Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    171
    Habe se e do toaaa. So da kazam i jas se setam i samo mislam glyposti, samo se proveruvam kako se osekam, pa ne shm srekna, pa zaso ne sum , pa dali mi e od PMS

На mal.ecka и Cleonika им се допаѓа ова.
  2. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.290
    Вечер сум на свадба, уште од сега паники ме фајќаат :(
    Одма црни мисли, ако се онесвестам, ако не ми е добро, ако м есе врти, уф да не може човек рајат да појди некаде и да се забавува

На crazylady, natemila и Cleonika им се допаѓа ова.
  3. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Не се грижи. кога ќе се средиш вечер пред свадбата, ке се осетиш поубаво средена, јас барем така цел ден сум во исчекување и ме јаде таа трема и нелагодност, ама кога ќе почнам да се спремам веќе ми се трга паметот од тоа, и средена наместена така некако самодоверба ми иде,///и јас така на свадба бев и тоа во друг град, не знаев како ќе успеам...ама ни во текот на свадбата ни после тоа не ми текна на анксот..убаво поминав и после нели коа заврши и се измив и легнав уште поубаво се осеќав што сум успеала// Ќе поминеш добо ќе видиш ништо нема да ти се случи! и во мојов град една пријателка вечерва прави свадба, па си викам да не си и ти таму :D:D

На crazylady и deskarada им се допаѓа ова.
  4. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.290
    хаха не знам :D не знам дали сме во исти град :D

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  5. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Најубаво ке си поминешшшшшшшш, ти пракам позитивна енергијааа :muscle::muscle::l:(hollest)(hollest):*

На crazylady, maja.mitrova и deskarada им се допаѓа ова.
  6. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.290
    Фала срцка се надевам дека се ќе биде во ред :):*:l::hug:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    171
    Koga imate Pms Vi se place li, nervozni li ste? mislam deka pri nerven slom sum i da ne mi kaze nekoj nesto

8. anamagdalena

anamagdalena Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    istoto mi se slucuva eve veke 5 godini ...jas ne mozam nikade da pojdam sama ednostavno se custvuvam kako invalid .i ne gledam izlez stravot se poveke mi se zgolemuva piev zanfeksa sega dr mi gi smeni i treba da pijam i pijam citram od 10 mg i pak nema podobruvanje mnogu sum razocarana i ne znam do kade ke stignam...:whew:

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    И јас го имам истиот проблем, многу често ме стегат градите во последно време и цело време како на штрек сум дека ќе се случи нешто.
    Не сум расположена, секој ден се расправам со дечко ми за глупости а не можам да го откачам затоа што го сакам.:^)
    Не можам да се сконцетрирам на читање книги, некако ми лета умот а претходно немав таков проблем.
    Се чувствувам неспособно, разочарно, цело време стојам во место, ништо не ми се дешава.
    Мојот живот е монотонија :|

10. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Не се грижиии ќе се сносиш како и сите ние тука....има начини... надеж само :)) еве ме и мене се ок се спремив да излезам дојдов во пицерија и пред да излеАМ од дома мочав и ваљда ми падна притисок ми се привртува еве се плашам седам со грутка в грло :)) хелллпп :))) пиев вода еве да ми се крене пририсок демек ама нишо уште

11. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Оф леле , кафе без шеќер или газиран сок напи се

12. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.290
    Си дојдов јас, многу убаво си поминав уф се изнаиграв, на моја најдобра другарка сестра е правеше свадба како се изнаигравме, ние младите салата ја кренавме хаха :D:D:D
    Само на почетокот ме фати паника бидејќи беше жешко и гушви ама кратко почнав да зборувам и кога ко фрлаа бидермаерот и тогаш ме фати вртоглавица :rofl:
    Во глобала одлично помина, иако не ми се одеше бидејќи мислев дека нема да бидам рајат од вртоглавици, паники, сепак супер поминав :D
    Ве бакнувам сите :*:*:*

На mal.ecka, Cleonika, natemila и 2 други им се допаѓа ова.
  13. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.290
    И јас си имам мака со низок притисок и во лето кај и така јас си имам вртоглавици само на тоа мислам + и притисокот ко ќе ми падни, абе шо не :) Земај кока кола, пепси, јас обавезно пијам иако ич не го сакам тој сок, мора кога е топло, јади солено и газирана вода, мене некогаш и ми се доближуваат, абе фешти :bandit:

14. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Некое чаре за концентрација?

15. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Билобил помага. Една другарка имаше проблем со концентрација, пиеше некое време и сега е супер.

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Женски и ја така вчера се стегав се стегав после па и во диско завршив :)) мило ми е и то на свадба добро шо си поминала :)) ибаку ја пмс ме фаќа , нервози некои неосновани ми идат и денеска фин ден имав се до сеа се најдоб некако тешко ми падна и ко да почнаа да ме стегаат гради да се напнувам оф нервоза...иако ми имаат речено од прејадување притиска на срце желудникот и такво чувство се има...и такааа. Друго кажете како стее останатите? :*

На deskarada му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Јас преживеав денеска. Бев на гробиста и на црква. Ме дрмаше малце паниката и имав мали вртоглавици ама таман поминав. Жешкото најмногу ме плаши. Се надевам сите сте добри. :) :*

На deskarada и Cleonika им се допаѓа ова.
  18. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Јас цел ден ок, и прееска искочив да прошетам ама вртоглавица, нестабилност ме пукнаа. Ама не се вратив, продолжив да се шетам, сега сум многу омалаксана ама тоа е. Утре ке биде подоброооо :l::muscle::*

На Emili12321, deskarada, Cleonika и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Офф не знамм бе почна Пмс да ме фаќа денеска и еве вечерва ја завршив со тоа коо нервоза ко анкс в гради ме стега па ко трема...а дополнително што све ме нервира ми сметааа -.- ете сеа почнав нов филм фека нема да можам више пмс да издржувам дека ќе ми се деси неш уште не сум одлучила шо може да ми се деси :)))) хахаах ама ќе најдам нешто хаха ... стварно ми е гадно ама... можеби и самото мислење на тоа ми ја преувеличува нервозата ама сепак осеќам дека сум напната . Никаквоо -.- ајј нека мине нека заспијам фино .. кажите нешто ако е некој овде? Раскажите :)

20. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    џабе се оптеретуваш себеси ништо неможе да ти се случи !! иначе јас сега чекам да видам што ке полагам екстерно и сум малце возбуденаа хаха :))