Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. bile69

bile69 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    dali nekoi ima iskustva so asentrata neka kaze nesto

2. penelopa1234

penelopa1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    Dali nekoj imal iskustva so Elicea? Ve molam mi znaci vasheto mislenje !

3. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Значи на сабајле ко ке станам како изгубена се чуствувам после во текот не данот ок сум,но ме нервира на сабајле кога одам на работа како изгубена :@

4. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Многу Добро те сваќам .. јас ги навикнав симптомите но со деперсонализација и дереализација уште маки си мачам.. како робот сум

5. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Ми доаѓа да се убијам од оваа анксиозност. Еден ден сѐ е супер, утредента ПЕКОЛ. Некој ако знае апчиња кои навистина помагаат нека кажува. Која цена се, на приватно ли се и тако даље.. Преку сѐ ми е.. :sweat:

6. x-tina64

x-tina64 Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Zdravo na site Jas sum nova na forumof sakam da vi kazam jas ja lecev ansionzosta pred 7 godini se izleciv mnogu brzo piev paroxetin 20 mg ednas na den i helex 0.25 dva pati na den redoven razgovor so prihijatar eve i preporaka za dobar psihijatar PZU ZORA MITIC me krena na noze no posle 7 godini eve pak me vraka ansioznosta po zgolemen intezitet ne sum izlegla od doma postojano mi e loso se plasam da pijam apcinja samo placam po cel den eden den ne sum na raat... Se konsultirav so prisijatarot i mi rece deka nie koi sme anksiozni imame osobeno teskotii koga e vakvo vremeto jas seha nisto ne pijam se plasam da pijam bidejki sakame da imem bebe so soprugot.... No kako i da e ne ste sami ne ima mnogu jas sum sekoj dvor den na dezuren lekar na kardilogoja vele doktorite ne me ni primaat mi ja znaat sostojbata i veke ne reagiraat :sweat: :sweat: a jas ke si puknam od maka

На srnicka7 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. napoleon

napoleon Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    Здраво!По мое би ти препотачал Б6 и капки од валеријана на фитофарм бидејќи мене ми помогна оваа комбинација а понекогаш и хелекс од 0.25 кога ме фаќаше скорос али многу ретко мозеби во месецот 1 до 2 апчиња а сега не сум пиел скоро 2 месеца Поздрав!!!

8. bile69

bile69 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    a dali pies nesto od sto se custvuvas taka custvuvas li postojana nervoza

9. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    ништо не пијам не чуствувам нервоза туку како во сон да сум наутро цела изгубена

10. bile69

bile69 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    toa e dobro nedaj boze da pocustvuvas nesto od anksioznite simptomi voopsto da nemozis ni da sedis ni da stois neznaes ni sama sto ti se slucuva

11. madona555

madona555 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    1
    Luge ne mozam pa cel den se boram so ovaa omalaksanost bodezi kaj srceto bolki vo grbot I racete sakam da odam na lekar ama doma me puknaa novi analizi ke prajs pred edna godina napraj nisto nemase bla bla, so me sovetuvate stvarno mi e strav.

12. bile69

bile69 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    nesto ne sme aktivni pisete kazete nesto interesno da ne mislime na simptomite

13. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Некако да не се подречам сум како подобра, пред некој ден си реков епа аман што сака нека биде више ми се здосади 4 години да се жалам дека нешто ми е и дека умирам. Па си реков ако умрам умрам, ама барем ке се шмиинкам, лакирам со сети сили излагам хахаа па и да дојде до нешто спастрена да бидам. Зашто друго чаре нема, ми дојде преку глава ова жалење и на мене и на лугето околу мене. Па до кога ке терам ке види ме :!:

На srnicka7 и simona26 им се допаѓа ова.
  14. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Леле Доста Натемила какво умирање .. :lol:

15. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Доста е да, ама од здрави прави си правиме еден куп филмови, секој ден се мачиме со триста глупости, најубавите години ги поминуваме дома од страв дека ке ни биде нешто. Колку само средби пропуштив од тоа леле неодам да не ми се слоши и вечерта ке си легнам и ке си речам ете ништо не ми бидна само што си преседов дома и пропуштив да излезам. А што ако и ни се слоши некаде, па има луге околу нас ке ни помоге некој. Ми се здосади више искрено. Мора малце инат да и покажеме и да не остави на раат. :inlove:

На srnicka7 и bubic.k им се допаѓа ова.
  16. simona26

simona26 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2014
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    136
    Така е натемила само строго со пријателкава наша, па досадна е више се залепила за нас и не не пушта (а ние па гостопримливи се покажавме ептен :D и таа се заседна) ко некои баби од 70-80 години не направи само да се жалиме и лошо да се чувствуваме, најубавите години сака да ни ги земе ама НЕМА, нема да и дозволиме, иш иш гнасо не те сакаме више. Мило ни беше што се запознавме и ај сеа бегај прво во пуста гора и не враќај се повеќе :lol: :lol: :lol: (цццц забегав јас) :tmi: :tmi: :tmi:

На bubic.k и natemila им се допаѓа ова.
  17. chrn123

chrn123 Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Ви се случува ли да се осеќате чудно,како нереално,конфузно,како да полудувате.Дај кажете бидејки се осекам премногу вештачки,не сум тој што бев,цело време мислам на тоа..:worried:

18. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    92
    Ееее и мене ме здрма малку денес ама јас оп едно чајче од кантарионче и поарно ми е па земав да се фарбам па нокти вештачки си лепев ахаха абе бог да чува сум а кога ке ми текне утре треба син ми да го носам на системацки уплав факам а во вторник треба прваче да го запишеме леле мајкоооо паничам ко јас да поагам во школо абе бог да чува :worried:

19. madona555

madona555 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    1
    Da, ne se sekiraj toa i já go pominav ne si sam :) mislev deka ke poludam kako da zivees vo nekoj dr svet

20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Оф леле и ние во вторник се запишуваме прваче, хаха исто и јас сум испаничена како јас да ке одам. Ама ова ни се слатки маки.