Znaci prasanje do site.pred mesec dena go imav eden period i evo sega pak od vcera,kako sekundarno tupo steganje na sredina od gradi od prilika 10cm pod grlo.sekogas koga sedam onaka opusteno i sekogas e na isto mesto,po nekolku pati vo vecerta idat...dali nekoj go ima istovo,zs odma pocnaa filmojte vo glava?! Pozdrav
Bubic јас си се напивам по две вотки за викенд, понекогаш винце си се расположувам малку, зошто да не, почнувам да мислам дека сум како сите други, дека сум старата јас...не се плаши, само напред и убаво да си поминеш на манифестацијата... Позз
Do vcera rekov evo gotovo mi pominiva,i deneska pak me fati ova iscekuvanje na nesto,provervenje puls i drugi gluposti.i pak od nula uhh
Luge me boli stomakot cel, zeludnikot crevata nisko dolu i vise puknav neznav sto da pravam i mislam.poluduvam od misli
Стомачен вирус е, ако почнш да повракаш на лекар утре, Јас денес пукнав од главоболка дури сега малце ми се смири
neznam ne mi lici na stomacen virus, skroz drugo e cuvstvoto, neznam ni da go objasnam.mislam deka e od sostojbata ili pak nesto postrasno a jas se plasam uzasno od doktori i ispituvanje
Леле денеска посебно лошо се чувствувам ... после многу долго време јас повторно го имам тоа чувство дека имам проблеми со срцево никако неможам себеси да се убедам дека тоа ми е од анксиозноста ... порано ке се убедев некако и подобро ке ми беше но последниве 3-4 дена ми е многу лошо ... незнам што да правам! би сакала да направам повторно испитувања за срцево но страв ми е од такви работи
Од промениве е, времво не е нормално, јас сабајле во 8 ја носам керками во школо и мислам дека се гушам, не можев да земам воздух од што беше сппарноооо. Главата ми пука, од кревет не сум станата денескааа. Утре е нов ден, се надевам подобар од овој
Da ne treba da ti dojde? Mene barem sekogas mi e taka pred da mi dojde ili koga sum nastinata. Ako ne e toa i ako mnogu te zagrizuva odi na lekar, sepak iscekuvanjeto e mnogu po strasno.
Jas veke 4 meseci bev so bolki vo stomak zeludnik nagoni za povrakanje kiselini loso mi bese , i bev ispitav se i mi kaaaa deka mi e na nervna baza , i da pijam bedoksin 2 na den piev dva meseci sega sum podobro da ne se podrecami,Ne se plasi idi ako sakas vidi na lekar ne e strasno ,normalno jas za 4 meseci se zbrkkav Kissovi
Како стее ве немаа , се надевам подобро! јас да не се подречам се плашев, одлично бев овие скоро две недели се ок дури и позитивно на моменти и слободно се осеќав од се ова... желба болја за се времево одлично... значи прекрасноо..ама ми касни добиеново, скоро 3 дена и не е дека се плашам нешто туку пмс ваљда сеа птед тоа ме фати или не знам што о да е еве ме денеска малку полека полека коо стрес нервоза да осеќав и рве и сеа напната сум и стандард ми се стегнаа гради и нешто ко нервознаа сум напната :/ се држам нејќам да паничам ок седам ама сепак во мисли си ми е оваа нервозаваа да не ми се деси нешто...ххех по милионити пат, најверојатно ништо не е, ама анкс )) Вие како сте раскажите нешто? гушкиии
Јас со внуците се изрелаксирав денеска, лек ми се за се. Не помислив на ништо и ситуацијата во која сум дури ми беше смешна.Вечерва прошетавме онака, ме фанаа паниките во гужва ама ништо страшно. Инаку ме стега глава на моменти, ама од добиеново што вика Cleonika ми е изгледа. И друго,да ве прашам, не ви сметаат ли жештиниве? Јас луѓе не можам да ги поднесам, одма ме маваат филмови во глава дека ако испаднам преку ден ќе се онесвестам од жешкото. Како ќе ме биде летово не знам ама мене уствари ми смета топло време. Што арно си беше ладно... Ама ќе издржоме, едноставно мора! Се надевам, воглавно добро сте сите.
Мене најнов симптом ми е од чисто седење ми се сечат нозе и ме облева топлина, ми препотуваат стапалАта. Бидејќи живеам сама одма ме фаќа паника дека тоа е крајот .. Дали некој го доживува истово?
Мене ми се има случено, и многу често ме облева топлина, се прептувам и ме дрма кога седам мислам готово ќе паднам ќе се онесвестам и нозете ми се сечат и кога седам, еден период бев супер, а сега сум за никаде, имам јаки вртоглавици шо мислам дека одма ќе паднам, преѓеска имав стегање во градите и мислев готово дека е со мене и имам фобија сама да бидам, кога сум сама одма некои филмови ме маваат, страв ми е.
Dobro utroooo na siteee Eve i jas vchera bev onaka da recham dobro,no sega me nervira toa shto i koga shetam so drugarki se voznemiruvam i podzastanuvam na pati ... porano me fakjashe samo koga shetav sama,no sega ete i koga sum so drugarki epaa cel den doma li da sedaam