Ve molam ovde ima luge so seriozni problemi ne se raspravajte tuka. Ako imate nesto konstruktivno da kazete bujrum. najprijatelski
Не би ни ја верувај... а и мене ми се гади од тоа твое МА и НЕ ГО ТУПИшто го употребуваш во претходните постови! И ти за култура ке ми расправаш...
Dajte be luge, malce ni e problemov se raspravate za gluposti trosite energija nepotrebno , dajte malce , od mravka slon go napravivte . Da si kazam jas deka nogata mi pomina , sinoka bev ozlezena na kafe , denes prodolzuvam so fitness mnogu mi pomaga za soatojbava I na site bi vi preporacala da vezbate ke ostetite golemo podoruvanje, pozdrav I imajte ubav den.
pozz deneska se razbudi rano posle iskoci na setaje posle edno kafe ss moj drugar dobro mi bese i posle jos edno setanje na park mi doaga kako udar ili struja u glava pozadi kako turkanje ja misli gotovo e i edno toplina u celo telo vikam ke padnu drugar mi primeti znae go mojata sostojba i mu vikam ajde doma ss taksi normalno i dojde doma meri ga pritisak 120-80 sega sum dobro da ve prasam dali vi se desi ovoj kako mene deneska ve molam odgovor pozz
Bi sakala da ve prasam dali koga ste imale nekoja kavga doma so svekrvite vi bilo kako mene kako voznemiruvanje kako togas sve da ve boli kako voglava stegnato i matno srcebienje i se mislam deka nekaov udar ke dobijam,a drugata maka mi e glasot zasipnat dali seraboti za nekoja poserioznabolest ve molam pisete mi pozz
Дечки, дали ви се случува да почуствувате како да ви пали нешто во главата, односно како боцкање, пржење на средина на главата а понекогаш и позади главата ?
Еве мене ми доаѓаат такви периоди но исто така имам и вртоглавица и болки во вратот и грбот. Во таквите периоди имам и намалена концентрација што дополнително ме плаши.Дали и ти имаш такви симптоми? Две години сум со анксот но сеуште знае да ми го уништи сиот напредок ,кога ќе си речам ништо неможе сега да ми направи јас повторно паѓам. Ги мразам овие паѓања Поздрав до сите
Isto isto, i mene mi doagja kako da mi se vrti, omalaksanost, custvo na nestabilnost, sum napravil magnetska rezoranca na glavata pred mesec dena i doktorot mi rece deka glavata mi e zdrava kako golubce, znaci nemam ni tumor ni nisto ama sepak custvuvam kako da mi tezi i bockanje vo glavata i mnogu me nervira
Поздрав до тебе ,многу често објаснуваш симптоми што и јас ги имам но ретко пишувам а што се однесува до кавга кај мене толку многу влијае било со кого малку да се скарам и веднаш добивам паничен напад ,проследен со гадење,тагикардија,вкочанетост на јазикот и отежнато дишење. Често можам да ги исконтролирам но сеуште има денови кога морам да легнам и да се смирувам. Инаку не пијам таблети само магнезиум и б6 понекогаш. Ср надевам дека ти помогнав !! Нема предавање
И јас имам правено магнетна и се беше ок,нерви испитувања исто се ок !! Но оваа анксиозност и паниките ми направија гастрит кој ми ствара дополнителни потескотии бидејќи кај мене првин желудникот реагира. Мислам дека чувството на вратоглавица,збунетост и омалаксаност се најчести придружници на анксот. А и не сакам веќе да одам по др бидејќи ми е срам тука сме да си помогнеме па ако малку ти олеснав баш ми е мило
Поздравв и јас токму тој проблем го имам подледниов период.. и буквално и малку да де вознемирам од карање со било кого, исто ми се случува и се плашам да нр ми се случи нешто повеќе.
Moram da pisam I da se pofalam deka ovie dva dena se cuvatuvam kako prerodena neznam kako se sluci , znaci sekoj miris go osekam so dusata kako prv pat da ziveam mirisot na obicniot sjaj na sampon vo banjata tolku sitni raboti a gi custvuvam so cela dusa mozebi svuci glupavo no jas konecno se cuvtsuvam normalno nisto ne sakam od zivitot samo sakam kako ovie iZminati dva dena da ziveam normalno , smireno ispolneto I cudno e zamene da setam so kev na kafe vo kafic vo opsto da ne se osekam izmoreno , zivotot navistina e ubav iako vremeto e zanikade no ovie dva dena za mene bea najnormalni sto gi imav pominato otkako me fati anksioznosta I depresijata , se nadevam I sakam site denovi da mi pominat vaka so dusa mir spokoj .
Dva dena bev top. Ali denes nakaj 18h me fati zamor i nemozev da sedam u noze alo morav se vrativ doma sea i odma u krevat. I si vikam sto e ova dali stvarno se umoriv i mi se spie..sho e ova neam energija sho nikogas vo ova vreme ne mi se slucilo samo posle 00 da sedam. Namesto sea da spijam praam filmovi od kade moze da dojde ovoj zamor :/
Луси, се насмевнав кога видов кои девојки ти го лајкнале постот. Оти четирите сме со слични симптоми. Далеку од смешно е, ама со тек на време врви. Мене на пример веќе ми поминаа филмовите, и цела недела дена сум без симптоми и седативи, ама сеќавањата и стравот дека ќе се повтори се сеуште присутни. Спојлер: хаха Инаку, искрено, мислев дереализацијата вечно ќе ми трае, ама ете имало спас.
Zdravo decki, samo da ve pozdravam. Ve molam ne se karajte na Forumov, site nie imame ista maka i tuka sme da si pomogneme. I nemojte so nikoj drug vo vasite zivoti da se karate, ni so svekrvi, ni so rodnini, ni so komsii.....ne dozvoluvajte nikoj i nisto da ve oneraspolozi, nasmevnete se i zavrtete grb. Podobro ke se cuvstvuvate. Znam zivi lugje sme site i sve ne nervira, ama koga ke se setam niz sto pominav........se bi storila samo toa da ne mi se povtori.....Zatoa drugari nikako nemojte da se nervirate. Jas veke 3 meseci sum dobro, samo po edno AD i tolku. Znae da me drmne pred mesecen ciklus, no nisto strasno. Duri i simpatija imam posle neznam kolku vreme Pozz <3
Zdravo. Dali vi se slucilo nekogas da vi se ukoci vratot i koa ke se svrtite na edna strana samo da boli (leva mene).. i mnogu zamor. Od sto moze da e? :/
Denes vrnezlivo no ubavo nadvor svez vozduh mi ide ubavo da se iznadisam. Denes planiram da vezbam isto kako vcera nekni i so meseci nanazat .Se poveke imam energija nema nisto da me spreci muzika do daska vremeto si vrne jas vo soba vezbam anksioznosta zaspala nekade I ne mi nedostasuva voopsto , ke si go napravam denot zasto ako ne jas koj drug , pozdrav imajte ubav spokoen den .
Kazete mi nekoj od vas iskustvo so HELEX ve molam? Sakam da pocnam ali se plasam od nesakanite dejstva iako sum potpolno zdrav osven anks? Pisete mi ve molam nekoj koj gi zemal.