Aj pak jas da pogusam so eliceava.Od vcera ja zgolemiv dozata na 10mg ama nema nikakvi podobruvanja duri eden saat otkako ke ja ispijam sum kako izgubena zamaten vid crni damki pred oci zgolemen strav imam i sum nervozna dali se ova nus pojavi ili pak e od ova vremevo ili pak e pms ili pak seto zaedno se sobralo????i uste nesto mozno e mene da ne mi deluva eliceava ili toa mi e uste eden film strasen
Колку често ти се случува тоа и од кога ти е така ?Опиши ја убаво локализацијата и карактерот на болката. Имаш ли некои други симптоми како на пример болки во долниот дел на половината,мачнина,намален апетит ?
jas sum nova vo forumov pozz do site i jas kako i vas imam problem so anks no se snaogjam nekako sakam da ve prasam dali vi se ima sluceno da osekate kako jazikot od levata strana da e ukocen a ne e takvo nekoe custvo pozz golem epten sum nervozna denovi od vremeto najverojatno
Значи ме боцка во пределот на левата страна под градата и некогаш ми трпне раката лева и од левата страна кај рамото ме боцка иначе апетитот не ми е намален хаха
samo od mislite e veruvaj mnogu pati mi se ima sluceno ili ako osekas ili imas bolka vo vratot a jas prasuvam za jazikot moj
vasite siptomi ne se strasni ima siptomi da nemozis da odis bukvalno kapackata od kolenoto ko da ti e izvaena znaci omakaksanost..srcebienje..izgubena vo mozoko..ko da ne si vo realnosta znaci ima strasni siptomi ama silnii sme zdravi sme ne ni e nisto macno e ama ne mu davajte mnogu znacenje na siptomite pozdravce
sofili и тоа е дел од анксот за жал а и многу многу други работи, кај кого како, повеќето имаат исти симптоми ама има и некои кои се индивидуални, патем и ова што си нестрплива да ти одговори некој на прашањето е исто така особина на анксиозните луѓе -нетрпеливост (истата сум и јас) така да без гајле не си сама не има многу со тој проблем. Поздравче и имај убава вечер, се надевам ти помогнав со мојот одговор
fala mnogu no ne mozam da se pomiram taka osekam kako da mi e otecen jazikot leva strana a go mrdam jadam ne ke da e drugo
a kako bi se namalilo t.s smirilo srcebienjeto osven so apcinja..znaci da ne mi praj texikardija da ne mi cuka silno so edem zbor da ne me voznemirva da mi cuka ko porano ima nekoj da mi kazi kako bi mozelo..sea odam da citnam kniga ako posedam na forumo nz so siptomi ke se javat xexe ss zezam
na nas anksioznite se moze da ni se jave samo vo psihata e se dr nema nisto sami si gi pravime simptomite da ni se polosi ke pomine imajte verba vo sebe so ne pominalo i ovaa ke pomine