Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    173
    Habe se e do toaaa. So da kazam i jas se setam i samo mislam glyposti, samo se proveruvam kako se osekam, pa ne shm srekna, pa zaso ne sum , pa dali mi e od PMS

На mal.ecka и Cleonika им се допаѓа ова.
  2. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.487
    Вечер сум на свадба, уште од сега паники ме фајќаат :(
    Одма црни мисли, ако се онесвестам, ако не ми е добро, ако м есе врти, уф да не може човек рајат да појди некаде и да се забавува

На crazylady, natemila и Cleonika им се допаѓа ова.
  3. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Не се грижи. кога ќе се средиш вечер пред свадбата, ке се осетиш поубаво средена, јас барем така цел ден сум во исчекување и ме јаде таа трема и нелагодност, ама кога ќе почнам да се спремам веќе ми се трга паметот од тоа, и средена наместена така некако самодоверба ми иде,///и јас така на свадба бев и тоа во друг град, не знаев како ќе успеам...ама ни во текот на свадбата ни после тоа не ми текна на анксот..убаво поминав и после нели коа заврши и се измив и легнав уште поубаво се осеќав што сум успеала// Ќе поминеш добо ќе видиш ништо нема да ти се случи! и во мојов град една пријателка вечерва прави свадба, па си викам да не си и ти таму :D:D

На crazylady и deskarada им се допаѓа ова.
  4. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.487
    хаха не знам :D не знам дали сме во исти град :D

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  5. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Најубаво ке си поминешшшшшшшш, ти пракам позитивна енергијааа :muscle::muscle::l:(hollest)(hollest):*

На crazylady, maja.mitrova и deskarada им се допаѓа ова.
  6. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.487
    Фала срцка се надевам дека се ќе биде во ред :):*:l::hug:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    173
    Koga imate Pms Vi se place li, nervozni li ste? mislam deka pri nerven slom sum i da ne mi kaze nekoj nesto

8. anamagdalena

anamagdalena Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    istoto mi se slucuva eve veke 5 godini ...jas ne mozam nikade da pojdam sama ednostavno se custvuvam kako invalid .i ne gledam izlez stravot se poveke mi se zgolemuva piev zanfeksa sega dr mi gi smeni i treba da pijam i pijam citram od 10 mg i pak nema podobruvanje mnogu sum razocarana i ne znam do kade ke stignam...:whew:

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    И јас го имам истиот проблем, многу често ме стегат градите во последно време и цело време како на штрек сум дека ќе се случи нешто.
    Не сум расположена, секој ден се расправам со дечко ми за глупости а не можам да го откачам затоа што го сакам.:^)
    Не можам да се сконцетрирам на читање книги, некако ми лета умот а претходно немав таков проблем.
    Се чувствувам неспособно, разочарно, цело време стојам во место, ништо не ми се дешава.
    Мојот живот е монотонија :|

10. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Не се грижиии ќе се сносиш како и сите ние тука....има начини... надеж само :)) еве ме и мене се ок се спремив да излезам дојдов во пицерија и пред да излеАМ од дома мочав и ваљда ми падна притисок ми се привртува еве се плашам седам со грутка в грло :)) хелллпп :))) пиев вода еве да ми се крене пририсок демек ама нишо уште

11. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Оф леле , кафе без шеќер или газиран сок напи се

12. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.487
    Си дојдов јас, многу убаво си поминав уф се изнаиграв, на моја најдобра другарка сестра е правеше свадба како се изнаигравме, ние младите салата ја кренавме хаха :D:D:D
    Само на почетокот ме фати паника бидејќи беше жешко и гушви ама кратко почнав да зборувам и кога ко фрлаа бидермаерот и тогаш ме фати вртоглавица :rofl:
    Во глобала одлично помина, иако не ми се одеше бидејќи мислев дека нема да бидам рајат од вртоглавици, паники, сепак супер поминав :D
    Ве бакнувам сите :*:*:*

На mal.ecka, Cleonika, natemila и 2 други им се допаѓа ова.
  13. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.487
    И јас си имам мака со низок притисок и во лето кај и така јас си имам вртоглавици само на тоа мислам + и притисокот ко ќе ми падни, абе шо не :) Земај кока кола, пепси, јас обавезно пијам иако ич не го сакам тој сок, мора кога е топло, јади солено и газирана вода, мене некогаш и ми се доближуваат, абе фешти :bandit:

14. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Некое чаре за концентрација?

15. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Билобил помага. Една другарка имаше проблем со концентрација, пиеше некое време и сега е супер.

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Женски и ја така вчера се стегав се стегав после па и во диско завршив :)) мило ми е и то на свадба добро шо си поминала :)) ибаку ја пмс ме фаќа , нервози некои неосновани ми идат и денеска фин ден имав се до сеа се најдоб некако тешко ми падна и ко да почнаа да ме стегаат гради да се напнувам оф нервоза...иако ми имаат речено од прејадување притиска на срце желудникот и такво чувство се има...и такааа. Друго кажете како стее останатите? :*

На deskarada му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Јас преживеав денеска. Бев на гробиста и на црква. Ме дрмаше малце паниката и имав мали вртоглавици ама таман поминав. Жешкото најмногу ме плаши. Се надевам сите сте добри. :) :*

На deskarada и Cleonika им се допаѓа ова.
  18. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Јас цел ден ок, и прееска искочив да прошетам ама вртоглавица, нестабилност ме пукнаа. Ама не се вратив, продолжив да се шетам, сега сум многу омалаксана ама тоа е. Утре ке биде подоброооо :l::muscle::*

На Emili12321, deskarada, Cleonika и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Офф не знамм бе почна Пмс да ме фаќа денеска и еве вечерва ја завршив со тоа коо нервоза ко анкс в гради ме стега па ко трема...а дополнително што све ме нервира ми сметааа -.- ете сеа почнав нов филм фека нема да можам више пмс да издржувам дека ќе ми се деси неш уште не сум одлучила шо може да ми се деси :)))) хахаах ама ќе најдам нешто хаха ... стварно ми е гадно ама... можеби и самото мислење на тоа ми ја преувеличува нервозата ама сепак осеќам дека сум напната . Никаквоо -.- ајј нека мине нека заспијам фино .. кажите нешто ако е некој овде? Раскажите :)

20. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    џабе се оптеретуваш себеси ништо неможе да ти се случи !! иначе јас сега чекам да видам што ке полагам екстерно и сум малце возбуденаа хаха :))