Мене ми се има случувано, ама сега оддамна не. Трае некаде 5-10 минути се чувствував чудно. Ништо страшно
da mi se slucuva toa od nigde nikade i kako vo druga dimenzija da sum nekako strasno neopislivo e toa i trae nekade desetija min kaj mene mi ide da si puknam vo toj moment ama pominuva falamu na boga,ne si sama so ova znam kolku e tesko ke se tesime toa e ke pomine se eden den. Kaj tebe kolku trae ova?
Zdravo. Da mi odgovori nekoj. Dali nekogas ste custvuvale kako srceto da ne cuka pravilno. Na primer kaj mene u raka ke meram mi se cini vaka kao da cuka TIK TIK dva pati i posle sekunda zastanuva pa pak tik tik i isto. Dali ova moze da e aritmia ili od moja glava e? Me plasi mnogu. Denes i grlo me boli pa sum cital deka nekogas i so srceto moze da e grloto.
Ne znam nemam pieno Helex. Koa mi doagja nekontrolirana nervoza/panika pijam Diezepam. Eve momentalno sum na 2.5mg i ok mi e.
Sekako. Ok sedativ e... Epten koa imas muka da go koristish , ne celo vreme. Ne sakam apchinja da pijam ama nekogash moram jebiga.
i nemoj da pies alkohol, razberi deka ne odi so antidepresivite ke ti bide poloso, edno pivce nisto pojke, ako mozes i ic
Здраво, нова сум на форумов па да не ги читам сите 900 страни ме интересира дали некоја што пати од анксиозност има искуство со бременост ? дали била на терапија или не? може да ми прати и приватна порака да не ја оптеретуваме темава. однапред благодарам
Здраво феминки... во петок одам во Полска со деца што не ги знам,и таму ке бидам 10 дена и многу се плашам.Ке треба да се соочам со многу мои стравови во исто време како што се патување,спиење на друго место освен дома,зспознавање луге ... ке може ли некој совет,поддршка оти мислам дека ке пукнам