека не треба да се игнорираат бидејќи така биле поинтезивни,туку требало да си ги оставиш нормално да си течат како секоја мисла ама јас неможам така се преплашувам ве молам некој совет ова е една од најзезнатите симптоми на анкс. Како да ми исчезнат еднаш засекогаш овие мисли многу е непријатно на пример сум видела нешто да речеме убиство и си викам леле што ли си мислат овие луѓе можеби и јас ќе станам ваква таква ... и со сите лоши работи се поистоветувам или како да го наречам тоа веќе не знам... ве молам извинете ако сум негативна ама стварно ми треба поддршка и совет како и на сите тука поздрав
Ne se sekiraj ete sum I jas takov Edna nedela mi se cine ke se raspadnam gotovo ne znam sto se desava macno mnogu AAA:///
Јас цел ден немав ни А од Анксиозност. Цело време си апнувамв од нешто благичко, и секако, постојано мислев на него. Кога и да помислам на слатки или на него сѐ што е ужасно исчезнува. Ах, ќе си го фатам за дечко, па ќе види ова анкс каде ќе оди. Во КАНТА.
Jas denes so novi simptomi, mi trne celo lice i glava, okolu ustata okolu ocite usite....dali nekoj imal takov simptom