Jas mislam se e do stravot ke okupira i nemozes da se skoncentriras a kolku vreme pie bubic i dali postojano te sledi stravot ili se javuva na periodi
цитрам од 10 со хелекс . Хелексот го пијам поручек и навечер.. од симптоми изгубеност и опадната меморија и концентација , чувство како да пропаѓам во периодов ми се најактуелни хахаха ама веќе смачено ми е да ти кажам искрено . на крај од наредна недела треба да идам на службено патување на недела дена и незнам како ќе биде @bile69
Imene veke mi e smaceno jas sega ja imam menstruacijata se boram so gusenje kako knedla vo grloto da imam i mislam gdadite ke mi ispukat
Мене најмногу ме фаќа страв и паника кога треба да одам некаде, да патувам... Но фала на Бог, секогаш се враќам жива и здрава. Еве периодов левата страна и рака, главата, вратот се ме боли, на моменти како да ми се врти и се такви некои симптоми, ама среќна сум кога не ме фаќа паника, препишувам на анксиозноста и се трудам да останам смирена. bubic.k, се ќе биде во ред и кај тебе со службеното патување. Ах, некој да е на твое место не ќе може да се израдува колку е вреден и сл., често се тешам со тоа, хаха.
Asentrata ja piev edna god , na sabajle po 50mg i vecer 50mg posle postepeno ja namaluvav , i sto e normalno asentrata pocnuva da deluva posle eden mesec , i mislam deka e najdobar lek bar za mene za anks posto ne stvara zavisnost , za razlika od heleksot koj stvara zavisnost , inace simptomite se skoro isti kaj sekoj jas imav takva vrtoglavica sto ne mozev na noze da sedam ,strav do prodavnica da ne mozes sam da pojdes ,misli deka ke poludes , odev vo kafic gledav da bidam poblisku do vrata da ne se desi nesto da mozam odma da izbegam ,strav od jadenje da ne se zadavam , oteznato disenje i mnogu drugi simptomi ,koga ke gi pomines site lekarski pregledi i koga ke vidis deka nemas bolest nego samo imas vmetnat strav onda imas volja za borba .Mi ostana uste gadenjeto ama i toa ke pomine ...........
dosega nemam otideno ni na psigijatar ni na psigolog,se plasam deka nema da me razberat, a i jas ne sum mnogu otvorena licnost
Немој да се плашиш, секако дека ќе те разберат, побарај добар психијатар и отворено раскажиму буквално се што ти се случува. Се ќе биди во ред
Имав стресна недела на работа,почна стегање во градите и тешко дишење,немам апетит и се чувствувам преморена.Ме опушта тоа што врене,незнам зошто е така,кога врне сите проблеми ми изгледаат мали
http://swanson.com.mk/ashwagandha-450-mg-100-capsules -Ашваганда чудесна билка која има поволно дејство при третман на Анксиозност.Ја зголемува концентрацијата,ги намалува тегобите кои ги предизвикува стресот.Пред се вреди да се проба кој сака нека земе па нека сподели искуство по 2 недели.Се пие од 1 до 2 апчиња дневно,и не се препорачува за бремени жени.Најважно е што низа истражувања докажале дека многу поволно влијае на анксиозноста.Еве нешто за билката како влијае на анксиозноста http://www.naturalhealth365.com/food_news/0887_ashwagandha.html , http://www.psychologytoday.com/blog/inner-source/201401/ashwaganda-anxiety
Нивна работа е да те разберат и да ти помогнат во откривање и решавање на твоите проблеми. Тоа дали си отворена или затворена личност ним не им смета во работа, тие ќе го извлечат од тебе она што сакаат да го знаат, си имаат тактики.
da ve pasam...najnoviot sintom mi e so vrtoglavicite..citam deka gi imate no kakvi???jas matni koga me fakaat sedam ispraveno a legnam mn se silni i vnatresni...znaci ni levo ni desno..samo pravo ispraveno...a sve pregledav nema nisto..mi dadoa sega egnoil da pijam edna nedela da se stabiliziraat..kazete mi dali nekoj ima slicni vrtoglavici??ili kakvi vi se? pozz
Pozdrav do site vas,znaci kako sto veke p isav jas sum nova na forumot i bi sakala da ve prasam vie sto ne piete AD sto sami se borite kako mene dali piete nesto na prirodna baza i sto ,na primer dali nekoj pie caj od kantarion?inaku sum so sintomi barem sega nerealnost,vrtoglavici topli i ladni branovi vo teloto i povremeno imam zeludocni tegobi,napraveni site ispituvanja se e vo red iako toa mnogu ne smiruva,pisete ako nekoj ima slicni sintomi i ako nekoj ima preporaki za nesto na prirodna bazA,site ve pozdravuvam i vi pustam pozotivna energija !
Pozdrav do site vas,znaci kako sto veke p isav jas sum nova na forumot i bi sakala da ve prasam vie sto ne piete AD sto sami se borite kako mene dali piete nesto na prirodna baza i sto ,na primer dali nekoj pie caj od kantarion?inaku sum so sintomi barem sega nerealnost,vrtoglavici topli i ladni branovi vo teloto i povremeno imam zeludocni tegobi,napraveni site ispituvanja se e vo red iako toa mnogu ne smiruva,pisete ako nekoj ima slicni sintomi i ako nekoj ima preporaki za nesto na prirodna bazA,site ve pozdravuvam i vi pustam pozotivna energija !
Psihologot inaku pravi samo seansi razgovori t.e psihoterapia dodeka mislam deka treba prvo da treba da se konsultiras so doktor psihijatar pa paralelno so toa da pravis seansi so psiholog koj ne e doktor i ne prepisuva lekovi,ti posakuvam brzo da go najdes tvojot pat kon izlezot
Здраво, гледам дека многумина од форумов бараат нешто на природна база, јас купувам едни таблети од билки на база на валеријан ментол и глог...меѓутоа ги купувам од Бугарија...во секоја аптека ги има и се околу 2 лева а од истото има и сируп кој е многу поефикасен се пие по една лажичка...и сирупот и таблетите се викаат Neuropan...кој има можност да ги набави од се срце му ги препорачувам да ги проба може да ви биде подобро..јас ги пиев редовно по 2 на ден и стварно се чуствував подобро...има и во Скопје многу таблети на база на валеријан меѓутоа не се толку ефикасни ...најверојатно е од комбинацијата на билките....