Ееј јас вчера се вратив од Полска здрава и жива.Си поминав прекрасно.Тие 10 дена беа најубавите денови од мојот живот.Успеав да ги поминам без ниту една тахикардија а камо ли паничен напад.Се запознав со сите таму,се здружив и беше прекрасно.Пред да тргнам во Полска се молев на господ да можам да го прескокнам времето,плачев по цели денови од страв шо ке биде...а сега плачам и се молам на господ да можам да го вратам времето.Ке изгубев многу ако можев да го прескокнам времето ... Едно нешто имам да ви кажам на сите. 75% од она што мислиме дека лошо ке испадне,не испага лошо. Никогаш не се откажувајте.Одете до крај и докажете си себеси дека можете и ке добиете награда за тоа,верувајте.
Mene mi se temni pred oci, mi se trese celo telo , deralizacija maksimalna ama ajde toa e valjda site gi imate istite simptomi . Pozdrav i ubav den
I mene verata kon Bog mi pomigna samo tuka na forumov retko koj ke se zainteresira site baraat pomos vo apcina vakvi takvi na kraj nikakvi I so lekovi istoto , bog e so nas primigo vo svoeto srce , nie anksioznite sme daleku od nego zatoa I sme dojdeni do ovaa sostojba , mnogu ke go procitaat ova sto go pisam i ke si pomislat deka nema efekt nekoj I nisto nema da si pomislat tuku pak ke kukaat a bog nema da gi slusa a zosto nema da gi slusa? Pa sosema jasno se dodeka ne go primite vo vaseto srce toj nema da ve slusa dragi moi moderni lugenca . Da kazam pak za mene super sum vecer ke odam da kopam na niva , aktivna sum se raduvam na sekoj nov den ke odam na niva zamislete ospolneta so zivot ziveam . Jas se raduvam za na niva a zamislete koga ke odam na plaza , ama znaete vsusnost jas se raduvam deka ziveam normalno bez razlika sto pravam sto rabotam
Со денови ја читав темата и решив да се зачленам бидејќи се пронајдов во некои ваши ситуации. Би сакала да ми одговорите дали ова се знаци на анксиозност: Пред година дена несакав да останам сама дома од страв дека ке се онесвестам ке си го голтнам јазикот и сл,кога и да останев нон стоп ми се вртеше,се потев,срцето ми чукаше забрзано. Со тек на време тој страв ми исчезна. Кога сум под стрес и нервоза рацете ми трпнат,ми помодруваат ноктите веднаш плачам и се тресам. Сега имам страв од болести (рак,сида) и сум опстедната со моето здравје, од здрава се правам болна и на тоа мислам по цел ден. Исто во последно време многу почнав да внимавам да не се напијам од туѓа сламка во дискотека,туѓа чаша се со цел да не се заразам со нешто. По цел ден само негативни и опсесивни мисли. Ги очекувам вашите одговори и мислења.
не треба пак да проверуваш, вежбај со помалу напор не се пресисувај треба да се опуштиш не да се умориш
Jas sum skoro 1 godina ss anksioznost,istite simptomi sum gi imal amo koristim antidepresivi veke 8 meseci ne e loso amo daleku sum od taa sostojba sto posakuvam uste me sledi anksioznost pozz