Edno ke pisam da znaete deka ako veke odite na psihijatar po ad bidete spremni na nus pojavi koi jas dosega gi nemav doziveano od tolku ad kako od edno apce zanfeksa sekoj ad na sekogo razlicno deluva.Mi trebase eden mesec da se vratam na starata jas i sega sum super po edno heleksce na den i tolku nikogas poveke nema da se osudam da odam kaj nasive psihijatri vo pp.Ako zaglavam pak ne daj Boze ke odam na psiholog.ve pozdravuvam i sekoe dobro
Јас да ве поздравам и да ви посакам добра ноќ. Деновиве ме зафати некоја инфекција и преоптоварена сум со тоа сега и со нејзините симптоми што ми влева дополнителен страв . Ве гушкам сите
Jas samo sto si idam od kino.Tolku vreme mislev kako ke odam,pa kako ke bidi pa vaka pa taka.Otidov,cekav vo redica,cekav 15tina minuti za da vlezam vo sala.Na momenti ke me fatese zestina ama mi pominuvase,na momenti osekav derealizacija ama nisto ne mi bidna!Zadovolna si sum na sebe po nekolku nedeli razocaruvanja. Mozime nie!Samo ako sakame! @bubic.k mila se nadevam deka lesno ke ti mine pa ke se vratis vo normala. Izvinete za lat. i ve guskam site,imajte ubava vecer
Eve sum ja pak da vi pishem vchera kako beshe. Se oblekov sve ama pochnav da se mislim dali da idem na momenti, rekov nema idem i gotovo pred izlaganje edeno rakiiche pivnav i otidov na zhurka. Pochna sve uboo mene pak nestabilnosta me zakachi, me fati inaet edna rakija, dve tri opp zabraev skroz si projdov super znachi toa e toa treba samo da ne se misli na simptomite i poleka poleka kje ischezna sami od sebe.Ljudi samo mislite pozitivno i sve kje bide ok
Јас бев сношти в кафана пред да излезам ми идеа мисли ако ми се слоши ама реков ќе одам, добро поминав само едно време почна да ме боли главата назад знаев дека ми е паднат притисокот многу беше жешко, ама игнорирав после тоа бевме в кафич, гужви, топло ама не ме фати паника. Денеска излегов на кафе ни една лоша мисла не ми дојде, конечно малку уживав во кафето. Сега само шо ми падна притисокот, се навикнав веќе или притиокот ми е паднат или анксиозноста ме дрма хах Имајте убав ден
Pa i jas toa velam koga izleguvav po nojkni klubovi pred da se omazam ke se napiev po dve konjacinja isto kako sto mi deluva sega heleksot tie taka mi deluvaa abre lujge ni p od paniki nemav.Mozi sea doma da si kupam nesto zestoko da drmnuvam po edno case dve i moze ke deluva.Vredi da se proba.
da da probaj kje vidish super kje se opushtish... ili konjache ili nekoja fizichka rabota i nemash gajle.
Од утре сите дома по едно шише коњак, а не дрмне, дрмнувам една, две три чаши и весело хахаххаа. Ве обожаваммммм
Ja go najdov receptot konjache i gotovo samo da ne se pretera, em kje se opushtimo super apchinja ne ni treba i mozhe edna zhurka vake svite zaedno so konjache da napraemo