Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    Istobile jas nema nema ke mi vleta nekoja misla ama nekako uspevam da gi trgnam nabrzina

На azzurro му/ѝ се допаѓа ова.
  2. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    mene teshko mi ide stvarno...

3. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    Veruvaj vo sebe samo taka ke se smiris jas mazotmi samo go optovaruvam a toj samo mi veli abe nisto ne tI e

4. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    golem hipohondrik sum... sea sum optovaren so jazikot non stop sum na ogledalo...mi izleze edna statija na fb za jazik i ja odma si gi najdov simptomite i bsh vchera bev na matichen i doktorkata se smee vika site jazici si imaat razlichni koreni kaj chovekot i mi reche da ne chitam sekade po net.a sea sum mnogu uplashen.

5. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Jas ne mozam vekje, 3 saati ne mozam ubavo da disam i glavata me pecka gore kaj temeto mnogu. Me bolat gradite i me cesaat celo vreme gi ispituvam belite drobovi sekoja koska sto se naogja na niv... Cuvstvuvam i zamor, mnogu mi e strav ne mozam da se smiram kako otsuten sum. Ne znam kako da se smiram strav mi e ama mnogu mi e strav. Mislam deka ke umram za nekoj den nedaj Bozhe. Pomos lugje

На CameliaMiller и Emili12321 им се допаѓа ова.
  6. Emili12321

Emili12321 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    288
    Сето ова ти се случува од мисла.Кога мислиш на пример дека те стегаат градите и стварно ке почнат да те стегаат.Не дека неможеш да дишиш,туку ти мислиш дека не можеш и затоа неправилно дишиш моментално.И во порака ти пишав и тука ќе пишам,оди една екг направи и ќе видиш како ке ти падне грутка од срце.

На CameliaMiller и hoex им се допаѓа ова.
  7. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    golem hipohondrik sum sea sum optovaren so jazikot... non stop sum na ogledalo mi izleze edna statija na fb za jazik ja odma si gi vidov simptomite i bash vchera bev na matichen doktorkata go pogledna i se nasmea reche nema nishto kaj sekoj chovek jazikot ima razlichni koreni malku me podsmiri ama eve sea pametot mi e tue da ne imam nekoja bolest a pravev i krvna slika sve beshe ok. ja pak sum mnogu uplashen.

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Heh cekaj na pocetok si sega samo ke si naogjas novi bolesti, nisto ne ti e site toa go prezivuvame stom se uplasis odma apce za smiruvanje je te opusti, jadi banani cokolado pij kakao dva pati na den, grickaj bademi i svati deka ova ne e bolest tuku sostojba na organizmot ke se izgubi so vreme treba vreme

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Jas kolku sto razbrav ne piws lekarstva a sostojbata ti e se polosa od den na den navistina si mn mlad ama nemoj da se izmacuvas odma pobaraj strucna pomos nie kolku i da ti zboruvame dzabe

10. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    imam kako tragi od zabi i prochitav na net deka bolesti se poznavale od toa i mnogu mi e strav...inaku fala na sovet.

11. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Ne ne nikakvi lekarstva uste nemam ni doma kazano kako se cuvstvuvam ama oni nekako primetivaat deka celo vreme panicam deka cvikam za se i sesto. Prvo moram da zboram so moite za posle da mozam da odam so niv na strucna pomos. Ama se poloso i poloso mi e sam si se pronajdov vo ova i se mi se poklopuva site simptomi sto gi pisuvate tuka.

12. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    na net site simtomi we isti I eden grip da ne fati tie we simtomite we sto ni we slucuva se doajga od nasitete glavi zatoa nie sme tie sto treba toa da go iskornime od nasite glavi

На CameliaMiller, azzurro и hoex им се допаѓа ова.
  13. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Razgovaraj odma so tvoite vakvi raboti ne se krijat od bliski sega ti treba nivna poddrska

14. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    Od site tie statii sto mi izleguvaa na fb go deaktivitav ustepovejkeAbe zanosuvav samo od naslovot a ne pa citam

15. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Probuvam ama ne ide nekako rabotava.

16. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    Kaj menepocna od edeninsekt menkasna pa mI otece I mi ostana grutce nad bgradata I bezbroj misli ova mi e ona mi e me boli gtadata bev n.a. Lekar za site organi napraviv eho I se e kristalno cisto ama mozokov pak ponekogas mi zabegiva

17. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Togas odi sam na doktor

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sun &moon

Sun &moon Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    105
    Luge site pominuvame isto ama zosto mora da e tolku tesko eve jas pijam antidepesivi i edni apcinja slicni kako helex za smiruvanje .se osekam malku podobro od pred nekoj mesec ama uste go imam umorot kako zaspana celo vreme uste mislam deka mozi nesto sum bolna najveke mi e strav da ne poludam i mnogu mi e tesko koga sum so luge nemozam da se skoncentriram . Jas aktivna sum
    Vezbam sekoj den po 1 h vezbam i yoga ama toj nekoj cuden nemir uste e prisuten vo dusata . Nekako nemozam da uzivam vo zivotot ne sum ista kako porano pred nekoja nedela osetiv mnogu podobruvanje ama ovie dena povtorno toj nemir znaete kakov e ne se ni oposuva. Da znaete deka site ve sakam mnogu i site ke se drzime ovde jaki morame da pomineme niz ova nikoj drug ne ne razbira site se cudat .

На CameliaMiller, MilaJ, bubic.k и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.908
    Допаѓања:
    267.408
    Како и за се друго - тренинг :)

На bubic.k и azzurro им се допаѓа ова.
  20. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Dali nekogas se osekjate cudno vo gradite? Ne znam kako da ne mozam da se ispravam od ednata strana

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.