Isto I mene mi se slucuva I toj mnogu cesto ama sega e podobro daj boze da ti projde I tebe I na sve ovdeka u forum tesko e deka covek ne znaee prvo sto da sredi ama treba sila I mok nema druga alternativa pozz
Najdobar lek za anksioznosta e da se vrabotuvas da rabotis nesto da bides aktivna go imas citano moz da u knigi I nekoj soveti u youtube ja gi imam dve primeri ziveat u svajcarija imam gi roditeli I znaes kako ja pobedile ss rabota ama poleka ne od eden put tesko e da se pobedi.Moj sovet e deka pocni da rabotis ako ne ide nesto ostavi ga golema rabota I na kraj nesto ti sam si znaes sam odluchuvas
azurooi mene mi e taka a nekogas koga sedam osekam kakon da tonam kako da mi tezat ocite glavataa nekoj nemir imam mi drhte celo telomi trnat race nozee eve dva dena veke koga pomisliv se e ok oppp eve ja pak anksioznosta dojde kaj mene e i mi go unistuva sekoj ubav moment ne mi dozvoluva da uzivam vo zivotott
Nov clen sum na forumot , no so isti simptomi kako poveketo od ovde. Pred edna godina mi se pojavija ovie simptomi. Pozdrav ,nov clen sum na forumot. Ne misli mnogu prifati. Mene pred tocno edna godina mi se pojavia simptomite na anoksiznost. Posle 4 meseci ,ne izdrzuvajki vise resiv da rabotim kaj eden prijatel na sank.Veruvaj mi deka vo toa vreme celosno mi se izgubija simptomite.Pred tri meseci resiv da probam i izleguvav od rabota.I sega pak pocna napadite . Za sekoje info moze da me kontaktiras , Pozdrav
https://www.facebook.com/Анксиозност-139456586434863/timeline Повелете. Се надевам ќе можеме да споделуваме искуства и знаења.
Дефинитивнo дa се врaбoтиш, ќе имaш пoмaлку време зa лoши мисли, времетo ќе ти биде испoлнетo сo рaбoтa и ќе ти биде мнoгу пoдoбрo. Сo леснo вo oдлучувaњетo.
Кажвајте под итно кај да си ги проверам градите во ск, знам дека не ми ми е на место прашањево меѓутоа сигурна сум дека некоја испаничена како мене правела преглед.
Ехо на дојка (на ρадиолог), мамографија. И не можете за секоја болка да правите компјутерска томографија (или магнетна резонанца), мамографија. Мислам, дали ја сфаќате сериозноста и дека телото непотребно го изложувате на рентген зраци и штетноста од нив? Зошто не одиш кај некој реномиран ρадиолог да те прегледа?
Jas od ovaa glupa anksioznost si zakaciv i Heliobakterija, sega neznam sto da pravam , mi e dadena terapija slina i gastroskopija da pravam... Nekoj da ne imal vakvo iskustvo pa da me posovetuva .....
Pij ja terapijata,nema drugo sto da se pravi,efikasna e.Malce ima nus pojavi ama ke izdrzis.A gastroskopijata e malce gadna ama so anestezija na ustata se pravi,ne e strasna i toa kje uzdrzis.Za mesec dena kje bides ok