http://faktor.mk/2015/07/25/znaete-li-deka-vo-nasheto-telo-ima-tochka-na-srekata/ Уживајте во својот живот времето си течи за да не се каете за некој убави моменти што сте ги пропуштиле заради состојбата.
Анксиoзнoстa е лoшa рaбoтa дa, aмa мнoгу ми oлеснувa штo се oвa е дo психaтa и дo ништo другo. Сaмo гaдни се симптoмите .
Јас да се пофалам дека месец дена од панични напади, тахикардии, хипохондрии, непроспиени ноќи го поминав без ниту едно апче. Храбро, мушки . Денес прекрасен ден, езерце, есенско сонце, вкупно два часа во кола без да помислам дека губам воздух. Навечер си спијам како бебе и многу ми е убаво. Планирам да се активирам околу некои работи што ме исполнуваат духовно и нема ни да помислам на ова срањенце наречено анксиозност се надевам подолго време.
Lele ljuge isti slucaj godini .nemizam bez tableta kazete care? Ama ic nemozam na pati sami sakan da zaspijam i da pomine
Vaka jas da se ispovedam tuka haha..eve edna nedela bev super bez panicen napad i po opustena,super projdov na kolokviumite,mislam deka poradi ucenjeto so mi stana zanimacija i obvrska se podobriv malku (sekako nekogas znaese da me podsecne neso kako struja niz telo da mi pomine ili ladna pot na race no se iskontroliruvav da ne preide toa vo panicen napad) no vo posledno vreme primetuvam deka se pojke me tera na jadenje,samo so ke pojaduvam polovina cas ke projde i jas se cuvstvuvam gladna,i me fakja panika deka ako ne jadam ke mi se slosi.eve dva dena sum nekako napnata so toa i pod stres.i isto taka sum se zdebelila 2-3 kila.dali e mozno toa od ad so gi pijam. me interesira dali na nekoj mu se ima slucuvano vakvo nesto ?? pozz
@ivi78 Чајче од валеријана или етерично масло од лаванда не ти помагаат? @Merlin_Monroe сигурно ти е од ад. Јас кога ги пиев од 55-56 качив на 63-64. Дури пред пола година ги симнав на 51кг, а и либидото ми беше намалено. Ама тоа е најмалку битно. Јади си што ти душа сака, се' додека тоа прави да се осеќаш подобро. Еве мајка ми направила палачинки и ич не му ја мислам во колку саат јадам и дали ќе се здебелам. Килограмите бар лесно се симнуваат, гледај другото да си средиш.
Лекоттт е добро друштвооооо. Денеска конечноооо со @Be-yO-nCe си ја запознавмеее @bubic.k иии си имавме убаввв ден во природааааа. Најјј убав деннн.....значииии ве САКАААМММ.
Не сум се смеела повеќе во животот!!!Ми иди да се помочкам од среќа жими се!Луѓе чистете ги лошите мисли со позитивни луѓе.Благодарна сум на анксиозноста и на судбината што ме донесе на право време и право место за да ги запознаам. @natemila и @bubic.k ве обожавам!Фала му на бога што ве имам!
Eiiiiii pa me pravite ljubomornaaa,i jas sakam da se zapoznaam so nekoj anksiozen od forumov .i jas se izraduvav koga procitav,prekrasnoo
Најубавото чувство е кога гледате некој за прв пат а се осеќате како да се знаете сто години , кога добивате искрена прегратка и срцето ви е полно знаејќи дека се родило вистинско пријателство. Во едно сум сигурна @natemila и @Be-yO-nCe гушкаат најискрено на свет ,немам зборови со кои можам да ги опишам овие две извонредни особи + двете најмили детски очиња кои ми ја стоплија душата .. Ми го продолживте животов .. Ве љубам
Ние не одбиваме.... кој е расположен нека кажувааа и договараме средбиии еве и една фоткааа....ова пред да си одимеее
Кога сме кај познатствата од форумов и јас си запознав прекрасна личност, прекрасен другар...и јас сум многу среќна што секој ден ми го разубавува @sase pp сонце те поздравувам и тука
Zivotot e prekrasen samo treba da se znae da se zivee uste po prekrasen e koga zapoznavame pozitivni licnosti bas bi sakala da zapoznam nekoja od devojkive ovde
Pomooosh panicen napad inam posle xolgo vreme na avropat so moite jas vozev za mlce ke se tresnev vo kamion izgubiv kontrola sea samo mi se vrakja slika i ne mozam da se smiram mi trnat race lasna pot sve :/
Smiri se pominalo gotovo, Napij se sok ako imas, neso blago, zemi vozduh dlaboko. Panicen napad kako sekoj pat od koj nisto nema da se sluci