Nemoj da se sekiras nisto nee misli na ubavo ke imad bebence i sve ke ti pomini procitaj gi moitesimptomi pa moite se
Спoред мене се е нa нервнa бaзa. Кaј тебе висoк притисoк кaј мене низoк. Се е нa нервнa бaзa. Гледaј пoмaлку дa гo мериш притисoкoт и јaс имaв стрaв oд тoa. Кaжи нa некoј дa ти гo скрие дa не мoжеш дa гo нaјдеш хaхaхaхa
Ajde decki kazete mi sto e ova stegane i zasemetenost vo glavava sekoj den i so bolki vo ocite i zamaten vid ve molam ako nekoj se pronaoga vo mojot problem cekam da mi pisete ve sakam siteeeee pozz
https://www.facebook.com/events/1667667353483453/ Настан, бесплатно предавање, можеби некоја ќе сака да присуствува.
Доколку сте од Скопје овој втор има бесплатно предавање од Лукс интегра во еден кафиќ кој е заинтересиран нека ме контактира
и јас да ве поздравам , некоја нетрпеливост денес осеќам, шо знам ,нови почетоци периодов ми се случија можда е нормален страв , можда е знак за нешто друго , ама само позитивно друштво се ќе биде во ред .. се подобрува времево па да се надеваме дека и нашата состојба ќе се подобри
Pa zamatuvaneto mi e nonstop pa malku ke mi potpomini ali nasabajle mi e mnogu maka a mi trae dolgo vreme toa me plasi mnogu pozz
Не какај ти.......... нетрпелива си дека ке се видиме во неделааааа. Ма каква анксс бе... некад ме дрма ама јас поише ја дрмам. Шетам..работамм...заморна сум ама топ ми е. Више нема шанси да е посилна од менееееее
Sekoja cest Natemila samo napred,,,otsekogash sum velela deka zenite se pogolemi borci...eve sigurno sega mashkite citat ama im e sram da priznaat kolku se pogolemi slabaci
zdravo na site kako steee Sakam da vi kazam Bev kaj DR CADLOVSKI I mi prepisa 5 Vida na apcina I dijagnoza f33.2 kazete nekoe mislejne nekoe iskustvoo pozz
Драги пријатели, мислам дека конечно се спасив од анксиозноста, ова е мојата терапија што ја користам секој ден и ги немам симптомите што ги имав претходно и сум многу задоволен, можам секаде да одам без страв, порано нити ми се учеше за испити на факултет поради деконцентрација и лоши мисли, ама сега учам со задоволство исто како што учев пред да ме напаѓа анксиозноста 1) Си легнувам порано, најкасно во 23 часот 2) Кога станувам од спиење си пијам една топла чаша вода со лимон 3) Правам гимнастика 30 минути 4) Голтам пробиотик пробаланс за заштита на стомакот против разни болести 5) Си чекам 30 минути, потоа јадам доручек 6) Си голтам една таблета витамин Ц од 1000мг + една таблета Б комплекс + омега 3 500мг 7) Излезам на шетање бар саат време Се враќам дома, си гледам некој омилен филм 9) Ги вршам моите секојдневни активности 10) Си легнувам да одморам малце 11) Цело време размислувам позитивно (сите тие мисли "што ако" ги избегнувам) 12) Се трудам да бидам повеќе во друштво 13) Одам почесто на гости 14) Пола саат пред спиење си голтам една таблета Магнезан Б6 Мојот совет е: не го барајте лекот во анти-депресанти медикаменти, лекот е во витамините, минералите и физичката активност, што повеке внесувате витамини толку повеќе организмот ќе биде посилен да се соочува со анксиозноста и вие ќе бидете победникот а не она
@Mehmet Jas mislam deka si go ispolnil denot i se vodis po rasporedot,zatoa ne mislis na drugo,t.e imas obvrski...toa e celata poenta a ti veruvas vo apcinjata vitaminie,a ustvari se e do nadata psiha,vo sto veruvame toa ke bide,pozz