Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. smatka

smatka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    57
    Nikoj ne kaza deka mu e loso od ova cudovo , samo mene mi deluva taka izgleda :/ da mi se povraka sekoja vecer

2. marinela5

marinela5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    28
    Mene od zanfeksata mi se losi sekoe utro i plus anksiozna preku cel den nemam apetit .kako vi bilo vas (na tie sto ja piele)?se izvinuvam za lat od mob pisuvam

3. BrokenAngel97

BrokenAngel97 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    36
    И кај мене е исто посебно кога ќе сум на отворен простор. Ми се мати во главата и веднаш почнувам да паничам. :sweat:

4. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    пред колку време започна да ја пиеш?

5. marinela5

marinela5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    28
    Dve nedeli denes

6. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Друштво здраво, е вакааа од кога си ветив дека ке мислам само позитивно сум супееррр, леле дури ми е страв да кажамм да не се подречамммм. Денеска цел ден на сонцево, па и се разработев во двор, садев вадев се правев, другарки кафе, прошетки сеееееее. Едно време од нигде никаде срцето почна да ми чука брзооо ама си рековв е чукај дееее. Уште нешто благодарение на анксооов си се запознав со една девојка од кратово и сека ке дојде за 1 мај на спиење кај менеее и пресрекнааа сумм, нешто добро и од анксот едно новоо пријателствоо. Епа среќна суммм, дај боже да потраеее и си имам во текот на денот по некое симптомчеее ама само на игноррррр го ставам :*:*:*:l:

На mal.ecka, lejlla, bubic.k и 3 други им се допаѓа ова.
  7. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    Додека не поминат 5-6 недели и додека не почне целосно да делува ќе имаш некој симптоми, не се плаши тоа е така додека не ти се навикне организмот на лекот. Јас кога почнав да го пијам АД-елицеа цели три недели не можев ништо да ставам во уста.

8. angelince123

angelince123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    Da do t
    Da do anksiozata ti e i mene mi se sluci dobivav po sedum denas mi traese a sega po tri se e od stres

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.416
    Допаѓања:
    16.828
    Дали е ок, ако спијам со зајаче? Ете 24 иам и така ми дојде убаво да го гушнам.

Лека ноќ:l::*::*

На IthoughtIwasAnAllien, natemila и Viki693 им се допаѓа ова.
  10. angelince123

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    Mene vekje dva saati me mi se smituva mi cuka pa prestamuva me poludiva me fakja panika golema :/

11. angelince123

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10

12. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Probaj da se smiris do meditacija ili joga, pomaga mnogu i ako imas pri raka B6 ke ti zavrsi rabota. Ignoriraj gi crnite misli, potseti se deka nikogas pri vakvi situacii ne ti se slucilo nisto loso :) :*

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  13. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Чим ти е убаво ич не му ја мисли, прави се што ти е убавооо :*

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bperov

bperov Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    45
    Немајте мака, мене три недели ми се повраќаше секое утро, ама го најдов лекот-јадете нешто пред легнување макар и со сила. Еве два месеца и нешто ги пијам и сега немам никакви странични ефекти. Не прекинувајте и не паничете само за тоа...издржете на сите што пиеле му е така.
    Ееее па после раат како.....

15. bile69

bile69 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Zdravo more e so apcinja nema efekt samo gi maskirame simptomite se e vo mozokot dodeka sam ne si kazes stop i dosta e od ovaa sostojba nema izlez koj kako saka neka me sfati jas bev i so apcinja i bez apcinja pa pak imam simptomi ali sepak nisto ne mi se slucilo do sega znaci se e do nas kako nie ke ja prifatime ovva sostojba koja minuva i pak se povtoruva ziv covek mora da se bori i samo jaknenje na samodoverbata poz imajte ubav den

На natemila, Inkaaa и veren им се допаѓа ова.
  16. Miss.N

Miss.N Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    1.359
    Тоа е така иако на почеток може со апчиња, но после и јас сум за терапии и разговор за стекнување на самодоверба итн..

17. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Еднаш напишав овде и пак ке напишам, не ме сваќајте погрешно не напаќам никого, не постои апче/лек кое може да ви ги смени мислите од лоши/негативни во добри/позитивни тоа самите мора го правиме и да се бориме за тоа , поздрав на сите уживајте петок е топло е времето нема потреба од грижи :)

На mal.ecka, Emili12321, Inkaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. bperov

bperov Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    45
    Така е, и јас се согласувам. Апчињата даваат само простор и можност да почнеш да работеш на себе. За се има причина зошто се појавува.

19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    А со несоницата што правите? Како се справувате? Јас веќе 4 дена пијам по 2 бедоксини на ден и пак навечер тешко заспивам па се будам по 10 пати во текот на вечерта, и преку ден не можам да преспијам. Џабе се вртам низ кревет 1 саат го осеќам срцето како силно ми чука и не можам да заспијам, а сабајлето на пример во 7 сум станала. Порано секогаш спиев по 8 саати најмалку, а сега по 5 најсила и што е чудно не сум изморена толку многу. Имам енергија цел ден нормално ама сепак сакам да спијам како нормален човек. Не знам што да правам веќе :/ некој совет...

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Поздрав дечки , пешачев трчав и полна сум со енергија овие два дена , убаво е на вечер чувството кога сe чуствува напредок , да вежбаме и да мислиме позитивно исто и медитација image.jpg image.jpg

На doki55, bubic.k, anichka94 и 6 други им се допаѓа ова.