Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    mene denes mi e ukocena ustata jazikot i mi e mn loso

2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.387
    Допаѓања:
    126.545
    Мене стомак ме витка цел ден и немам апетит и така се влечкав по дома и оп ми се најавија гости па ајде генералки спремање и сега чекам да дојдат.Значи сум можела:DНервозна сум кога ми се најавуваат гости,сакам се да ми свети:)На никој ништо не ни е,само вишок слободно време.Мене сите ми викаат нормално е така да се чувствуваш после преселбата од дома,па си викам штом на сите му било така па оти мене да не ми е хахах.Ве гушкам срцки и без навредеа на новите и мене ми недостигаат старите членови.Позз до сите

На crazylady, GirlLove, lejlla и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    pesnava definitivno mi e omilena,a shawn mnogu go sakam ^^

4. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Мене ми е денес втор ден без хелекс:| ете решив пак да се обидам без нив.. Ќе видиме како ќе оди , дај боже да биде добро.. Ве гушкам ви праќам позитивна енергија и ви посакувам убав ден

На lejlla, Primavera, natemila и 2 други им се допаѓа ова.
  5. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    Mene pa denes mi se slucuva nes celo telo mi treperi mi snemuva sila naednas mi se vrti srce bie I jazik trpni help

6. sandrice25

sandrice25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    172
    Srce bie od sto cel den mislis na toa I ti stvara nervoza, voznemirena si. A jazikot ne ti trne tuku ti se stegaat muskulite I zatoa imas takvo custvo. Opusti se kolku I da zvuci tesko, iskoci nadvor svrti eden krug kolku I da ti se vrti. Posle 2 min ke vidis deka ustvari niso ne ti se desava. Ke pomine, ne se sekiraj.

7. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Написе вода со шеќер и легни испружисе, масирај во пределот на челото десетина минути ќе видиш ќе се подопуштиш малку. Јас така правам .И Пиј повеќе течности,Немој да се плашиш, на сите ни се случува истото. Чекам да пишиш како си

8. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    Pa podobro e nekoe vreme posle pak se povtoruva I mi seodzemat nozete se potam I mine pos pak isto

9. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Женски ја значи све све ок ама опседната сумм со срцев удар.. вчета читав една статија на нет за некој маж постар како добил срцев удар и шо симптоми иам и еве ме сеа ок бев цеч ден ама сеа нешто ко замор ме фати и ко лошење и како да не можам да дишам баш слободно... значи мн ми р паника тој гнасен срцев удар не знам шо ми е. Само од тоа де плашам бре -.- дајтр ми некој совет ако знаете во врска со тоа :/ :*

10. perla24

perla24 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    191
    @Cleonika znaci stravot od srcev udar postoi kaj site lugje,koj covek ne se plasi od srcev udar bilo anksiozen ili ne,samo razlikata e dali nie toj strav go pothranuvame so dopolnitelen strav ili ne.E sea ti se plasis od toa i na toj strav dodavas dopolnitelen strav.Stavi si vo glava deka nema takvo nesto,ti si zdrava licnost.Nie od sto sme najzdravi vakvi ni se mislite ocigledno

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  11. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.912
    Допаѓања:
    15.826
  12. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    Da prasam ima razlika megu citram i elicea ili se edno isto????denes definitivno zakazuvam kaj psihijatar ne mozam veke da se macam

13. sandrice25

sandrice25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    172
    @Cleonika mislam deka site se plasime od srcev udar ama najloso neso e da citas na net i posle sami Ti doagjaat simptomi. A da bese bolna i da imase sansa za srcev udar do sea ke se slucese toa. Znaci kako sto ne se slucil do sega nema ni ovoj pat. Koga ke te fati panika povtoruvaj si ,, isto mi bese i prethodniot pat i Niso ne se sluci,,. Za srcev udar se potrebni samo 10 sec i nema da imas simptomi so denovi,a pretpostavuvam imas napraveno ton ispituvanja u se e vo red. Zdrava i prava si povtoruvaj si go toa.

14. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Мене докторот ми кажа дека биле ист состав а различна фирма.. Јас пијам цитрам .. А иначе не сум уста да отворам, страден да е човек да каже нешто позитивно. Таман пишав вчера дека сум го оставила хелексот, почнаа нападите , но издржав некако пробав да се смирам. . И јас претерано се плашам од срцев удар ..
    Ве поздравувам

15. simona26

simona26 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2014
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    136
    Здраво друштво веке долго време не сум пишала ништо на темава затоа што немам време. Се породив пред 3 месеци и имам прекрасна душичка која максимално ми го исполнува времето. Е сега јас немам толку време да мислам на анксот и дури правам работи кои претходно не можев ни да ги замислам од пусти страв ( одам на лекар, вакцини и секаде има гужва ама јас научив да се држам некако) Е сега само сум опседната со мислата да.не се онесвестам додека сум сама со бебето и тоа ми е најголемиот проблем кој ми остана, инаку заборавив да кажам дека панични напади не сум имала многу одамна. Поздрав до сите вас и се надевам дека еден ден сите ке бидеме оние старите.

На LUCI 99, natemila, Cleonika и 5 други им се допаѓа ова.
  16. kostadinka24

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    Jas zakazav definitivno na psihijatar morav radi sin mi kutroto po cel den e zatvoren poradi mene doma.Morav so saka neka bide ad ako treba do krajot na zivotot ke pijam samo da bidam dobro i toj da bide sreken.A so vakva majka kakva sto sum sega sto ke gleda edna placka i straslivka.Se nadevam vo najskoro vreme situacijata ke mi se podobri.pozdravce do site

На lejlla, Irina LMV, mal.ecka и 2 други им се допаѓа ова.
  17. vekickaang

vekickaang Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2014
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    93

18. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Ајде мила само напред.. Целосна подршка имаш .. Ќе биде добро, ќе помине ..

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    take-a-smile_225.gif за сите по една , за поубав ден :l:

На Cleonika, mal.ecka, deskarada и 3 други им се допаѓа ова.
  20. kostadinka24

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    uste nesto da prasam ako moze nekoj da mi odgovori.Zosto koga stanuvam noke ili pak rano sabajle koga ke zaplace sin mi mleko dda mu stoplam nemam ni tahikardii ni nemir ni nisto.Koga se razbuduvam normalno bez nekoj da me razbudi mi se slucuva toa gi imam site simptomi eve kako sega????i sto mislite dali e od osamenost????znam dosadna sum ama nemam ni na koj ni kade ni da odam ni da razgovaram za ova

На Cleonika и mal.ecka им се допаѓа ова.