1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. avtomobil

avtomobil Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    60
    Ne ti e loso od asentrata

2. avtomobil

avtomobil Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    60
  3. avtomobil

avtomobil Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    60
    Salaam da prasam nesto

4. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    И јас пред малку имав напад еве и сега во моментов не се осеќам добро, нозе ми трнат,раката ме стега но легнав и се надевам дека утре ќе бидам како нова и дека жива ќе станам ахахаха , мора да се спротивставиме на ова тешко време

На irina91 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. angel.cee

angel.cee Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    milicka nemoj da se nerviras taka lesno ne se spobudaluva.toj sto e psihoticen ne e svesen za negovata sostojba.a i plus toa anksioznosta ama bas nikogas ne preminuva vo nesto drugo.zatoa glavata gore i se ke pomine.golem pozdrav

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  6. avtomobil

avtomobil Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    60
    Kako

7. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Си направив вода со шеќер малку чоколадце каснам сега разлистувам весниче од космо , планирам да станАм да си направам чајче и да пуштам некое филмче. Мора така да бидеме малку позитивни и да правиме нњшто за себе зошто ако останам во кревет и чекам од небо да ми падне здравјето џабе е .. Ајде напрееед нашии !

На irina91, natemila и hoex им се допаѓа ова.
  8. avtomobil

avtomobil Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    60

9. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Prijateli da ve prasam dali primate terapija, zasto mene doktorot me natrupa so apcina: heleks, loram, mirzaten, pa odlicno se custvuvam :D .

10. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Fala mnogu duso mnogu e tesko ama ke prodolzam da seboram .sekoj den stanuvam bez zelba kako da ne sum jas kako da se izgubev i sega nemozam da se pronajdam . Ne se zatvaram doma odam vezbam joga pilates odam na casovi po angliski . Ama se kako vo son da mi e . Ti pragam golem kiss od odvde i toplo od avstralija pocnuva veke da e zesko leto doaga.

На irina91 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Se trudam mnogu sekoj den duso najtesko mi e da se smeam da zborubam , da sedam so familijata na maz mi offf koga ke pomine ovaa ankcioznost amn veke .

12. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Sreken rodenden mila. I da ti se ispolni se sto ke posakas i ankcioznosta da bega pobrzo od tebe . A kakvi panicni napadi imas na primer ?

13. starstar

starstar Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    69
    Повеќето анксиозни и со панични напади луѓе што ги знам викаат дека повеќе им одговара вакво ладно време и општо ние што си имаме анкс и пн подобро било ладно време. Јас пак обожавам топло на 50 степени можам да шетам гајле немам ама затоа кога заладува сум тмурна како времево :( . Кај вас како е ?

14. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Kaj mene potesko mi e koga e toplo bidejki jas se osekam loso a nadvor sonce site setaat uzivast polno luge a jas kako da ne sum ziva . So znam ovaa sostojba me nervira amn veke .samo napadi na panika . Se otruv od apcinja

15. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Yes primam i jas i toa se otruv od apcinja sekoj den

16. starstar

starstar Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    69
    Зошто не пробаш без апчиња и ти и сите тука? Знам дека ви е тешко ама сметам дека подобро ќе биде.. Јас не сакам на психијатар да одам ни апчиња да пијам до сега се сум пребродувала сама не сакам уште сега да станувам зависна од апчиња.. Има толку други техники за помагање како медитација,возење велосипед па и правње муабет со некој само да не мислиш на тоа и поминува :)

17. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Isto se osekam i jas samo se zalam na site okolu mene nikoj ne me razbira site mi velat ajde dosta izlezi od toj film ama i velam ne e tolku lesno nikoj ne me razbira .nemozam duri da placam poveke se mi e izmesano .haos so custvata

18. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Mila probav bez apcinja ama mnogu mi bese tesko ne deka sega apcinjata mnogu mi pomagaat ama nekogas malku se smiruvam .znam podobro e da se borime sami ama jas neznam poveke so da praaam kako robot se osekam .mnogu mi e tesko za familijata gi nemam videno 4 godini ziveam vo avstralija nemam nikoj osven maz mi toj pogolemiot del od denot raboti. Jas odam na joga i drugi casovi ama kako se so pravam vo son probuvam da mislam pozitivnonsekoj den se boram .a sakam da pocnam da ziveam ne da se boram uf kolku samo ova custvo e glupo

19. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    od makedonija si preselena vo avstralija?????jas sum so anks paniki vadam dokumenti za tamu zesko ne podnesuvam voopsto dodusa vo mementov ne mi odi vo prilog ni pva vrnezlivo vreme pa prosto se prasuvam kako tamu ke ziveam i kako ke izdrzam vo avion sto ako dobijam napad na panika ako e zaguslivo vo avionot juhuuuu kaj sum zaminata so mislive.Inace do vcera i jas mislev spobudaluvam dur ne me ubedija vo sprotivnoto sega imam nadvor vreme katastrofa jas katastrofa.pisi ko ke mozis ako si vo melbourne moze i ke se zapoznaeme haha

На Sun &moon му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Da od makedonija sum i mazena sum ovde eve veke 4 godina sum ovde uste nemozam da se naviknam na zivotot ovde .mnogu e ubavo ama znaes tugina bez najbliskite 100 posto sment zivotot .ovde mnogu e toplo sega pocna toploto .a i vo zimo ne e tolku ladno . Da moze da se zapoznaeme ke se tesimezaedno so ankcioznosta hahaha .ti se prseluvas ovde za da ziveis ili ? A imas ankciozna sostojba taka? I sama li ke idis ovde