Stvarno mnogu saati si vezbal koga ke osetis silna tahikardija zastani odmori se pa prodolzi, jas taka pravam no ne vezbam tolku saati mnogu se stvarno. @pajton i daj edna slika da te vidime. : D
Dusicki mene nokta mi e najubav del od denot. Ladno e prvo pa si proveruvam fb, eve i na forumov pak, si ja preslusvam omilenata pesna, seto ova pred spiene, porano i molitvi si citav, sega samo mu blagodaram na boga sto sum ziva, zdrava. Eve pr moj sovet procitajte nekoja molitva onaka svesno obrnete vnimanie na sekoj zbor sto go kazuvate, pomolete se, zablagodarete se na Boga ili vo sto i da veruvate ne e bitno. Bidete blagodarni sto ste zivi zdravi i ste tuka, sega, ne mislete na nisto drugo. Mozete da zaspiete so takva pozitivna misla. Pozdrav do dvete i ne se sramete stavete sliki
Mislam imase tema anksioznost i bremenost videte a ima i dosta stranski forumi kade spodeluvaat iskustva na ovaa tema
Vo sabota imam svadba jas licno ke se ozenam.. a mnogu stres imam, si mislam na srceto zosto mincuka 55 koa odmaram, da ne me fati nesto, sto ke se sluci toj den sekakvi misli. Jbg samo vie moze da me razberete sho ste so anks, nikoj drug duri i psikolozite ne moze da ne razberat ako ne pominale niz ova.
Cestito zenenjeto! a i cestitki za hrabrosta. Jas verena sum no ne pravam uste svadba se znae zosto. Edna negativna misla privlekuva milion drugi negativni. Isto e i so pozitivnite. Se ke bide vo red. Misli na ubavite raboti. Ke bides so zenata sto ja sakas najbitno. So sreka neka vi e. Jas nemam seuste hrabrost
Denes bese na psikijatar ne ti dozvoluva 5 minuti razgovor da pravis odma ke prodolzis ss ovoj terapiju mnogu sum nervozen,i deneska moj tatko napravi 6 godini sto umre sekakvi misli niz glavata ovoj sostojba sto go imam ni na najgolemiot dusman ne mu posakuvam 1 den dobro 10 loso pfff daj boze da go nadmineme deka takoj ne se zivee veke normalno
Ajde ss sreka brat Bog da te cuva sve najubavo u zivot da imas,ne se sekiraj opusti se ako ne mozes nesto ke pijes za smiruvanje,daj Boze da pominuvas najubavo pozz