Да се извинувам,не требаше да напишам сите,не мислев така,повеќето на форумов ќе кажам. Супер за сите што успеваат без никакви АД и седативи,јас еве сум со пола хелекс од 0.25мг.не е голема доза но се уште ги пијам не сум без ич.
Mislam deka toa sto funkcioniras recisi sovrseno ne e do heleksot tuku do tebe sama.Sekako toa e samo moe mislenje
Pa treba da si gorda so toa. Namesto da mislis deka uspesno se boris,kazi si jas ja nadminav anksioznosta
Една феминка,најмногу ми е криво што не се сеќавам која беше,ме убеди да го намалам хелексот од 2 по 0.25 на едно половинче од 0.25,а ти ќе бидиш таа што ќе ме натераш целосно да ги прекинам
Ajde daj boze. Da ti stavam sea na mestoto od heleksot,bedoksin isto taka ke se cuvatvuvas,sigurna sum
Знам дека се е до психата и помислата ама ете понекогаш сум толку несигурна во себе и од страв се уште не сум ги прекинала.
Јас би ти препорачала да поразговарате со психијатар и да ви кажат од која болест или состојба се овие симптоми, бидејки до сега од анксиозност вакви симптоми немал никој.
Беше на психијатар, дијагнозата му беше депресија и анксиозност. Прво пиеше хелекс, флуозепам и асентра. отиде кај друг психијатар, му дадоа други апчиња и му дадоа упут да лежи во болница, таму да го испитат психијатри и психолози.
@mal.ecka Tи дефинитовно ја имаш пребродено анксиозноста и хелексот ти е веке само навика и мислиш дека не можеш без него, но јас ти гарантирам дека можеш бидејки тоа половинчеее не ни има мок да делува за ти да се осекаш скоро совршено. Ти ке се осекаш совршено и без него јас сум убедена во тоа. Иначе јас сум добро, скоро цела недела со малата одиме на проби за училишна приредба, пред пмс сега ме фака панични напади баш за време на пробите ама ни еднаш не си отидов него игнорирав и останував до крај.
Инаку ги има другите симптоми на анксиозност, но за овие што ги напишав пред малку не бев сигурна затоа сакав да знам дали се осеќал и некој друг така.
хмм тогаш искрено не знам, но ова не би да се симптоми на анкс па ни на депресија. Се надевам дека ке биде се во ред.