Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Merlin_Monroe

Merlin_Monroe Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    I da dodadam deka na kolokvium projdov super se napisav prezadovolna sum,samo denes me bolese glavata koga se vrativ doma moze od so se napnav da ne mi se desi nesoo i takaa pozzz :*

На blueberry93, deskarada, Marija_Maci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mehmet

Mehmet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    75
    Ви честитам, баш ми е мило, да ви кажам искрено јас исто бев во ваква анксиозносна состојба и некако се погоди за да испаднам на кафе со една девојка со која што се запознаевме се разбира за сериозна врска и таман тој ден некако немав ни физички ни психички болки, така да лекот на анксиезноста е да не му ја мислиме многу :)

На blueberry93 и Merlin_Monroe им се допаѓа ова.
  3. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    @Merlin_Monroe леллелелеле пресреќна сумммм. Знаев дека ќе биде се во редддд. Иначе јас сум си по цели денови на работа и супер е. Макце од време на време може блага паника амаа не и обрнувам внимание и си минее. A љубавто како ми дава силаааааа хахаха само пеперутки суммм :inlove: храбро самооо.... Ве сакаммммм

На blueberry93, mal.ecka, Merlin_Monroe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Loco992

Loco992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    25
    Дечки, дали некој ги користи Пресен или Неопресен таблетките? Јас почнав да ги користам пред некој ден, некако поопуштена сум, читав дека се на растителна база...ако некад сте ги користеле како и дали ви помогнале?

5. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    @Loco992
    Jas gi koristev persen forte uste na pocetokot koga neznaev deka toa se sto mi se slucuva e poradi toa sto sum anksiozna,i iskreno mislam deka epten slabo mi pomagaa mozebi malku me opustaa navecer kolku da mozam da zaspijam...

6. Loco992

Loco992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    25
    Ахам, јас ги користам неоперсен..како што читав појаки се и стварно овие неколку дена како поопуштена сум..мада негде читав дека тие што се поанксиозни не треба кафе да пијат воопшто..затоа што кофеинот исто така го качува адреналинот и притисокот и полошо прави да се чувствуваме..затоа и кафе баталив, сеа чаеви пијам па ќе видам што ќе биде...:)

На Merlin_Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  7. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Браво , секоја чест баш ми е мило . Уште мнооооогу вакви добиени битки ти посакувам

На blueberry93, natemila и Merlin_Monroe им се допаѓа ова.
  8. azzurro

azzurro Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    851
    ja moram da se pofalim poslde dolgo vreme denska izlegov na kafe i si projdov super anksioznosta kako nikogash da ne sum ja imal i konechno mislim deka rabotava odi na podobro samo sea momentalno sum sam doma pa malku me fakja panika ama mislim deka ne e nisho sttashno lekot e samo da se izlaga nadvor da se sheta ili rabota samo da ne se misli na glupavata anksioznost.pozz

На Sun &moon, Loco992, MiloMalo и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    @bubic.k
    Falaaa se nadevam ke bide uste podobrooo pozzz :*

На bubic.k и natemila им се допаѓа ова.
  10. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Devojki ,maski otvoriv edna tema vo СИНГЛ ako imate vreme zirnete dajte nekoj sovet.Naslovot na temata e
    *Не сака да е во врска*
    Pozzz

11. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.938
    Допаѓања:
    15.925
    FB_IMG_1450898971749.jpg

На Nova, presiosaP, deskarada и 10 други им се допаѓа ова.
  12. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Gledas Azzuro deka mozelo da se iskaca nadvor i da ne se osekja anksioznosta? Dobro drustvo, pozitivni misli, smeenje, muzik do kraj i se ke bide dobro

На natemila и azzurro им се допаѓа ова.
  13. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    992
    Допаѓања:
    2.382
    Иста сум и јас :D:D:D

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Незнам што ми се случи денес, требаше да одам на една важна средба и кога почнав да се препотувам, рацете камен и како да немам воздух. И приметив дека ми се појавува и потешкотии при составувањето на речениците, заборавам што сум рекла,или почнувам да неможам правилно а ги изговарам зоровите. Тоа беше краток период сега сум подобро ама се чувствувам исцрпено. Дали некоја феминка ги имала овие проблеми и како ги решивте.

15. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    Сум ги имала и сеуште ги имам кога одам на било каков состанок

16. Inkaaa

Inkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    143
    Јас го имав ова долг период и страшно беше што средбата не мораше да биде важна за да ми се случи ова, туку и со луѓе со кои комуницирам секој ден ми се случуваше истото. Многу се повлеков во себе, ама сега фала Богу е подобро. Инаку не знам искрено како го надминав тоа, само од себе мине кога ќе подсмириш со состојбава. Само храбро! :)

На dunja, MilaJ и Среќа им се допаѓа ова.
  17. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Проблемот е што имам многу важни работи за следната година, средување на цел стан и свадба. Меѓутоа се е оставено на мене, од страната на вереникот немам никаква помош. Финансиски јас ја покривам цела свадба освен ресторанот за нивните гости ќе ја покријат они, а се друго и за станот е на мој грб. И плус ми коментираат они што и како сакале а јас тоа да го платам. Сите овие работи премногу ме оптеретуваат. Мислам дека ми се случува заради ова ама несакам да знаат. Стварно ми е тешко, се обидувам да не мислам многу ама некогаш тоа е посилно од мене.

18. MilaJ

MilaJ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    14
    Lugje pomagajte veke nekolku dena cuvstvuvam vnatresna bolka vo levata raka I bolka vo gradite ima li nekoj vakvo iskustvo se Plasam da ne e nesto so srceto.

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lena82

lena82 Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите , бев на истава тема но на анксиозност и бременост но немам одговор, би Ве замолила доколку некој има искуство несебично да го подели со нас верувам дека ке помогне барем малку, инаку патам и јас од истото а сакам многу дете најдов еден куп постови каде и во текот на целата бременост пиеле апчиња и се испаднало како што треба, Ве замолувам да не судите само доколку некој има искуство или со некој свој со сличен проблем да го сподели, многу би ни знацел на сите нас верувам, срекно на сите

20. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Ne e nisto so srceto, ist sum i jas. Levata raka i levata noga me bolat, nekogas kako da ne gi osekjam... Ne misli na toa i samoto ke pomine, moze e samo eden nov simptom na anksioznosta(ako nekoj simptom zamine doagja drug) ne se sekiraj

На MilaJ му/ѝ се допаѓа ова.