Мојата "есенска анксиозност" одприлика изгледа вака .. Одеднаш ми се затнуваат ушите и се осеќам како да пропаѓам. Стапалата и дланките ми се препотуваат во тој момент.. Чудно чувство. Но, жива сум
lekot e mn ednostaven druzenje so pozitivni luge poveke smea setkanje uzivanje duri i da se zaljubite nee e greskaaaaa i anks nemaaaaa
Fala @zoceeee jas si rekov deka ima nekoj tajni lek . Ah kolku sakam da se zaljubam onaka kako koga imav 15 god. Imam decko sega, prsteni razmenivme, ama nekako ne e toa toa. Soznam nekako mi e se isto pa isto, ko da ne custvuvam nisto, a lugeto svadba cekat.
Во последниов имав многу обврски и помалку бев активна ама ве читам цело време. Јас се спремив за свадбата, мислам дека сабота баш ќе ме фати возбуда хаха не ми се верува дека сестра ми е невеста, мислам дека на свадба ќе се расплачам Ме фаќа страв како ќе поминам, особено в црква, се надевам дека ќе биде се океј и дека нема ич да помислам дали ќе се онесвестам. Инаку ми годи ладно време, баш го обожавам, уште снег да падни хаха П.с за лекот шо го спомнувате кај мене не делува хаха и јас сакам да е заљубам ама нема таков маж уште само коњи Вие ми сте единствената подршка, не знам што би правела без вас
Тоа што седиш дома е најголем проблем.Ништо неможе да ти се случи ако испаднеш.Испадни со другарките,сконцентрирај се,забавувај се.Колку и да е тежок животот гледај да си го разубавиш бидејки ако седиш дома и читаш симптоми на нет ништо нема да смениш.Како што кажа @Be-yO-nCe животот е убав иако е тежок.
Sekoja ljubov e razlicna sekoj covek go sakas na poinakov nacin ama sepak e ljubov pocituvaj go toj sto e so tebe bidejki sigurno se trudi da te usreki bidi srekna so se mazis sigurno ke bidis ubava nevesta
ако не се чуствуваш заљубено не брзај за да угодуваш на другите. Размисли дека со тој човек треба да го поминеш животот..Па кој сака нека чека свадба....ако не си спремна не ја прави.
Razmisluvam @natemila . Kazav deka ne sum sega spremna za svadba, ne sum sigurna vo moite custva, ni vo mene, cesto mi se slucuva da sum tolku besna na mojata sostojba sto samata ne se sakam, a ne nekoj drug. Pa i postojano sum pod dejstvo na sedativi, si vikam ne mozam pravilno da razmisluvam vo vakva sostojba. Si mislam koga ke ozdravam mozi nema da go sakam, ne znam stvarno zbuneta sum.
Ne dozvolivaj sostojbata da ti go unisti zivotot i srekjata i jas mnogu maski gi izbegavam zato so me fakja panika koga ke izlezam do nekoj pijam apce pa izleguvam pa sto ako mi sr sluci nesto da pripadnam i sve nekoj film mi e zal i za niv zosto na sekoj ne mozam da mu objasnuvam mi e strav da zatrudnam deka pijam apcinja a ke mora da prekinam i se nesto me koci zaradi sostojbava a zivotot si tece ako te svakja covekot i ako te saka neka te poceka da si gi sredis mislite samo ne dozvoluvaj zaradi sostojbava da si gi propustas sansite vo zivotot opsto ljubov rabota drustvo
Женскиои дае некој совет јас сум на работно патување неспиена убаво во автобус и сеа искачувајки скали се задишав и осетив болка во гради боцкање се извадив од памет
Иначе денес денот толку убаво ми почна.... прекрасно. Си ја однесов малата во школо, се вратив си сварив чајј и си седнав покрај прозор...бидејки ја обожавам есента. И од негде некоја што ја имам во пријатели на фб и во 5 месеци еднаш ке ми пише како си, денес и текнало еј Нате како си, викам добро ти вика јас не баш добро ни почина комшивче, па му се слошило , па здрав бил, за на крај да ми рече леукемија имал ова она. Паааа у пичку матер да идеш да ми извините, никад не ми пишала сега дека и било тешко и ај баш менеее..... где ме наџее. И одма ме мавна една доза тахикардија....но одма си реков па ок сите не сме се родиле во исти ден, сите немаме иста судбина. И такаа. Извиете за негативиов пост, само сакав да кажам на пријателите пишувајте им и кога сте доброоо и имате радосна вест, а не само за да си .ги кажете маките и негативоститеее. Поззз имајтееее најубавв викенндд.
Искрено глупаво од нејзина страна.Шо сеа нема на кој да каже па ај ја видов Натето уклучена е ќе и кукам... ццц
На сите ни се случува тоа,уживај.Ако ми веруваш највеке на свет ги мразам скалите.Макар и две скали да треба да качам,многу ги мразам.Некако многу ме задишуваат и на крај кога ке искачам обавезно ми подрипнува срцето.Ама што ако,не се умира од тоа
Za na fakultet se kacuvam 5 sprata, na bolnica haha na posleden sprat e, ima 3 liftovi edniot ne raboti drugiot zaglavuva a vo tretiot koj pobrzo nie studentite kardiovezbi od sabajle
Da pobrzame, ovie od temata STO POSLEDNO SI KUPIVTE ke ne stignat so stranicite imat 700 i nesto hahaha . Smeski
Zdravo, Mene mi bese dijagnosticirana aneksioznost i mi dadoa deprozel, ispiv edna doza i mi bese podobro i gi prekinav na svoja raka. I mi bese podobro mozebi eden mesec, no sega pak me fatija crni misli, nemam volja za zivot, ednostavno ne mi se zivee ( Mu se javiv na psihijatarot i mi rece deka sum napravila greska, deka ne treba da sum gi prekinela , i eve sega pak pocnav da gi pijam . Kako ste se cuvstvuvale vie koga ste gi prekinale apcinjata. Pozdrav