Koga zboruvate za deckovcite ijas da kazam mislam deka nema da smenam drug ..ne deka se mi e pogodeno so nego ama me razbira i tuka e za mene sekogas ..ama mene drugo me maci uci uste jas sum pogolema sakam da se mazam toj mi vika ima vreme i toa mi e eden pritisok ova da se napraj ona da gi dozemam ispitite da se vrabotam nz so da pram ..inaku piam uste AD nekogas mi e okey nekogas mi se spie i taka siptomi imam cat pat a strav nemam bas pozz ubava vecer
Денес од сабајле се средував туширав депилирав маски за лице маска за коса дури не се стросав како што треба и отпоручек со дечкоми си излеговме на ручек па шетнавме на кафе на малце по продавници и си помина времето малце ја разбркав депресијата и нападите ,и дечкоми ми вика ааа денес поарна ми се гледаш
Elisabeta браво за тебе, него мене ми се вратија нападите за време на бањање, раат неможам да се избањам со се пења бегам од када хаха, ај ако некој го надминал ова нека пише
јас порано излегвав со се пена со години така сега си лежам во када си правам купки абе узивам ке помине периодиште е
Нека помине што побрзо, и јас уживав бо бањањето со саати, единствено нешто што ме опушташе а сега ми е мачење, ама не ми останува ништо друго освен да чекам.
Zdravo feminki. Procitav za nekoi od problemite so koi se soocuvate. Zal mi e sto imate nekogas poteskotii. Sakam da vi dadam kuraz da bidete silni i da ostanete so dobra misla i dobar dobar duh. Se ke bide dobro.
не да чекаш туку ко ке те фати паника во када не излегвај нема да умриш хахаха издржи и ке се намали паниката и така вежбај повеке пати ке изчезне по степено
Devojki da ve prasam nesto dali so potvrdena dijagnoza deka ste anksiozni od strana na strucno lice vi bese polesno? Mislam dali polesno gi prifativte rabotite deka se vi e vo mozokot deka nisto od toa sto go mislite ne moze da bide ne e loso predcuvstvo ili vizija nekoja?
Elisabeta јас појам само демитрин и многу ретко еглонил кога имам голем напад и кога стравот ме совлада Со години го имам анксот но само еднаш една доза испив ми се чини беше серахсот или така нешто но видов дека состојбата ништо видно не ми се промени и ги прекинав Затоа не се секирај и АД помага во вакви ситуации
Мене срцево ми чука како лудо ќе ми излета.Ме интересира пиа некој нешто за забрзано чукање на срце лекарства или од анксот е страв ме фаќа.Ај разбирам од стрес кога почина мајка ми ама еве го и сега така ми е
Kostadinka jas pijam po 1/4 Bloxan za tahikardijata ama koga me faka napad ko da ne sum piela. Ama nekako sum i posigurna pak od druga strana i si vikam si pijam lekarstva sega ke mi se smiri i mi se smiruva.Jas luge uste se boram so knedlata vo grlo. Drugite simptomi mi se baagi namaleni, pu pu, moram da vikam taka zosto ko bumerang mi se vrakaat koga i da gi spomnam, ama toa knedlata me ubiva znaci, me poluduvaaaa
znaci nikoj nema peckanje i steganje vo glavata kako sto imam jas,ete sega sum edinstvena so ukocena glava sto znaci magnet treba da pravam kako se mi doagaat cudni sintomi sto nikoj gi nema ?!ako nekoj nekogas imal nesto dlicno bi mi bil od pomis da mi pise,iskreno posakuvam da nemate nikakvi simptomi sami vedrina i pizitivnost
znaci nikoj nema peckanje i steganje vo glavata kako sto imam jas,ete sega sum edinstvena so ukocena glava sto znaci magnet treba da pravam kako se mi doagaat cudni sintomi sto nikoj gi nema ?!ako nekoj nekogas imal nesto dlicno bi mi bil od pomis da mi pise,iskreno posakuvam da nemate nikakvi simptomi sami vedrina i pizitivnost
kostadinka jas imav uzasni tahikardii mi bucaa 10mg diazepam i jas uste imav 120puls potoa mi prepisaa verapimil za tahikardijata i zamisli odtogas nemam tahikardija,ako ti se ucuva cesto i ti trae dolgo konsultiraj se so maticniot ne e voopsto stetna sama po sebe tahikadijata ne e sintom za problem so srceto ,eventualno sepak razgovaraj so maticniot tiroidnata da ja ispitas taa znae i te kako da dade srcebienje,pozdrav i opustise se ke pomine
Luge kazete mi dali ste nervozni, dali vi se slucuva od sitnica da izbuvnete i posle normalno da se kaete.
Valeri31 јас имам нешто најновон е тоа слично на твоето како пуцкетање на задниот дел во главата понекогаш кај дишниот пат мегу носот и устата и понекогаш во ушите но јас го препишувам тоа на некој скриен грип или вироза зошто бев и на лекар и ништо не ми даде некој сируп само Но сега ставам капки во носот и ке видам Малку пуцкетањето се смири но е присутно но навистина ми ствара паники Можно е ако си имала грип или нешто сл. па скроз да не е поминато Не паничи ке ти помине така како што дошло иако е непријатно чувство но ние навикнавме веке на се Поздрав
Оооооооооооо па тоа ми е составен дел од животот Избувнувам нон стоп што дури крвта во глава ми се качува и осекам топлина а знам дека и понекогаш без причина или занемарлива работа Ееееее тоа е умешност да го контролираш Ако успееш во тоа се ке се среди Поздрав
Nervozna neznam dali ima nekoj ponervozenod mene samata sebe nemozam da se podnesam samo so nevikam seto toa si go talozam vomene nevikam nemam sila pocnuvaat mornici da me lazat ako vikam .
fala ti samo sto ne sum imala grip nitu nastinka pocna najprvo kako trnenje na levata strana na glavata pokraj uvoto kako da mi lazi nesto potoa pocna pecenje i eve sega kako da mj e teska i ukocena glavata se nadevam ke si odi pobrzo bidejki mnogu me destabilizira se mislam nesto imam vo glavata a nemam glavobolki samo toa neprijatno custvo na pecenje i steganje sega gi teram site da gledaat da ne imam bubuljici i vnukami mi vide mala bubuljicka aj si rekov od toa e
natemila сегазасега јас некако се опуштив и почнав сама да се капам инаку обавезно имаше некој со мене а сега не или си пеам сама или си пуштам музика пробај со музика да се капиш.ПОЗДРАВ