Help..dali vi se slucilo nekogas kao dq osetite bockanje so igla na levata strana na gradite? Kao steganje..neznam kako da vi objasnam :/
Z Kaj si porano da mi kazes deka mozno inace Sum vlegov vo tezo film preska vozejki mi se cinese deka mi se koci ili trne levata noga..kao da mi se blokira rekov nekoj srcev udar :/
Kakoste denes, jas za razlika od nekni podobra sum , denes ispesaciv 6 km sega se cuvatvuvam malce imorna no dobro sum toa e najvazno, pozdav se nadevam deka eden den ke se izvlecime od ova
Дали Ви се случува тешко да заспиете, да осеќате немир во градите, боцкање, трнење по раце, нозе, низок крвен притисок, а висок пулс? Нешто се насекирав пред некој ден, и ми се собра многу негативна енергија, затворена в канцеларија и дома, без никаква разонода, и денес цел ден како зомби сум? Сто пати мерев притисок, 100 со 60 и никако погоре (нормален ми е 120/80, школски) Не благо, не кафе, не кола кола, ништо не помага. Излеговме со мажот ми на прошетка, се стабилизирав.
Se e ova delo na nasiot mozok sekoj den simptomite se razlicni a taa bolka se javuva najcesto od hiatalna hernija ili kicmata I jas neznaev do pred nekoja nedela pa se vadev od pamet ko ti ama pojdov na doktor I toj mi kaza.A vcera bev pak ba pregledI I vikam na doktorot znaci srce me boli imam nemir vo gradite mislam ke poludam od nervoza znaci se mi e sobrano I fala mu na doktorot vika ajde vaka print odime srce da vidime I na eho go gledas vika vidi se si e vo red znaci napravivme eho na se I na kraj dojdov do zaklucok deka site moi makI doagaat od kicmata kako posledica na sobrakajkata sto ja imav.
Толку од спокојниот период. Добивме дијагноза за баба ми (која ја сакам повеќе од се'), за којашто се' уште не сме сигурни дека е точна и не би можела да се помирам со истата. Две вечери по ред тахикардии и гушење имам. Хипохондријата и стравот посилни од кога и да е, цело време осеќам боцкање од левата страна. До кога вака? Да, на притисок 90 со 60 пулсот ми стига до 130 за време на паничен. Диши длабоко, излези на свеж воздух и ќе се стабилизира...
Ужасно незнам дали само јас сум во моментов вака , легнам да спијам и на секој саат се разбудувам неможам да спијам имам некој немир во гради на секое мислам дека ми се случува нешто , срцето како забрзано да ми чука , како трпки во грбот чуствувам , страв ми е многу,неможам воздух длабоко да земам ,а пред 3 месеци правев ехо на срце и екг , се беше во ред , а многу ми е страв ви се случува ли со анаксот вака или сум единствената.......
да знаете дека март и април најмногу од сите месеци влијаат на анксизоните луѓе негативно не се знае зошто но во многу од анкетираните на сајтови форуми и статии го имам читано тоа , немојте да се грижите ке помине само период е лош, појаки сте од ова
За поддршка на сите феминки кои страдаат од анксиозност, а и пошироко. http://www.bustle.com/articles/1533...-highlight-the-importance-of-fighting-stigmas
Molam za odogovor. Dali ima nekoj tyka pred spienje srceto da mu vuka 55-50- nekogas i 45 retko. Sum naprail ekg..stresstest..i eho dobro mi e se ali i pak se plasam.
Vo momentov sum taka I na momenti sum ,eve Sega se macam da zaspijam ne biva ne mozam b6 piev I taka ne biva (
Lele bas pred nekoj den vo avtobus izguglav anxiety and spring I mi iskoci tekstov, nekako podobro se osetiv otkako go procitav..sepak maka mi e, site srekni kao prolet, sonce,cvekinja a jas osekam nemir I trema...