Лично јас,11 години со анкс,по долго одбивање свадба,знаете зошто,направив свадба,со пола хелекс,без никакви симптоми и анкс,супер си поминав,кога можев јас сите можете,верувајте!!!
hahaha daj boze ama nee samo mislu kako da se spasim od ovoj sostojbu za da se ozenim nikako ne mi dozvoluva anksot hahaha
Zdravo... Eve sum i jas ziv zdrav bez anksioznost veke 2 meseci pupupu da ne se podrecam. Kako ste vie? Vi posakuvam ubava nokj
Bravo hoex daj boze da ti ide takoj cel zivot,jas licno ti kazuvam ima denovi koga sum dobro ali uste na terapiju sum dokolku sum na terapiju ne mozu da kazu deka sum dobro moje mislenje sepak,a kazi sto napravi da bides dobro dali si primala terapija
Јас си се гледам во огледало и место да си кажам барем убава си, добра си, продожи така, нижи успеси, допрва те чека животот, ќе шеташ ќе уживаш, јас се гледам и си викам не заслужувам да живеам. Несредена. Нефарбана половина година, нешишана една година, нечупана 2 месеци, со искршени нокти. Слаба. Костур. Да си се убијам ли? Или не, тоа е само за кукавиците. Ама што, на кого вредам? Рацете ми се тресат, немам волја за ништо. И филм да гледам џабе, на се` ми се плаче, ми се корне. Седам во кафич излезена како демек да се опуштам, солзи ми течат, срам ме фаќа. Монотоно. Жити животов, ми доаѓа сама гроб да си ископам, да си направам крст, да си нарезбам името и да си легнам. Засекогаш.
Само минуваш низ тежок период на твојот живот, еден ден ке се гледаш во огледалото со поинакви очи и се ова ќе ти биди смешно, само храбро, можеш ти и подобро од ова...
Ova kako da go pisuvav jas pred edno 6 mes Period sto ke pomine. Mnogu dobro znam kako ti e, kako jas da sum go pisuvala ova pred edno 6 mes. Se ova mozes da go napravis vo eden den, a i ke ti dojde ubava promena. Pronajdi nesto vo denot sto ke ti go ispolni, sitnici kako za pocetok. Odma ke bide po drugo
@stelaohrid точно, ама дури да дојде тој момент на среќа... ама викаат тежок е патот до врвот, ама од таму е најубав погледот. @sandrice25 Може и заради околината сум ваква, ништо ново не се случува ама се надевам сега летово ќе биде во ред, само да се стрпам треба.
Dusice samo Gosppod kazuva koj ne treba da zivee. Toa neka ti bide sekogas vo umot. Toj ni dal zivot da go ziveeme
Dobra vi nok. Gospod da bide so site vas. Veruvajte i ke vidite, tropnete i ke vi se otvori, slusajte i ke cuete, molete se i ke bidete slusnati, pokaete se i prosteno ke vi e. Beskrajna e Bozjata ljubov kon vas. Primete ja Bozjata milost vo vasite srca. Dobra vi nok na site. By the way ne sum luda samo veruvam vo mojot Bog, a toj e i vas
Dali nekoj imal problem so trnenje i bockanje na dlankite i stapalata.Mene poslednive nekolku dena mi se javuva i toa bas koga ke legnam da spijam... Uzasno mi preci, nemozam da zaspijam.. Nekoj iskustvo?