Zdravo bas sega slusav na kanal 5 vizita doktorkata zboruva deka dobro bi bilo bez apcinja dobro e toa ama kaj nas psihijatrite podobro e da dadat apce i zavrsena rabota nema razgovor
Луге истражував малку повеќе за маточината и секаде каде што сретнав за неа пишуваше дека е одличен лек за анксиозноста, јас веќе почнав да ја пијам па ќе видиме како ќе биде понатаму, но сакав да споделам и со вас па ако е некој заинтересиран може да проба. Еве ви еден линк за да прочитате и самите. Поздравче и имајте убав ден http://www.lekovitebiljke.com/cajevi/caj-od-maticnjaka-za-smirenje
Одамна јас знам дека е поубаво без апчињја да се борам па затоа и без апчиња и почнав,еве 6 месец се немам напиено ништо ,со апчиња бадијала ке се бориме кога ке ги оставиме пак исто ке биде само што ни ја одложуваат борбата, ништо друго не прават да излечат не можат.
abe ubavo e da se boris bez apcinja ama koga si vo golema kriza so stravovi misli crni celoto telo ti se trese nemozis ednostavno da funkcioniras kako togas da si pomognes vo tia momenti
bile69 ти мислиш дека во тие моменти апчињата ке ти помогнат?Кога помагаат апчињата зошто повторно се жалите дека пак ви е лошо?
Се согласувам, јас немам ништо против тие што пијат апчиња, но јас ке си кажам еве лично за мене. Јас кога пиев асентр, елицеа, хелекс и слично, само ми беше полошо, барем на мене. Немав тогаш тотално желба за ништо, највеке што ми сметаше беше што некако немав емоци, не осекав ништо, не можев ни да плачам, јас сум си по природа плачка и кога ке си се исплачам ми олеснува, тогаш не можев солза да пуштам и решив да ми ги прекине докторот и да се борам без нив.Е сега не викам дека и вака е лесно, некогаш многу ретко може да се напијам демитрин или дијазепам, но ми е мене лично подобро без лековите. И знам дека е се до мене, на пример вчера ми беше многу лошо, и мајка ми намерно не купила леб за да одам јас до продавница, јас и викам немозам ке паднам некаде а таа вика и јас немозам, и вика ако не одиш нема да јадеме. Морав да станам и да одам, отидов се вратив. И кога се вратив првиот збор на мајка ми беше падна ли, ти се слоши ли, или те фати воздух малце. Kе се бориме и убедуваме дека сме дообро и ке бидеме. Поозз до сите
Мене од прво ми беше многу тешко и јас немозев да плачам а најмалце да се радувам едноставно не можев да финкционорам осносните работи да си ги извршувам но реков без лекови ке се борам еве и тоа помина имам лоши денови не велам не но лекови не пијам ,јас во најтешките моменти се борев без лекови па не сега ,гледам денот да ми е исполнет работам вежбам здраво се хранам и се трудам да мислам позитивно ете тоа е лекот
celiot zivot e borba samo nie poemotivnite potesko se borime ama ke uspeeme dali so apcinja ili ne samo da ni e dobro poz
ем пиеме апчиња ем ви сме досадни вам на форумов Јас Бев најголем противник на апчињата цело време се борев без нив,но кога анксиозноста ја достигна нејзината кулминација морав да побарам помош и да почнам со нив .. и јас сум една од тие што прашуваат дали се нормални некој симптоми дури да се навикнат апчињата но тоа е зошто нормално е да прашаш во такви ситуации а каде на друго место би поставил прашање ако не тука .. но тоа е тоа
Здраво на сите!Пробајте со магнезиум директ 300 по една кесичка на ден имам прочитано дека е многу потребен во вакви ситуации побарајте на интернет за магнезиумот и прочитајте кај мене делува доста добро го пијам 10 дена па пауза неколку дена и капки од валеријана и тие смируваат малку сега кај секого различно Поздрав!!!
И јас сонувам нереални сонови,кошмари,кога ќе се разбудам имам грдо чувство па се убедеувам дека се е во ред и станувам со позитивна мисла.
Мојата борба без апчиња? -Аеробик-понеделник-среда-петок....се обидувам да ги тргам тие мисли што ми ја блокираат енергијата за вежбање -Трчање/возење велосипед - Пиење мн мн течности,магнезиум во прав,б комплекс - Читање книга..колку толку... Позз и имајте убав ден
Ova e katastrofa ne mozam veke so grlovooooo se glsam, nemam plunka kako celo vreme da mi e suva ustava nz so da pram pomosh
Vi se desava li cesto da gi zaboravate lekovite da gi ispiete ,mene cesto mi se slucuva, amojot dr ednas mi rece toa ubav znak bilo ,kao demek si nemal potreba i si gi zaboraval ,hahhaha a jas ne da imam potreba pa uzas ama eve denes ja zaboraviv pak eliceata hihihihi uzasi boze mil ...
Zdravo feminki Sakam da prasam dali nekoj od vas ili nekoj sto poznavate pie AD podolgo od 3 godini.Jas gi pijam 2 godini pred dva meseca gi namaliv na pola ama ne biva,pa od denes pocnav povtorno po celo.Pozrav