Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    jas sum losoooo sega vo momentot mi se trese teloto glava mi zeze trpnee jazik se helppppppppppppppppp

2. sanya.n

sanya.n Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    ke pomine znaes od sto ti e taka I samata.jas deneska satnav I vo glavata nesto kako da mi se nishase pa se napiv eden helex I mi pomina neznam dali e od toa?neka kaze nekoj sto ima iskustvo so helex,inaku ne zemam sekogas mnogu retko sakas samo da vidam dali ke mi pomine od nego ,ama prvo mnogu me opusto kako teloto da mi lebdese ne e mn jak od 0.25mg dali I vas taka vi e koga zemate?

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. candygirl

candygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2010
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    99
  4. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    Luge nesto me guse tesko disam mislam ke se zagusam sekoj moment

5. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    luge kaj ste nema nikojjjjj

6. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    92
    Jas sum tuka i krsh sum :(

7. sanya.n

sanya.n Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    lele lugje znaci cel den mi bese loso znaci od koga se razbudiv .glavata cello vreme kako vo bunilo I mislev sekoj moment ke padnam,loso se cuvstvuvav cel den :(

8. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    nema da se zadusi nikoj ne se opteretuvajte na nikoj ne mu e nisto, losi misli samo imate, disete dlaboko i pozitivno razmisluvajte ostevete go teloto da si ja vrsi rabotata kako sto znae, ne obrnuvajte vnimanie na srcebieneto i slicnite normalni raboti

samo hrabro :)

На Cleonika, mal.ecka, deskarada и 3 други им се допаѓа ова.
  9. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Алал да ти е на позитивноста

На Cleonika и veren им се допаѓа ова.
  10. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    A Dali vi se slucilo nekogas da ne vi izleta nesto sto ne treba da go kazete ili nekoja tajna si mislam lele da ne tresnam na nekoj nesto sto ne treba da znae...da ne izgubam kontrola...jas si cuvam edna tajna sto samo jas si ja znam i kako da imam griza na sovest si pomisluvam koga sedam so nekoj da ne ja istresam kako budala:) moze e smesno ama taka mi se slucuvaa

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  11. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Morame da bideme sekogas pozitivni duri i koga e najtesko, sekogas da mislime na dobro i po nekoe nepisano pravilo toa dobro doaga koga go mislime i posakuvame :)

На bubic.k, deskarada и presiosaP им се допаѓа ова.
  12. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Слабо некако овдека гледам, дај боже сите да сте супер и се помалку да не има. :D
    Јас не сум баш најдобро деновиве, не знам одам и ми се ниша телото, како да губам рамнотежа, вака до сега не ми се случило.
    Денеска излегов и имав вртоглавици кога излегов и многу жешко ми беше, нормално само мене, на другите не, и игнорирав си мислев ако паднам паднам, и потоа скроз заборавив на тоа и ми помина вртоглавицата, се надевам дека ќе идат подобри денови.:hug:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  13. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    na site ni e takaaa dali e do vremeto nz jas cela den sum so vrtoglavica trpnenje a najmnogu trpnenjeto me plasee dali nekoj od vas tuka ima trpnenjeee

14. sanya.n

sanya.n Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Ah kako mi bese mene 3 dena so red stanuvav kako da ne sum spiela voospsto bez energija nemozev da go mrdam teloto i cuvstvo na otsustvo kako se sto se slucuva okolu mene da e vo son kako jas da ne sum prisutna i taka cel den.Navistina neznam od kade ide ova cuvstvo zosto ni e loso? na momenti si vikam pa ako treba da se onesvestam neka padnam nemozam da se nosam so stravot i panikata vekje.ama ona sto me plasi e koga se osekjam taka kako teloto da mi se srusuva i se si mislam na najlosoto deka nesto sum bolna deka ne e mozno od anksioznosta da mi e tolku loso :( Daj Boze site da sme dobri i da zaboravime na ova iskustvo.

15. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    2.376
    Драги феминки дали некој слушнал или пак пробал лекување со акупунктура??? Ако има некој некоја информација нека сподели, позз и имајте убава вечер!

16. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Луѓе ве молам за едно мислење .. Цитрам не се напив четири дена заради тоа шо немав рецепта и вчера конечно ми се врати докторот од одмор па ги купив и се напив ама во организмов ми е катастрофа, како да ми вибрира цело тело, чувство на здрвен јазик, еве вечерва неможам да земам воздух и главата ужасно ме боли . дајте некое мислење што да превземам

17. mimiblack

mimiblack Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    45
    девојки дали искачате по дискотеки? и дали пиете алкохол кога сте во ваква состојба? јас сум на роденден кај важна личност па сакам искуства ако некој го има поминато тоа :)

18. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    jas si izlevam i si pijam ama otposle malce mi e tesko hahaha ako ne pies antidepresi napii se nesto alhokol

19. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    ne se sekiraj i jas sum taka mene ne jazik ne usta se me stega sega trpnam celata i aman mi e vekee

20. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Написе вода со шеќер и легни малку мирувај , земај длабоко воздух и испуштајго полека и повторувајго тоа 4-5 минути .. Исто ми е мене и со уста со све ама вака пробувам да се смирам .. Ќе биде добро сето ова ќе помине еден ден . само мора да бидеме храбри :hai::l:

На veren му/ѝ се допаѓа ова.