1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Мојата "есенска анксиозност" одприлика изгледа вака .. Одеднаш ми се затнуваат ушите и се осеќам како да пропаѓам. Стапалата и дланките ми се препотуваат во тој момент.. Чудно чувство. Но, жива сум :)

На veren, natemila и Cleonika им се допаѓа ова.
  2. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    lekot e mn ednostaven druzenje so pozitivni luge poveke smea setkanje uzivanje duri i da se zaljubite nee e greskaaaaa i anks nemaaaaa 8)8)8)8)8)8):l:

На CameliaMiller, Viki693, veren и 3 други им се допаѓа ова.
  3. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Fala @zoceeee jas si rekov deka ima nekoj tajni lek :D. Ah kolku sakam da se zaljubam onaka kako koga imav 15 god. Imam decko sega, prsteni razmenivme, ama nekako ne e toa toa. Soznam nekako mi e se isto pa isto, ko da ne custvuvam nisto, a lugeto svadba cekat. :(

4. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    toa e tajniot lekk uzivajj si i kuliraj siii

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  5. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Во последниов имав многу обврски и помалку бев активна ама ве читам цело време.
    Јас се спремив за свадбата, мислам дека сабота баш ќе ме фати возбуда хаха не ми се верува дека сестра ми е невеста, мислам дека на свадба ќе се расплачам :rofl:
    Ме фаќа страв како ќе поминам, особено в црква, се надевам дека ќе биде се океј и дека нема ич да помислам дали ќе се онесвестам.

Инаку ми годи ладно време, баш го обожавам, уште снег да падни хаха :D

П.с за лекот шо го спомнувате кај мене не делува хаха и јас сакам да е заљубам ама нема таков маж уште само коњи :lol:

Вие ми сте единствената подршка, не знам што би правела без вас :l::l::l:

На presiosaP, CameliaMiller и natemila им се допаѓа ова.
  6. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    Тоа што седиш дома е најголем проблем.Ништо неможе да ти се случи ако испаднеш.Испадни со другарките,сконцентрирај се,забавувај се.Колку и да е тежок животот гледај да си го разубавиш бидејки ако седиш дома и читаш симптоми на нет ништо нема да смениш.Како што кажа @Be-yO-nCe животот е убав иако е тежок.

7. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Sekoja ljubov e razlicna sekoj covek go sakas na poinakov nacin ama sepak e ljubov pocituvaj go toj sto e so tebe bidejki sigurno se trudi da te usreki bidi srekna so se mazis sigurno ke bidis ubava nevesta(fingers)

На silvija88 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    ако не се чуствуваш заљубено не брзај за да угодуваш на другите. Размисли дека со тој човек треба да го поминеш животот..Па кој сака нека чека свадба....ако не си спремна не ја прави.

На CameliaMiller, silvija88 и Emili12321 им се допаѓа ова.
  9. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Razmisluvam @natemila . Kazav deka ne sum sega spremna za svadba, ne sum sigurna vo moite custva, ni vo mene, cesto mi se slucuva da sum tolku besna na mojata sostojba sto samata ne se sakam, a ne nekoj drug. Pa i postojano sum pod dejstvo na sedativi, si vikam ne mozam pravilno da razmisluvam vo vakva sostojba. Si mislam koga ke ozdravam mozi nema da go sakam, ne znam stvarno zbuneta sum.

10. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Fala :) . Ne sum sigurna za svadba seuste, ke bidi ama ne znam koga, zavisi od mojata sostojba

11. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Ne dozvolivaj sostojbata da ti go unisti zivotot i srekjata i jas mnogu maski gi izbegavam zato so me fakja panika koga ke izlezam do nekoj pijam apce pa izleguvam pa sto ako mi sr sluci nesto da pripadnam i sve nekoj film mi e zal i za niv zosto na sekoj ne mozam da mu objasnuvam mi e strav da zatrudnam deka pijam apcinja a ke mora da prekinam i se nesto me koci zaradi sostojbava a zivotot si tece ako te svakja covekot i ako te saka neka te poceka da si gi sredis mislite samo ne dozvoluvaj zaradi sostojbava da si gi propustas sansite vo zivotot opsto ljubov rabota drustvo

12. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Само дади си време и трпени. На крај се ќе испадне во ред .

13. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Женскиои дае некој совет јас сум на работно патување неспиена убаво во автобус и сеа искачувајки скали се задишав и осетив болка во гради боцкање се извадив од памет

14. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Ништо од замор и некој мускул те боцнал. Напиј се б6 и уживај

На hoex и Cleonika им се допаѓа ова.
  15. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Иначе денес денот толку убаво ми почна.... прекрасно. Си ја однесов малата во школо, се вратив си сварив чајј и си седнав покрај прозор...бидејки ја обожавам есента. И од негде некоја што ја имам во пријатели на фб и во 5 месеци еднаш ке ми пише како си, денес и текнало еј Нате како си, викам добро ти вика јас не баш добро ни почина комшивче, па му се слошило , па здрав бил, за на крај да ми рече леукемија имал ова она. Паааа у пичку матер да идеш да ми извините, никад не ми пишала сега дека и било тешко и ај баш менеее..... где ме наџее. И одма ме мавна една доза тахикардија....но одма си реков па ок сите не сме се родиле во исти ден, сите немаме иста судбина. И такаа. Извиете за негативиов пост, само сакав да кажам на пријателите пишувајте им и кога сте доброоо и имате радосна вест, а не само за да си .ги кажете маките и негативоститеее. Поззз имајтееее најубавв викенндд.

На Crna Dama, bubic.k, CameliaMiller и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    Искрено глупаво од нејзина страна.Шо сеа нема на кој да каже па ај ја видов Натето уклучена е ќе и кукам... ццц

17. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    На сите ни се случува тоа,уживај.Ако ми веруваш највеке на свет ги мразам скалите.Макар и две скали да треба да качам,многу ги мразам.Некако многу ме задишуваат и на крај кога ке искачам обавезно ми подрипнува срцето.Ама што ако,не се умира од тоа :D

На CameliaMiller и Cleonika им се допаѓа ова.
  18. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Za na fakultet se kacuvam 5 sprata, na bolnica haha na posleden sprat e, ima 3 liftovi edniot ne raboti drugiot zaglavuva a vo tretiot koj pobrzo :D nie studentite kardiovezbi od sabajle :D

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  19. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Da pobrzame, ovie od temata STO POSLEDNO SI KUPIVTE ke ne stignat so stranicite imat 700 i nesto hahaha :D. Smeski

На deskarada, Cleonika, Emili12321 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Zvezdicka11

Zvezdicka11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    16
    Zdravo,

Mene mi bese dijagnosticirana aneksioznost i mi dadoa deprozel, ispiv edna doza i mi bese podobro i gi prekinav na svoja raka. I mi bese podobro mozebi eden mesec, no sega pak me fatija crni misli, nemam volja za zivot, ednostavno ne mi se zivee :(( Mu se javiv na psihijatarot i mi rece deka sum napravila greska, deka ne treba da sum gi prekinela , i eve sega pak pocnav da gi pijam :(. Kako ste se cuvstvuvale vie koga ste gi prekinale apcinjata.
    Pozdrav