imam trpki vo grbot megu lopatki mnoguu mi e strav i vo leva noga da ne mi bide nesto,ili moze da mi e od vezbAnje
да , од анксот е и тоа немој да се грижиш, земи исцеди еден лимон ,пиј вода, размрдајсе малку раздвижисе и ќе помине
Hmm nikako da pomine stegnat vrat..nekogas leva raka boli..nekogas glavobolka..pa ke ti ide pamet segde. Daj boze da ni pomine eden den
Ok moram da prasam me maci odamna, imam dolga vrska koja planirame da ja krunisame so brak zdravje Boze. E sega, me maci, bidejki mnogu sakam da stanam majka, kakvi se iskustvata na anksioznite majki? Na momenti sum ocajna. Dali nesto piele za vreme na bremenost, nesto za smiruvanje na nervite? Fala odnapred, ve sakam I ubav vikend
Деновиве а денес посебно многу лошо се осеќам Не можам да се сконцентрирам кога разговарам со некој многу сум нервозна некој внатрешен немир и како капак на се и негативни или нереални мисли како да ги наречам не знам...не ми се оди никаде не можам да седам едноставно немам волја за ништо ... врската ми пропаѓа поради ова за се го одбивам дечко ми не сакам да излегувам дури мисли дека имам друг и уште повеќе ми создава притисок тоа
Dali na nekoi od vas se ima deseno po teloto kako da ve bocka so iga i potoa da ve cesa nasekade po telo se misli pisete mi mnogu se plasam pozzzz ve guskam site
здраво луѓе, после долго време, јас сакав да ве посетам и да ви кажам дека го поминав кризниот момент со анксиозност што го имав пола година. сега се молам на Господ да ме одржи и да ми даде подобар живот. знае од време на време да ме дрмне да помислам на лоши работи но успевам некако да се вратам во нормала. имајте убава вечер и се најубаво.
Virago te prasav za dr.Duducki mi se cini odeshe vo poraka ne mi odgovori, mozebi ne si peocitala..??
Pa se obiduvam da ne mislam na toa. Osobeno koga e mracno vremeto i vo zima imam takvi problemi, koga ke se stopli vaka na leto podobro mi e neznam zosto taka a ti kolku vreme se obiduvas za bremenost i dali imas vakvi misli ponekogas ili cesto?
Srcka ne se sekiraj site gi imame potpolno istite simptomi. Najdobro e da pobaras strucna pomos da se iskazes na strucno lice koe ke te soslusa I ako ima potreba ke ti prepise terapija. Ne se sekiraj prolazno e. No mora I da kazes na najbliskite da ti pomognat vklucuvajki go I deckoto. Dokolku te saka I dokolku e seriozen ke te prifati takva I ke ti pomogne. Nie sme tuka za sekakov sovet.
jas ne sum prekinala so citramot, samo so heleksot i koga gi prekinav nedela dena mi bese macno no potoa sve se sredi . pozdrav