Stvarnoo ne znam kako da se resam od sonovi sonuvam gluposti I vednas na sonovnik pa si pravam celi filnovi ako nacekam loso predviduvanje
Не читај соновник, јас никогаш не читам. А и си ветив сама на себе дека веке не отварам да читам за болести, и после сама си поставувам дијагноза. Што биде нека биде веке тоа е
I jas si velam podobro da ne citam ama me kopka nesto ako ne vidam za sto stanuva zbor I najdov glupost ako sonuvas puknatina vo zid boleduvas od nesto za sto ne znaes I jaa gotovo sea si mislam deka imam nekoja skriena smrtnonosna bolest ke me drzi sostojbava so nedeli
zatie sto se vkluceni sakam da vi kazam deka ako izlezam od doma ,mie podobro i ako toa e na poveke denovi bukvalno moze da senamali inetenzitetot mnogu stom se vratam stanuva se posilno ,sega vo momentot tonam ,kako titanik ,nemam sila zanisto ,neka mi pomogne nekoj ako znae sto da napravam .
Toгаш од денес престани. Јас кога и пишав на mal.ecka во лп, за тоа дека само читам за разни болести, таа ми рече,секогаш кога ке сакаш да прочиташ откажи се, стани и стави си + кога ке собереш 10 почасти се И сега си се частам само
Митровска ајде опушти се, знаеш дека ке помине. Пушти си некоја весела песна, диши длабоко, ете и сама кажуваш дека 10 години трае ова. Си била ли на психијатар или преземеш ли нешто сама, за да ти биде подобро ?
sum bila na mnogu psihijatri ,i site vidovi nalekovi sum gi piela ,segaodev dvapati na psiholog ,i nemam pari vo momentot da prodolzam ,ima li nekoj iskustvo so psiholog ,i dali nanekogo mu pomognalo,fala sto mi pisa mnogu mi e loso ,
Од 9 год ли страдаш од анкс? Имаш ли најдено која е причината за твојава ситуација? Дали тебе животот во твојот дом ти е хармоничен ѕли имаш некој проблем со некого од твоите? Обично дома на сите ни е поубаво,а кај тебе обратно, затоа и те прашувам мила
Mitrovska ,poleka nemoj da panicis site nie ovde sme isti kako tebe ,jas licno za mene ke ti kazam go dopiram dnoto po neznam koj pat se vadm pak pagam i pokraj lekovite 5 godini se otruv veke od pienje i samo vegetiram ,ponekogas se osekam ko da sum se razbudila od nekoj los son vo koj sum bila dolgo vreme i mi e mnogu ubavo se cuvstvuvam kako starata jas ,ama toa pustoto kratko mi trae,taka da usponite i padovite se sostaven del od nas odkako go navlekovme ova cudo nareceno anksioznost ,moeto pa i so depresija e uzasi be so da ti zboram ,taka da znaes i samata deka i porano si imala vakvi losi denovi pa izgubile na intenzitet ,gi nema gi nema pa pak ke se pojavat da ne ispanicat ete toa e toa zatoa relax duso i ne se sekiraj ke pomine
Ме интересира дали кога имате панични напади од анкциозност,повраќате?Јас 3 години имам, порано беше само ко изгубено чувство за реалност,а сега секој напад ми е проследен со повраќање значи секој,со гушење,губење свест и немање сила да се собереш во моментот.АД пробав да ги примам ама организмот ми ги одбива,од ова ми стана и желудникот поосетлив,дури на обичен Хелекс а за Диазепам да не зборам.. Од една другарка ми понуди терапија кај Кинез што работел во Карпош и ко демек излекувал 24г која 5 години примала АД и сега се чуствувала многу подобро, ако имате информации или некој бил кај човекот нека каж, што знам вреди да се проба нели? Што се однесува до нападите,како се снаоѓате ете ме интересира дали имате проблеми со повраќање,знам дека коа ќе повратиш се олеснуваш ама како да не дојде до таа состојба воопшто? Поздрав !
Јас никогаш немам повратено, но секогаш го имам тоа гадење при паничен напад. Ќе застанам пред шоља и чекам да ми дојде да се исповратам, и никогаш не доаѓа. Ама чувството е тука. Кога ќе почне да ми се смирува забрзаното чукање на срцето обично престанува и тој нагон.
јас Повраќав и воопшто немав апетит околу еден месец,нагло ослабнав осум кила и тогаш сватив дека е редно време да побарам помош од доктор. Низ муабет тој ми објасни дека тој нагон за повраќање е само во мојата глава и дека морам да се обидам да го исконтролирам зошто може да премине во друга состојба.. пробај да земеш воздух и да дишиш длабоко , земи написе вода и немој да си го всадуваш тоа во глава дека е морално да повратиш.. тоа никако! Те поздравувам
Kako ste denes? Ksj mene od pred 3 dena se slucuva da mi igraat delovi od muskulite znaci si seta kako podripnuvanje, treperenje a mnogu cesto i kaj srceto i toa me preplasuva. Dali vi se slucilo toa nekogas? Pozdrav do site
Na mene mi se ima toa slucuvano eden period a i sega ponegoas koa pocnuva pa nekoj napad ili nekoj strav koga me obzeme
еее мили,,,сеа јас да ви кажам..утре патувам за германија избегнав да идам со авион бидејки ми е страв...со автобусссссссс ке патувам 24часа...и тоа сум со големо ниво на анксиозност ...е сега со даде бог тоа...знаци да не ви зборам со најмногу ме мацаат вртоглавиците матни во глава како да пловам со брод..е такви се...кога јас сеа ке сум на автопат со анксиозност голема..и ако во сето тоа успеам..значи ке дојдам до заклуцок дека се се може..и дека еден вид против стравот идам..и да идам..се борам....само се да биде добро..нормално со мене апцињата...позз