Фала ти многу за одоговоров. Ќе пишам после извесно време кога ќе почнат да делуваат. Мило ми е што тебе ти помогнале
Luge kako go pominavte denot? Jas cel den so glavobolki, bolki vo vratot, gadenje... Dali mozebi e kako rezultat na promena na vremeto?
Ајде само позитивно е лекот, апчето помага да, ама ако самите не си речете можам јас ништо нема да ве излечи. Јас денеска со срцкава @Be-yO-nCe имав убав почеток на денот. Си шетавме по бутици, пазари хахаа и одлично си поминавмеее. А остатокот на денот исто така убаво, со мала главоболка ама ништо страшноо.
Glavobolka imav do vcera, ama gadenjeto e prisutno... Sekogas od koga ke se najadam pocnuva da mi se gadi i srceto brzo da mi cuka... Vremeto e promenlivo, toa e izgleda faktorot na seto ova
Да не се заречам денес супер!Изгубена да малку ама се на се во ред.Заради позитивава од погоре @natemila заборавив и апче да се напијам денес хахаха Баш убаво си прошетавме,помуабетивме.Насмеани,позитивниНе ми се верува и дека издржав да се возам во бус со 50+ луѓе на долниот спрат Ептен си се радувам на ваквите ДЕНОВИШТА и сум благодарна на бога за секоја спокојна минутка што ја живеам!
Ne se plasam deka povtorno ke me bolat nemozes da mislis deka te boli koga navistina te boli ,daj boze samo da mislev deka me boli
znaci vaka mislite mozime da si gi kontrolirame samite nie samo za toa ni treba i vreme nemoze toa na ednas.koga mislite deka se osekjate loso i vi idat losi misli togas svrtetego vnimanieto na nesto drugo pocnete odma da mislite kolku vi e ubavo.ova ne e bolest sto ke pomine so terapija ,ova ke go prebrodime sami koga ke svatime deka mozeme da gi kontrolirame nasite misli zosto nie patime od niv.zatoa jas vikam ako ve boli nesto osete prvo na lekar i ako se e vo red togas ke znaete deka e se od vasite misli i taka ke pocnete da mislite na sprotivnoto i ke pomine,no ako citate po internet i barate simtomi togas ke bide uste poloso.zeludnikot mozi da boli od stres no ako e podolgo vreme mora da odite na lekar i da ja pronajdete pricinata,procitav mnogu postovi kade pisuvate kako sekojdnevno ve boli zeludnik i vi se gadi,obratite vnimanie na toa sto jadete i kolku jadete ,ne znaci deka e od anksot.i pak ke vi recam se e do nas samite kolku pobrzo svatime tolku podobro za nas
Ми се појави мисла кој не сум го имала 8 години....Кој ме тераше да читам во темата психологија...се изначитав се и си ставив во глава дека имам биполарно однесување или не дека имам туку да не случајно имам....за грев.Среќа што на работа имав премногу обврски па малку го растерав мозокот.
Ete I samata si primer za toa procita I odma mislata. Znaci nie samiti gi sozdavame mislite I samite mozeme da gi kontrolirame
ne uspeav da slusnam ni jas... na kraj koga zavrsija otvoriv. Ako ima nekoj sto gi sledel vestite neka kaze sto zborele