http://www.kafepauza.mk/zivot/so-te...idat-pozitivni-a-zhivotot-poubav-i-posrekjen/ Накратко за законот на привлечноста http://www.crnobelo.com/zabava/interesno/3710-ostvarete-se-shto-sakate
фала ви на двајцата со постовиве се испробувам ) инаку утре се спремам да одам со другарка ми на излегување во друг град и ќе се вратам после излагање назад дома значи некаде 5 сабајлр ќе ме фати.... имам трема за сеее.. си велам ќе се исповозбудам и од самото излагање таму ќе ме фати нешто....а и после тоа од замор од седење во диско гласна музика ова она да не ми де случи нешто :/ филмови глупавиии аман.... сакам да си поминам убавоо... и раат да сум да не ми се врти лоши стегаат гради и слично :/
Јас денеска бев по двидителство, моето малецко заври прво оделениееее. Цела нок не спиев бев возбудена, ама сабајле станав си се нашминкав, насмевка на лице и реков денеска паниката ја оставаммм домааааа. Денес сум среќна макјааа, ни П немав од паника, поминав совршеноо и сум пресреќнаа. Дај божеее еден ден сите да си го дочекате ова чуство кое што не се опишува со зборовиии.
јас денска станав се спремив се супер за на работа...дојдов на работа кафе ова она супер..и ете сега пак ме фаќаат паники се мислам како ке издрзам до 16 часот ауу више :/
Нате со среќа нека ви е да бидете силно и среќни секогаш ! Candygirl отвори си читај си нешто позитивно по нет пиши на српски има мн страни онлајн к артикли убаво пишуваат..... јас па еве стигнав ск и цел пат сум стресена мислам се нешто ќе ми се деси од шо не можам да трпам тремава и еве ме се омалаксав ко заморна сум аман више се плашам се дека нешто ќе ми се деси од шо сум вака стресена.
Оффф не знаете како муи е не знам шо ми р знаев да се опуштам сеа ептен сум стегнатаа се ме стега горе градите на кај рамената некако ко да ме боли нешто не знам ова прв пат вака ме боли се возам црл ден по коли промаја некоја да е неам појма ама преплашена сум не знам вечерва како ќе мине... мн трема имам седам на маса со непознати друштво ново а ја наместо да се опуштам стегната сум се ме боли нештоо се плашамм трема имам... :/ амааааан вишеее
Вчера за мене беше голем ден. Сама отидов на местото каде што ме фаќаа напади на паника и ништо не ми беше. Шетав низ продавници и убаво ми беше. Си реков оди и падни ако паѓаш Комуналец нека те собере доста веќе. Чекор по чекор. Никако форсирање. Ако денот ви е лош не се форсирајте да излегувате затоа што ако доживеете напад на паника можр да ве врати назад. Ајде ќе излеземе од оваа состојба. Само храбро.
@Cleonika какоо сиии? Пиши ни како поминааа... @nena2010 суперррр, само така продолжиииии. Иначе добро сум и денеска со малце зашематеност
Еве да бидам фер да ви пишам хахах како и секад за ѓабе глупирање )) се опуштив после тоа супер си поминав убава журка беше дома дојдов во 5 сабајле и спиев до 1 денеска хахах )) фала богу сеа ок сум...... не ми се случи ништо освен ете самата паника..... ама едно сега забележувам.... најверојатно и тоа вчера што ме фати беше напад на паника но беше со мн помал интензитет од на пр првиот напад минатата година, ... значи повторно се изгледаше мн застрашувачки како и секад си мислев еве ми се случува нешто болки чудни нели ама пак ништо... се исконтролирав нит испаничив нешто да се шекнам хахах не напраив ништо така седев на маса после станавме да одиме во диско и таму ми мина се... . Мило ми е поради тоаа. Си велам фала му на господ ) како сте вие ? Нате фалаа ти уште еднаш стварно сте срцки и на форумов мн повеќе се работи на тоа да се помогне и да се даде поддршка одколку да ае уплаши некој...споредувам баш со странски форуми што сум нашла на гоогле кога сум барала нешто за анкс, и кога ќе прочитам како од горе на проблемот па дополнително ги плашат може ова може она д ти се случи, а тука го нема тоа сите се трудат да дадат поддршка и по милионити пат ако треба да се повтори: ништо не ти е ништо нема да ти биде . А тоа секогаш помага ♡♡♡
феминки јас патев од аксиозност бев и во депресија падната ме фаќаше паника и силно чукање на срцето , се лечев со димитрин хелекс и асентра и после една година се излеков , но имам во последно проблеми и ми се врати пак , не знам дали да одам пак на психијатар али ми е страв од асентрата бидејки ми испадна косата , плссс хелпп
Zdravo dragi virtuelni prijatelki,cesto ve citam i sobiram hrabrost od vashite zborovi no ete sega i jas resiv da vi se priklucam I jas kako i vie stradam od anksioznost vekje 2 godini,celata agonija pocna so trpnenje na nogata pa potoa pravenje film vo glava deka i rakata i ustata mi se istrpnati i zavrsiv vo bolnica ,posle pravenje na magnetna i site ispituvanja se pokaza deka nemam nishto.. Potoa otidov kaj psihijatar mi dade apcinja gi piev i se cuvstvuvav dobro,potoa reshiv da gi ostavam bidejki vo niv ne gledav trajno resenie, no od togash mi bese mnogu poloso, go imav najstrasniot panicen napad koga zabrsiv vo bolnica vkocaneta skros.od togash vekje ne se pocuvstvuvav dobro 100%, pak pocnav so apcinja bidejki mi reko deka samo so psiholog i treniranje na stravot se uspeva bez apcinja. Sega vekje 6 meseci odam 2 pati mesecno na psiholog i pravime vezbi za dishenje( kako najvazen del za anksioznost i panicni napadi) ,eve vekje 4 nedeli ne pijam apcinja i se trudam da uspeam,ovoj pat sum resena kje uspeam. Mora da bideme silni i da ne dozvolime na negativnite misli da ni go diktiraat zivotot.
Мислам дека не ти испаднала косата од асентрата туку од стресот...а да и јас сакам да прашам за искуства со елицеата некои велат дека е подобра од асентрата...па ако некој има искуство со неа ке молам да сподели
Живрам за денот кога оваа тема ќе замре. Кога ќе се читаме на други теми. Само храбро женски можеме ние против ова да се избориме.
I edna misla za ohrabruvanje dragi moi...Tamu kade sto e stravot,tamu e patot vi blagodaram za podrskata