Значи мораш да бидеш упорна, тој што е упорен секогаш успева а книгата ја имаш на овај линк http://www.femina.mk/out/?id=fa61a6dde5 ... ost-7.html на првиот пост во PDF file ... ако неможеш да се снајдеш пиши ми порака... ќе ти ја пратам на e-mail. поздрав
Здраво на сите како сте денес? Јас катастрофа. Овие денови на работа многу нервози и стресови. Остануваме без работа цел персонал заради еден идиот. Утрово станав се ок се додека не се качив во автобус и на пола пат се запали сите бегаа мене нозе ми се пресекоа срцето почна брзо да ми лупа налет. Сега на работа пијам чај и се смирувам. Инаку со ова лајно се борам 4 години сама без помош на психијатар. Позз до сите и добра ви е идејата да се сретнеме ние анксиозните и да си размениме мислења. Позз
ај од тие што пиете елицеа и со кои контактирам во лп да ми кажете дали ви се случило да крварите од нос кога прочитав тоа сега страв ми е да се напијам.СЕ извинувам што гушам со вакви работи ама сакам да знам нови апчиња се за мене.
jas piev porano ne mise slucilo toa pauzirav eve sea od zavcera pak pocnav so elicea i dve apcina helex od 0,25 edno nautro edno navecer ..malku sum ko zamaena i mi se gadi ..lekot ke deluval po nedela dena ili po 15 mene eliceata mi e od 5 ...koj ti kazal deka krvarti dosta sme uplaseni sea uste za ova da mislime mozi slucajno miu iskrvaril nosot gluposti..jas pocnavb od zavcera da piam pa ke vidime inaku se osekam v kraj tesko ko zamaena nozete otseceni srcebienje znaci postojano abe so da vi raspravam tezok period mi se gadi nemozam da jadam aman do kaj ke idi ova kako da se otarasame..mene me maci vreminja nekogas poke nekogas pomalku ama ovoj period mislam najtesko mi e so NADEZ deka ke zamini i nema da mi se vraka ..pozz
И уште нешто сега имам нов страв во глава ми се увртело слепо црево кај јајникот од десна страна ме збоцкува и се си мислам слепо црево ке ме фати. Дали и ова е дел од работата на анксот?
Како се справувате со времево сабајле сонце сега облачно. Јас сум како премалаксана и дланките ми се препотуваат како да немам сила и уплашена сум. Има ли некој како мене се плашам на секој чекор. Позз и пишете
Вики , Елисабета ви благодарам на одговорите ми го тргнавте стравот .. тешко е ова навикнувањево .. но ќе помине .. поздрав
знаете како јас се спасив од ова проклетство почнав да ја читам библијата и чуствувам како да сум се преродила 8 години се клукав со анидепресиви и резултатот секогаш беше ист додека ги пиев добро ми беше кога ќе ги оставев мислев дека умирам пекол ми беше и се така 8 години по една година ги пиев по неколку месеци пауза па пак на старо најмногу што имам издржано без ад е 1 година и после таа година уште 2 неможев да се опоравам,апчињата не ви помагаат верувајте само ве прават да зависите од нив како мене што ме правеа мислев дека без нив неможам ништо дека не сум способна без нив немав самодоверба неможев на улица да излезам сама едноставно зависев од нив,не викам дека е лесно без апчиња ама полека полека ќе си дадете време и ќе успеете и ќе бидете посреќни од порано поисполнети ќе знаете дека сами сте успеале без помош на апчиња само со силната ваша верба и љубов ќе научите да се сакате себеси и да се цените повеќе,јас додека ги пиев бев успешна на секое поле ама не бев среќна душата ми беше празна со огромна празнина не чуствував среќа потешко ми беше ако бев супер немав панични напади или црни мисли ама душата ми знаеше како се чувствував неможев ни да заплачам ни да се радувам само ги гледав другите лица насмеани и им завидував си викав зошто мене не ми е вака моето лице не зрачеше беше мрачно како што имаше една феминка напишано очите ме издаваа беа преполни со тага а душата празна а мозокот со еден куп прашалници зошто мене вака како можеше мене како што сум направила или згрешила за толку многу да страдам верувајте сите одговори си ги најдов самата по толку години мака баш како што ми кажа и отец партениј од бигорскиот манастир ви го цитирам ЛЕКОТ Е ВО САМИТЕ НАС ПАТОТ ДО УСПЕХОТ Е ТЕЖОК АМА ПАТОТ Е ТОЈ НЕМА ДРУГ ПАТ. ве поздравувам и ви посакувам се најдобро
Дечко ми спомна брак пред неколку дена,бев среќна но денес ме фати анкс од помислата,се препотувам имам нагони за повраќање,ех тој страв од брак
Денеска се преморив, и сега викам ај дса седнам да си се напијам едно кафе и само што не паднав. Толку јака вртоглавица што не можев од двор дома да си влезам. Сега лежам и се плашам пак да не ми се заврти.
Lele se se ama ova grlovo i gusenjevo mi se smaceni, osekam kako postojano da imam slajm i celo vreme iskasluvam ama posle toa se gusam vi se desilo li vakvo nesto?
dali ovie antidepresivite mnogu teraat na potenje dali nekoj iskusil takvo nesto i dali sme matni kako da lebdeete neka pise nekoj
tie ne sledat postojano jas neznam dali da recam deka e vrtoglavica ili nestabilnost nemaje ramnoteza