тенк ју be.positive што ме подржуваш и да знаеш дека така направив си ја голтнав денес цела терапија и засега добро се држам ќе видиме до после , имајте убав ден девојки
Зошто бе да го занемариме, кпментарот си е баш на место. Лично мене коментарите твои и уште на неколкумина,( да не ги набројувам сите, ги има повеќе) многу ми помагаат. Поздрав до сите имајте убава вечер.
Ti blagodaram mnogu za poddrskata ne se otkazuvam se obiduvam sekoj den da si ja vmetnam mislata deka se ke bide vo red so mene I deka toa se samo crni misli se nadevam nekako ke uspeam
Pozdrav zenski malku da vi se pofalam denes pocnav so casovi za vozenje I od sto bev skoncentrirana na vozenjeto I zboruvanjeto na instruktorot nemav vreme za crna misla
девојки дали имате да ми преопорачате некој добрар психолог ама со пристојна цена ? поздравче до сите
Здраво девојки одамна не сум пишала само сакав да ве поздравам и да ве прашам како сте? Јас сум добро и ви посакувам и на вас и вие да сте добро бидете среќни и силни и покажете и заби на оваа идиотка анкс дека сте посилни од неа и победетеја еднаш и засекогаш затоа што знам и верувам дека сите вие сте здрави и физички а и психички и вие го можете тоа како што можев и јас. Ве гушкам и бакнувам ситееее
Браво девојки и јас сум добра да се пофалам, најдов работааааа! Конечно! )) Денес ми почнува првиот школски ден, ќе си предавам англиски на дечиња ) Инаку од коа ги пројдов сите интервјуа без паники, мисли, дури замислете дека толку добро се покажав на интервјуто шо беше пред комисија (многу страшна, хахах) што ме избраа мене меѓу многу кандидатки. И коа го немав овој проблем не проаѓав волку добро, дури ми се чини дека повеќе паничев. Сеа ме фаќа некоја трема од тоа како ќе ме прифатат дечињата, но нели сигурна сум дека со време ќе ме засакаат, како и јас нив. Така да сфатив дека што и да ми се дешаваше е пројдено бидејки сум станала многу похрабра, силна и желна да излезам од ова чудо. Не сум скроз добро, но со работава сигурна сум дека ќе немам толку време да му ја мислам ) Поздрав до сите и држете ми среќа денес *
Честитки! Многу ми е мило! Со среќа и сигурна сум дека дечињата супер ќе те прифатат. Тие имаат чисти срца, не може да не те сакаат. Поздрав
здраво да ве прашам дали кога ке седнате во друштво губите здив право глава ме стега кога пијам кафе исто ете бев и на фризер и таму секогаш кога ке одам мене ме факе глава и ме стегат градите
Честотки и од мене , нема поубава работа од работата со деца знаат да ти го разубават денот навистина
Буба Марче, само така напред, лекот за анкс. е само во вас, а ти гледам дека си го сватила тоа многу добро, ќе бидеш супер професорица, а среќата нема да ти ја држиме, туку ќе ти ја пуштиме да биде секогаш со тебе....