Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Irina LMV

Irina LMV Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    12
    И јас ги имам, мене ми се како точки повеќе насобрани во едно место, каде и погледнам на светла позадина, небо, или компјутер, таму се. Постатични и ги гледам кога го движам окото, кога ќе го задржам погледот ги снемува. Незнам дали и тебе ти се случува така, инаку мене ми се јави со анксиозноста. Бев на очно два пати ама заборавив да прашам за овој проблем (facepalm)(facepalm)(facepalm)

2. perla24

perla24 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    191
    da da isto taka koga se zagleduvam ja snemuva.i mene so anksot mi se pojavi,vsushnost taka nekako i mi pocna :)

На Irina LMV му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    @zoceeee
    Мислам дека не си задоволна од квалитетот на животот. Поразговарај со сопругот на оваа тема, дека имаш болки.
    Инаку мислам дека ти фали внимание. Имаш потреба од пријатели и она најбитното од сопругот внимание.
    Бар мене така ми делува. Посвети малку време на сопругот, купи убава облека, зготви нешто за сопругот, изненади го, поминувај време и со него.
    Врати ја љубовта, ќе видиш колку многу ќе ти помогне.

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    A da ve prasam dali trpnenje na usta jazik kocenje eodova

5. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    Zenski da ve prasam kolku dena pred da vi dojdi imate pms.Mene vpetok sabota treba da mi dojdi a gotovo ke puknam mi idi site upm da gi ispratam nervozna sum ke puknam:?:(facepalm)

6. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.388
    Допаѓања:
    126.546
    [QUOTE="kostadinka24, post: 2489499, member: 55349"И ]Zenski da ve prasam kolku dena pred da vi dojdi imate pms.Mene vpetok sabota treba da mi dojdi a gotovo ke puknam mi idi site upm da gi ispratam nervozna sum ke puknam:?:(facepalm)[/QUOTE]
    И јас срцка една недела пред да добијам ми иди се испотепам;)

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  7. perla24

perla24 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    191
    Devojki,kakvo e vasheto iskustvo so joga?Koj odel neka spodeli iskustvo :*

8. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    Jas sum vo red,no denes pochna da me stega srceto po 2-3 sekundi,na sekoj 5 min .. nekoj drug ima shto go stega taka srceto ??

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jpwr

jpwr Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    24
    Мене порано некад ме стегаше али не му давав некое значење, се масирав некоја минута и ми поминуваше. Ништо нема да ти стане...пробај со масажа ;)

10. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.289
  11. femi1234

femi1234 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    ee jas tuka sakam da se nadovrzam nemora da znaci eve i jas vednas koga mi se sluci nesto se si mislam deka mi e krajot pricinata e toa sto ne ezapoznaena so seto ova sto ni se lsucuva mozebi malku povekje treba da se cita za anks jas taka mislam jas se boram so nea 1 ipol godina i imam samo edno nesto da kazam koga se smeam se mi e podobro .ovie denovi se mi mnogu losi filmovi kolku sakas abe ne ti srceto abe ne ti izlivi na mozok bidejkji me boli glavata i mi se fakja jazikot znaete na se si pomisluvam no znaete sto eve uste ziva zdrava vi pisuvam vam i vi velam deka ako sednete samo i da sedite lele kako sto nisto rabotava jas koga kje pomislam nesto vednas naoggjam zanimacija nemozam da sednam da mozgam nisto nema da bidne jas si znam moozokot me tera da mislam deka kje mi bidne nesto uste piam po edno apce ama ne ekako porano cel den samo gi baram apcinjata po doma sega probuvam da se vratam vo normala od utre pocnuvam so trcanje vezbanje da me boli glavata ne mi e dobro brzo mi luppa srceto no dodeka e pisano da tamu nemozeme nisto da izmudrime ve sakam site

12. femi1234

femi1234 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    a samo sakav edno prasanje do vas dali imate strav od visocinata pomisla deka mozebi ako stoite nekade na visoko bi ripnale bi si napravile ensto a srceto kje vi izleti ne ni sakate da se doblizite da uzivate vo pogled vo sto bilo :)

13. femi1234

femi1234 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    slusasjte koj razbira angleski kje ja svati na svoj nacin :))

14. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.388
    Допаѓања:
    126.546
    Јас вежбав јога некое време и чувството е посебно.Сега немам баш време и криво ми е зошто имам повеќе обврски дома и на работа сум 8 часа и некако не стигнувам да се посветам на тоа.Мене ми е препорачано од доктор да вежбам јога,знае дека сум склона кон депресија и се борам со анкс и ми препорача јога вежби.Ако имаш можност обавезно пробај.

15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.388
    Допаѓања:
    126.546
    @lina.ina помислив на тебе и видов одамна немаш пишано а тоа си претопставувам значи дека си супер:DПиши ни,те мислам.
    Дечки како сте,јас во депресија некако во последно време ме следи.Некој ден сум подобро па пак исто.Постојано размислувам за моите и домот и некако се ми недостига во врска со нив.Сега сум на одмор без обврски и уште повеќе мислам.Планираме да одиме малку Охрид па си викам ќе сменам мисли.

16. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Ни недостигаат твоите охрабрувачки мислења на темава :l:
    Ќе бидеш добро, сега имаш вишок слободно време и умот само таму те тера , Земи чепкај нешто низ дома, потсетисе на некое хоби од порано и дај му живот повторно .. Сега во Охрид верувам дека ќе биде подобро .. Ти си храбра женска ! Те гушкам

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.328
    Допаѓања:
    113.986
    Јас не можам да одам покрај отворени скали. На пример во ГТЦ или Сити мол јас одам до продавниците зашто се ми се чини дека ќе паднам во тоа средината.

18. femi1234

femi1234 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    ja stvv neznam sto e problemot so visocinata ne mi e jasno do tolku strav :)

19. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    Drustvo kako ste denes.Jas sum katastrofi nemam napadi na panika tuku nekoja opsta slabost neubavo cuvstvo vo stomakot bezveza simptomi crni misli neznam dali e anksot pocnav da mislam deka imam nekoja bolest.Stvarno neka se javi nekoj malce popoziitiven da ne ohrabri malce dunja,elisabeta od postarite clenki?:?::)

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Јас синока касно јадев хсмбургер и денес цел ден ми е тешко на стомакот. Сабајле станав со вртоглавици ама се фатив дома за генералка, музика до крај и супер. Сега да одморам па ке местам завеси. Хаха а после сум на депилација, се надевам добро ке поминам :*

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.