Убав ден, не ни личи на зима, иако ја повеќе сакав снег да има. НЕка ни биди исполнет со среќни и убави моменти
Јас сношти бев таква некои филмови почнаа да ме маваат, се ми фалеше и ми се плачеше си олеснив. Ако ти се плачи изнаплачи се олесни си првин, пушти си музика после некоја разиграна не балади, разиграј се ќе видиш подобро ќе ти биди, делува пробај Излези на прошетка, баш е убаво времево за шетање. Јас сношти сама излегов се прошетав баш добро ми дојде прошетката. Не е цел свет против тебе, како шо ти се мислите така ќе се чуствуваш. Јас сношти бев таква негативна, ама заспав со насмевка, си помислив ништо не е побитно од тоа јас да сум среќна, а само си правам така да се чуствувам како светот да се урнал, а не е така. Земи книга прочитај или остај ком и на вежбање
@deskarada изгледа и ПМС ми е... Треба да ми дојди. Сега излегов чаршија, празно ми е некако во душата ... Нз... Ја ископирав на српски Психологија на успехот од Дејл Карнеги и ќе ја читам. Плус имам уште една на англиски започнато :: Вечера одам обавезно на вежбање Позз до тебе и ти благодарам за поддршката
Девојки ајде малце охрабрете ме,утре имам колоквиум и плус одам на кафе со еден дечко што се допишуваме веќе некое време на фб,сакам да пробам анксов со љубов да го избркам.се плашам да не се испаничам на кафе дека сама ќе одам со него а до сеа сама нигде не одев,и да не испадне глупо набрзина така да заминам,ко што знам.сакам асално да поседам и да му се допаднам на дечково,не ко скислена и замислена да се препотувам тука.. Кажите некој совет веќе заборавив како е да ме сака некој и општо заборавив што е дечко со овој анкс!!
Душо не си осамена во таквото чувство Одвреме навреме сите го имаме истото чувство тоа е сестрата на анксот-ДЕПРЕСИЈАТА која капак не се ни залева лоши мисли во нашите глави Е тоа е она што секој неможе да го свати и разбере
Биди природна, не наметлива и спонтаноста ке си го направи своето Важно е да се чувствуваш срекна и опуштена а каков ке биде резултатот е релативна работа Што е твое ке си дојде Само храбро
Lugje dali imate bolki vo noze i race i prsti kako trnenje? Mnogu me zagrizuva ova nekako, strav mi e da ne ne e anksioznost
Јас ги имав тие болки, почесто во левата рака, па се мислев дека можеби имам нешто компликации со срцето па така да си отидов на лекар за да направам ЕКГ и докторот само ми рече ајде отиди си дома за да не ти удрам бокс го прашав е зошто тогаш ги имам овие болки а он повторно го повтори истото: СЕ Е ДО СТРЕСОТ! П.С. ЕКГ анализата покажа дека 100% срцето убаво ми работи, значи он беше во право дека е до стресот
Друштво абер јас сум станала голем хипохондрик ај кажете како да се справам со ова се несто ме пецка под миска прво мислев дека имам несто лосо на едната града сега сум опседната со другата дури и керка ми ме приметила како само се анализирам и ако несто ме заболи под миска одма омалаксувам и неможам да работам нисто помош ве молам
Бев пред 5 месеци нема нисто се е кристално цисто а и немам ни топче ни нисто ама јас сум си умисла и можи. Од со мислам се нешто ме пецка можи од психата
Epa toa e psihata, ako celo vreme mislis deka na toa mesto ke te pecka ili boli stvarno ke pocnr da te boli... I jas imam bolki vo race noze i samo mislam na toa koga sedam doma, ama koga ke iskocam nadvor ke se zazboram za nesto i ne osekjam nisto od toa... Treba da izleguvame, gledam i ne site na forumov imaat problemi so iskacanjeto(iako site sme imale nekogas).
Ajde jas da se pofalam dosta se zalev,znaci pre iznenadena sum i samata,denes bev na kafe so deckovo i pocna muabet edno drugo ni a od anksioznost ne osetiv,moze deluvase i od heleksot so se napiv ama sepak se trudev i jas,bev skroz opustena,prirodna,i epten se razmuabetiv,mislam deka moze da se pojavi hemija ponatamu,epten mi se svigja deckovo e moj tip,uste nemozam da veruvam deka cel saat ostanav na kafe i toa samaaa so nego eeeej ova e uspeh za mene.majkami me cekase bo blizina no sepak ova e golem napredok za mene i mislam deka definitivno ljubovta e lek za anksiot.za sega e dobro pa ponatamu ke vidime.fala vi mnogu.za sovetite vi posakuam napredok na site,a posebno najmnogu fala na @natemila za nejzinite soveti!! *