1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    relaxerbe i tensilen

2. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    To ne se antidepresivi kapauli na biljna baza za blagi ankcioznosti ako si poveke zabolen tesko deka ke ti pomognat

3. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Не е страшно да сте одвоени некое време, па и ние се гледаме само за викенд, па супер функционираме скоро 5 години. Страшно во целава ситуација е твојата слабост, па ќе му здосадиш по цел ден ако плачеш и тоа време што ви останало да сте заедно да го трошиш во плачки. Размисли он плаче ли така по цели денови по тебе, се траќа по цел ден, си ги уништува деновите како тебе? Мажите не сакаат слаби жени покрај себе. Покажи му дека можеш и без него, ќе те цени повеќе. И на крај краева без секој се може :) Ако стварно љубовта ви е вистинска ќе останете заедно и покрај се, далечината е најмал проблем.:) Научи да уживаш и без неговото присуство, само така ќе си помогнеш. Не сте единствени што сте одвоени, не знам зошто го сфаќаш тоа толку трагично. Има многу пострашни работи во животот од ова, think about that. :)

Последна измена: 25 октомври 2015
    На Sun &moon и Miss.N им се допаѓа ова.
  4. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    не е дека моиве проблеми се љубовни изгледа погрешно се изразив во постот... кој ме читал знае за мојата состојба и дека и јас се соочувам со анксиозноста и пијам ад...значи мојот прб е тоа што премногу си правам филмови и не ми е ни на крај памет да му кажам ноо имам страв од моите мисли дека ке изгубам контрола и несвесно ке му кажам... а такви мисли ми доагаат и за др работи...и повеке од јасно ми е дека соочување со анксиозна состојбае мн полошо од љубовни маки ... муабетот ми беше тоа дека моите мисли не плашат ... поздрав и од мене
    ПС: имав ЛП од некоја членка ако може да ја прати повторно затоа што пораката ненамерно се избриша а сакав да одговорам

Последна измена: 25 октомври 2015
  5. sase pp

sase pp Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    dali neki ima iskustvoo so ANAFRANIL I ZALASTA pozz

6. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    јас не сум пиела но мислам дека кај сите индивидуално делуваат такада некој ке ти каже има подобрување некој ке ти каже нема... мислам дека е најдобро самиот да си пробаш и да видиш како ке ти делуваат:) позз

7. starstar

starstar Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    69
    Препорака за добар психијитар близу центар во Скопје?? И како се закажува,што како...

8. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Jas denes dobiv alergiska reakcija , mi se zatvorija ocite ,otok , uzasno cesanje na oci,usi I nos. Primiv lekarstva no Sega mi e Strav da zaspijam da ne mi se sluci nesto vo tekot na nokta bidejki imam oteznato disenje . Daj boze se da bide vo red I da se raduvame na utresniot den

9. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Site sme so alergii, jas sum alergicen na prasina sto segde ja ima i celo vreme kivam i me gusi u gradi ama nisto ne mi e. Napij se loratadin ili letizen ako se nemas napieno ke ti pomine. Pozdrav

На natemila и bubic.k им се допаѓа ова.
  10. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Девојки, дечковциии здравооо. Јас да не се подречам сум одличнооо. Секој ден родендени, забавии, дружбии. Па почнав и по некое пивцее. Едноставно ми прија есентааа. Во автобус си се возев и самаа пред некој денн. Не пијам ништо, само сменив мисли. Имам моменти кога ми е тешко ама не откажувам ни една дружбаа.

На stelaohrid, bubic.k, Cleonika и 5 други им се допаѓа ова.
  11. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    126.491
    И јас си почнав црно домашно вино да си пијам секој ден по една чаша,обично навечер пред легнување и супер ми е;)
    Денес имавме гости за вечера некаде над 12 души спремање нервози ама супер си поминав.А пред да дојдат имав препотување,нервоза,ми идеше некаде да заминам да не се вратам.Се помина преубаво.Добра ноќ...

На stelaohrid, bubic.k, Sun &moon и 5 други им се допаѓа ова.
  12. alijana

alijana Нов член

Се зачлени на:
    18 октомври 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Denes beh na lekar psihijatar zatoa sto sekoj den mi e poloso razgovarav so nego,no mi.dade apcinja terapija :'( Sanval, i Zapira...sega vaka si razmisluvam zosto apcinja da pijam za ovoj problem koj od strana izgleda glupav i bez smislen.bez pricina....od.edna.strana uste se jadam so.toa sto toj e daleku ne e do mene a od.druga strana me.maci ovaa terapija strav me da ne stanam.zavisna.od.nih lekarot mi.preporaca da gi pijam 1 mesec a potoa na.kontrola mi.rece deka toa e bel problem.i.ke.se rese i koga ke.pomine.ovaa ke.se smejam na.toa sto sum placala i sum se nervirala ama razmisluvam zosto tija apcinja tesko mi e me.maci problem sto go imam stravot za toa kako.ke.izdrzam kako.ke.se.naviknam ama i stravot da.ne se naucam na.tija apcinja.i.za sekoj slicna.situacija da treba da.gi pijam :'(

13. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Алијана ке помине кога тогаш и навистина ке се смееш за сите овие мисли и ситуации остани јака и не предавај се :)

На Cleonika и bubic.k им се допаѓа ова.
  14. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    нема да станеш зависна душо, пиј ги некое време и работи на себе а после полека полека ке ги откажеш. И јас мислев дека нема спас од ова и дека полудувам и се мрднувам и умирам ама не фала му на господ се подобра сум. Сабајле станав однесов дете во школо, се вратив каснав и искочив, и од прошетка право во школо си ја земав. Не се затварај дома, колку и да ти е сега лошо и без надежно еден ден мора да биде подобро.

На Inkaaa, alijana, Cleonika и 2 други им се допаѓа ова.
  15. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Za poubav den 1499_10_how-to-be-happy-quotes-happy-quotes-rule-read-this-when.jpg

На irina91, stelaohrid, Sun &moon и 3 други им се допаѓа ова.
  16. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
  17. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Sanval nikako ne pocnuvaj

На perla24 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mimiblack

mimiblack Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    45
    како сте денеска луѓенца :)))? дали на некој му се кочи лева рака и глеа ко бели точки или само ја се губам без врска..

19. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Зошто ја советуваш да не почнува?

На Sun &moon му/ѝ се допаѓа ова.
  20. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Edno vreme i mene mi gi prepisaa za nesonica piev dva dena sonuvav zivi sonista. Se budev kako od koma namesto 7 saati spiev po 3 kako zombi bev otidov kaj drug psihijarar mi rece sanval ni pod razno mi prepisa lorsilan super spiev a zepira sum piela imaa dobar efekt na mene