Дури бев на терапија со антидепресив пароксетин и седативи, се трпеше некако, барем работа, шетање, излегување. Сега без нив, кога намалив, многу страв и паника. Не знам лековите да не ми наштетиле на мозокот, правев магнетна се беше во ред. Немам подршка од семејството да продолжам со терапија, така требало да биде, а јас се мачам нон стоп. Немам уживање ама баш во ништо. Што да правам не знам, сите ми викаат оди, шетај, работи нешто, занимавај се, а јас никако не можам. Кога ке земам малку сега имам седатив лорам, ми се тргне стравот али дека за овие анксиозности и депресии имам читано многу, дури и се плашам што ќе земам седаатив. Се си викам ми треба терапија и да си почнам да работам, па со тек на време постепено ќе намалам. Што да правам?
Здраво.... Значи оваа проклетија нека си оди веке еднаш засекогаш аман веке. Еден ден супер еден ден не. Вчера цел ден смеи и на работа и дома а денес катастрофа. Мислам позитивно ама оно ми ја брка позитивата. Се чувствувам премалаксано рамената здрвени вртоглавици нешто како да ме мачи и од цела мака се напив едно лажиче сода бикарбона и вода и ако верувате ми помина ми олесна малку.
zdravo i denes od mene. Kratok zdiv, kaslanje , zadebelen jazik i cuden vkus na bilo sto stavam u usta, duri i vodata mi e cudna. Pokraj kratkiot zdiv dali nekogas ste osekale kako provev, nekoj veter pomegu gradite i grloto?
Zdravo jas bev kaj PZY ZORA MITIC porano piev paroxetin seroxat od 20 mg i helex 0.25 dvapati na den i sum prezadovolna ama sega pak me povrati anksioznosta posle 10 godini i eve denes pocnav so nova terapija lexilium 1.5 dva pati na den i ZEPIRA dai ima nekoj iskustvu so ZEPIRATA jas prv pat ja pijam
Денес сум супер наработа убаво поминав опустено без паника вечер во 8 пак сум на работа па се надевам дека убаво ке си поминам без проклетата аксиозност
Јас само кога го слушнав неговиот глас, како ми се обраќа на мене, се шекнав. И потоа десетина минути чувствував анксиозност, инаку не.
Кажете сто мози со грлово да ми се дешава од левата страна ко затворено да ми и шлајмови само исплукувам и некогаш ко да ме стега не подносливо :/ и во градите од левата страна под ова коската ко зештина и ко да ми го затвора воздухо и трпнење во глава до грло лошо лошо://///
Tuka sum i jas ,cisto da ve pozdravam ,nisto novo kaj mene imav nekoi vlosuvanja na sostojbata pred nekolku nedeli pa se oporaviv ,i sega sum pak isto ,se budam i si zaspivam so crnjaci vo glavata ..Hickok bi mi pozavidel
Zdravo, Imam problem od koj so denovi nemozam da spijam, jadam... Se raboti za moeto since koe ima 9 godini I prvpat bese sam na ekskurzija. Od mal dobiva se sto ke posaka. Za vreme na ekskurzijata vo sobata kade sto spiele 4 drugarcinja nasol pari I bez da prasa cii se si gi zemal I si kupuval nebitni raboti sto veke neznam po kolku pati mu se kupeni. Jas I soprugot mnogu go karavme I mu kazavme deka toa e isto so kradenje. Sega ima doza na nedoverba dali navistina gi nasol ili pak gi ukral? Ova mu se slucuva prvpat I bidejki jas mnogu go kontroliram vednas primetiv no sto ponatamu, se plasma da ne mu prejde vo navika? Dali problemot e I vo toa sto mnogu strogo se odnesuvam so nego pa duri vo odredeni situacii I go team. Ve molam za sovet
Здравоо.... Значи пак исто стануваш сабајле се е ок се спремив за на работа пошто имав време. Си купив цвекиња па дојдов на работа седнав да пијам кафе и оп вештеркава пак до мене и расположениево ми се смени за 100 степени. Се напив чај од кантарион малку ме смири и сега пак се си мислам ке се онесвестам. Сега ке пијам чајче од нане и налет веке се осекам како крај на светот да дошол. Вие како се осекате денес? Можно ли е да ми е паднат притисокот па вака да ми е? Можно ли е да е од времево? Позз
Здраво до сите веке 6 месеца терам со проблемов анксиозност панични напади од време на време и сакам да прашам дали некој има симптоми на несакани движења на делови од телото на пр. најчесто ми се дешава кога лежам да ми мрдне нога поретко рака или мускулот околу левото око незнам колку е поврзано со проблемов и при одење по улица како на пр. губење на рамнотежа поздрав.
Kazete mi dali vi se slucuva da ve fati panicen napad vo spienje mene se pocesto me budi od spienje mnogu neprijato custvo i dali ima nekoj iskustvo so ZEPIRA