ubavo zboruvash ama vishe mislim deka sum hipohondrik uzhasno se osekjam mislim deka nema nikoash da izlezem od ovaa sostojba
Биди малку позитивен, на сите на моменти не ни е добро, некогаш е до самото време, некогаш до нас и така. Ама не можеме негативно да гледаме, ајде малку повеќе оптимизам Јас и низок притисок имам плус анксиозност прав коктел Разговарај со некого дома, со некој пријател, многу помага разговор поинаку е, пред да заспиеш земи медитирај, многу опушта пред спиење. И ајде денеска убав ден, малку дожд, ама мене ми е убаво да излезам да прошетам кога врни, сакам ладничко време, дури седиш на нет, земи прошетај малку еден круг не мора многу, мислите да ги размениш. Ќе биде подобро, нема да се разочаруваме, не е таа посилна од нас
Здравооо друштвоо, јас морам да ви пишам дека благодарение на анксиозноста јас си склопив уште едно пријателство, денеска лично и персонално се запознав со @Be-yO-nCe. Си поминавме убаво време во кое анксиозноста не беше ни спомната.
А јас да се пофалам дека ептен ми е мило што во животот сретнав една толку мила добра и позитивна личност што разбира и знае како е да поминуваш низ пекол но сепак да ти стави насмевка на лицето!Ти благодарам што ми разубавуваш и олеснуваш еден многу тежок период. @natemila
Душааа моја си тиии и не ме заследувај сегааа се надевам дека на следна средба и @bubic.k ќе ни се придружии
Хахахха чест ти оддавам бре!Остаи ме ќеф си правам Нареден пат обавезно и @bubic.k инаку ќе се налутиме
Шо убо групава и форумов е бјутифул ,мераци вака да читаш коа луѓе се океј а сваќаш како им било,анд here they are .
Lugje, celo telo mi se trese, ne mozam ubavo da goltam, vratot saka da mi se ukoci nekako. Me fakja panika ne znam sto da pravam pomos mislam deka poluduvam
Ај една женска и масажа па да видиш дали ке ти се кочи нешто. Не шала на страна опушти се немај гајлеее ништо не ти е
Ок шала на страна, значи не мисли на тоа, промени на време, и јас имам вртоглавица мала ама на игнор. Напише шекер и вода, написе б6 и опуштисе. Свари си чајче, пушти си филм.Речи си е ок де ке ми помине не е ништо. Оккк ајде можеш тииии
Да не те боли вратот од нешто друго , па појди на доктор.Ако ти е од анксот смири се прво ништо нема да ти се случи не се полудува туку така.Мене често главата ме боли како морници да ме лазат ама не се секирам воопшто.Без паника имајте малку волја и не пиете апчиња туку така.Искрено се поретко ја посетувам темата се почесто многу форумџики пишуваат тука а тоа не ми се допаѓа.
Zdravo decki. Nova sum na forumov I prv pat voopsto pisuvam na forum. Imam 23 godini I na periodi go imam sledniov problem: koga ke slusnam za nekoja bolest ili odredeni simptomi vednas pocnuvam da si go naogam kaj mene koi dotogas ne sum gi zabelezala se duri ne sum procitala deka se povrzani so nekoja bolest. Na primer ednas bev nastinata I kaslav I postojano citav za se I sesto I mislev deka sum bolna od believe drobovi, drug pat mislev od debelo crevo, glava itn. Momentalno se plasam deka imam problem so srce a dosega nikogas ne sum imala problem so srce. No eve denovive se poluduvam samo crni misli mi se vrtat si baram simptomi I kako da gi osekam koga ke procitam. Procitav za boli vo leva raka I kako da imam custvo deka me boli potoa prstite gradite a deneska I vilicata. Nz zosto mi se uverte srcev udar. Dali nekoj imal vakov problem ve molam za pomos.
Иц а бјутифул деј аутсајд!Џаст кидинг!Мразам вакво време,се зевам цел ден како почудена и како занесена сум се поркам по улица на лево де на десно Се на се е добро.Не е совршено ама сепак се трпи.Се радувам на ваквите мигови ептен многу!Ме враќа во живот колку толку.Знам дека не е темно на крајот од тунелот.Дури ние се плашиме што ако умрам денес,после,утре животот си врви а ние само живуркаме. Најголема поддршка сте ми,ве обожавам и фала ви што постоите!
Ееее дечки денес сум се возела во автобус па плус и горе си се качив хаххаа. Мене за разлика од другачкава @Be-yO-nCe ова време ми е топ, толку многу ја сакам есента и дождот што си се изнауживав денеска низ нашево врнежливо Скопје. Добра сум иначе со некој мали вртоглавици и од време на време малце изгубенко. Сега ќе си сварам едно и ке си уживкамм