Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Ке се разбудиш како нема да се разбудиш, стравот е нормален и кај човек без анкс кога ке умре некој. И сигурно немаш никаква жештина во главата, тоа сега ти така си мислиш од паника. Утре е нов ден, се надевам ке биде сончев и убав. И немисли на тоа, прави било што ама не мисли на тоа што се случило.

2. IthoughtIwasAnAllien

IthoughtIwasAnAllien Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    Тешки хипохондрици сме ние анксиозните но реално ништо не се случува на нашите органи. Се' ни е во психата, но ќе ни помине. Сто пати имам одено на ЕКГ, преглед на дојки, јајници, абе цела болница ја прошетав и сум здрава и права. 3 години ми трае состојбава и многу пати сум си помислила дека ќе умрам па еве сум, сеуште жива. Најди нешто со што ке се занимаваш, нешто што ке те релаксира. Поздрав

На loska23, Cleonika и Matea94 им се допаѓа ова.
  3. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    E ajde de ne misli, sakam da ne mislam, pravam napori, no imam i edna mana, mon stop go meram pritisok i 125-85, a gire dole preku den odam vi rid peshacam po 12 km kako konj ziva voda stanuvam, i pak si pravam filmovi... Zasho taka??do nekni beshe srce tema, sega glava se prefrliv deka me zeze ... A znam deka mora sam i samo sam da si pomognam

4. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    E ajde de, kako da ne mislime, a jas znam deka e psiha, nego tuuu me maci sega, nekoja zestina vi glavata, i film si vikam nekoj mozocen hehe

На milen4e:) му/ѝ се допаѓа ова.
  5. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Е зошто така незнам ни сама, не велам дека и јас не мислам, ама полнав се поретко да мислам. Вчера и денеска се изнашетав без никакви мисли убаво ми беше, ама и јас кога ке слушнам дека некој умрел одма се потресувам и си мислам дека и јас ке умрам. Ама верувај ке умреме кога ние најмалку ке очекуваме, а не кога вака ке мислиме дека ке умреме. Така да опуштисеее :) ма каков мозоченннн, хаххаха те чекам сабајле пак да пишешшшш :sun:

6. lavanda 07

lavanda 07 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2014
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    43
    Jas dolgo vreme ja imav taa zestina vo glavata i toa nazat ama pocnav da ja ignoriram nekako ne deka ja snema ama poleka pocna da se namaluva.Bi te sovetuvala da ne obrnuvas mnogu vnimanie i ke vidis deka ke iscezne.Pozdrav.

На IthoughtIwasAnAllien му/ѝ се допаѓа ова.
  7. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Daaa i mene pozadii, i gore na vrvi na na glavata kako mravi trpki ezenjee, pa ima ima pa ke snema pa pakkk

8. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Hehe smej see, tebe ti e lesno sega a mene mi zeze, se shalam znam deka sakash da mi pomognesh nio moram sam, se e vo negativnata misla

9. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Слушај да ти кажам денеска имав закажано на фризер, и требаше таму да седам 3 саати да мењам боја па и мене ке ми жежеше ама вистински не ко тебе сега, и замисли после толку време се решавам да одам и некој си столб во драчево ке пагал и немаше цел ден струја, и ке одам утре :P ако и утре не искочи нешто зошто историско стана ова фарбањеее хахаха :@

10. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Hehe, moze zasto ja vcera projdov od tamu i padnal hehe
    Znaci se e vo glavata, samo treba pozitivno resavajne na sumptomite i bes panika, i sekojdnevno non stop pozitivno
    Noo ajde dee da te vidam teskoo mii ee

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  11. IthoughtIwasAnAllien

IthoughtIwasAnAllien Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    10982800_920530648004081_3275655301049944236_o.jpg

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  12. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Ауууу значи ради тебе јас денес не бев на фризер а бев толку позитивна хаххаа, ама затоа сега има позитивна енергија за утре да ми пратиш затоа што ке ми требааа. И кога се сака се се може ништо не е тешкооо :*

13. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    Абе на сите ке ни помине ... не е толку страшно како што изгледа,само треба малце да се потрудиме :) па и еден ден ке си се чудиме самите себе и ке ни биде смешно кога ке се потсетиме што не загрижувало !! Само позитивни мисли и се ке се врати во нормала
    јас денес баш убаво си поминав,немав ни паника,не бев ни под стрес ! весело ми помина денот се надевам и утре и понатаму така ке биде :)
    бацки на сите и стегнете заби,се ке биде добро <3

На lavanda 07, deskarada, JollyGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Hehe bash mi e milo i sakam da si pozitivna, a jas sum covek so dusha za sekoj dobar , a za mene negativec.. Se bi dal za ovaa krastaa da ja mavnam od umott

15. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    ке успееш :))) те уверувам,само потруди се да веруваш во себе и да бидеш позитивен

16. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Ajde se trudam max, i sakam da bide taka. Mora da bide, pravam see, i tabotam i pesacam i iii malku sum zatvorem doma, so drugari slabo, begam od luge koga me fakja, i pravo doma na aparato za pritisok. Hehe

17. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    ЕЕЕ јас затоа го фрлив апаратотттт, ама не се зезам озбилна сумеве цела година немам апарат домаааа и супер ми е

18. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Jas i u kola imam i doma iisho da ti kazam, merac summ se na negoo, do skoro bev po ednash u dvete nedi, a sega pak go fativ u ritamm, tuu od toa strav pustii..
    Moze li ti da ispeshacis 12 km u brdo rid, za 2 saati dva pati nedelno, i da si bolen?
    Ama misli loshii

19. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Нема шанси да си болееееннн, и секој ден кажувај си јас сум здраввввв и толку :)

20. alex488

alex488 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    I ke si kazuvam, ali ipak mi treba pomosh od vas, ipak moralno e ali e so efekt, znaesh kako ee