Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. pajton

pajton Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    103
    Мислам дека дебелееат овија шумливите,ма да природно си е природно преку исхраната,

2. una57

una57 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    19
    lugje kako ste? sto ve zanema?

3. sase pp

sase pp Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    lujge ova e pekoll imam netpodnosliva napnatos nemir nemozam da izdrzam utre zemam uputi ke odamvo voena bolnica da lezamm nemozam pojke MAJKA MI I TATKOMI SAMO GI SEKIRAM NEMOZAMDA GI GLEDAM VAKA I to mnogu mi vlijaj na namenee
    sovet kako ze spravuvate so vie vo domasni uslovii???

4. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    devojkida ve prasam nesto dali nekoj sto e so anks zabremenili ii kako ja pominal bremenostaa

5. una57

una57 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    19
    moras sam da se spravis so tvojte misli i da odis vo bolnica kje ti kazat deka si sosema zdrav,bidejki nie anksioznite sme najzdravi :)

На Merlin_Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Merlin_Monroe

Merlin_Monroe Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    @sase pp
    I jas gi sekiram moite se nerviraat za mene ama sepak samo jas znam kolku mi e tesko i bar sega treba da se uz mene taka da nivnoto nerviranje sekiranje e normalno,ti treba najprvo za tebe da mislis a ne za drugite(iako nie anksioznite emotivci prvo za drugite gledame) moras da gledas da ja nadmines ovaa sostojba i da se boris a ne da mislis kako im e na drugite i sam se unistuvas poveke a taka i na niv poveke ke im nanesuvas griza,pocni da razmisluvas pozitivno da rabotis na sebe i se ke se sredi,kakvi bolnici kakvi bakraci,zemi nekoja zanimacija najdi si i se ke se sredi poleka.pozdrav

На sikica7 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. smatka

smatka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    57
    Lugeeeee panikaaaa me fanaaa golemaaaa edna nedela strasni glavobolki niakko ne mi minea , i sega nekoi peckanja vo leva grada i trpki vo leva rakaaa vi se ima li sluceno mnogu mi e strav da ne mi se sluci nesto .....????

8. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    @smatka
    Toa se simptomi na anks ne panici bez potreba pij bedoksin

9. marymshine

marymshine Активен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Sovet, razgovaraj za toa poveke se lugeto, ne go cuvaj vo sebe, izlezi nadvor druzise so luge. No pred se, ona sto te tera taka da ti bide, spodeluvajgo so nekoj koj ke saka da te slusa, ne go cuvaj vo sebe

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Изгледајте го видеово. Соочување со проблемите и стравовите, а не ад и седење дома. Тоа не го решава проблемот на подолги стази.

На Cleonika и veren им се допаѓа ова.
  11. alehandro

alehandro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    65
    zdravo na site.se izvinuvam za latinicava.dolgo me nemase.vaka sega pak sum na seroxat i heleks imam dobri periodi no i polosi.moe prasaanje dli i pokraj terapijata imate losi periodi ,kako se spravuvate so tie periodi?jas nikako .mnogu me plasi ovaa anksioznost.Sase ti pisav poraka na profil.pozdrav pisete mi..

12. sase pp

sase pp Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    katastrofa sum mnogumie tesko mislam deka nema spas od ova APETITOT MIE NA NULA DVE NEDELI NEMAM NISTO JADENOO neznam pojke so da pramm se pojke tonam i tonamm

13. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    @sase pp
    Pies ad ili neso za smiruvanje?

14. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Jas da kazam nokeska po prv pat mi se desi vakvo neso,do sega sum spiela dobro,mislam sum imala kosmari i budenje ama ova prv pat..
    Se razbudiv i stanav bev do drugata soba i do wc i se vrativ si legnav,bev skroz opustena si mizev,i kako struja da mi projde niz celo telo i kako da mi se zavrte pamet a mizev,i posle toa nisto,ne bese neso kako strav da osetiv neznam kako da opisam ova prv pat,se plasam da ne e neso so zdravjeto... :(((

15. sase pp

sase pp Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    da pijam iad i antipsihotici VEJKE 5GODINI SUM NA TERAPIJA i ne najdov care i pet antidepresivi smenatoo efektite se minimalni

16. PanicGirl

PanicGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
  17. bumbaroska

bumbaroska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    392
    Sase pp dali imas pieno ansilan sanekvenv I neuro vit jas ja primam ovaa terapija I mi se pokaza odlicno ansilan pijam nasabajle od 5 mg pobrucek od neuro vit I navecer od sanekven od 10mg najubavo e toa sto nekav nikakvi nus pojavi

18. sase pp

sase pp Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    brat ko lezev nabolnica ista terapijav primav i jas soneze imav i losi i dobri denovi ama kako so vrvese vremetoo pomalku losi dekoj imav ama ne me izlece skross stravot nesigurnosta pak CRNI MISLI MI NALETVAJa de godini go pijav si fativ zenska pocnav narabota vo T-home bev na dobar pat da se izlecam i edna situacija povtorno nA dnoto i otogas nikako da se stabiliziram
    pocekaj podolgo vremee da se stabiliziras i izbegavaj stresnisituaci

19. timemitev

timemitev Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    здраво да ве праша, дали некој чувствува како зуење одзад во пределот на вратот како да се качува нагоре...

20. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Potrebata za dlaboko vdisuvanje ne isceznuva kaj mene pomos so da pravam?ako ne vdisam dlaboko nekoe vreme,odnosno ako izbegnam da vdisam koga mi doagja kako potreba pocnuva da mi vibrira i nos i usta odvnatre nekako neznam...veke nezgodno mi e od drugi a najprvo mene samata mi smeta ova!

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.