Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. leoo111

leoo111 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Ne si sama ,otkako se budiv isto custvo kako da mi e zaglaveno nesto vo grlo i ne mozev da disem.

На Ana196 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. alehandro

alehandro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    65
    kako ti e da i kazam na devojka mi zosto i taja ima golema maka vo toa vreme pojacan strav napnatost voznemirenost,bas prasuvav tuka za toa :)i mnogu ja plasi toj period pred menstruacija...

На stelaohrid му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.325
    Допаѓања:
    16.664
  4. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    ve molam kazetemi dali ima nekoj na kogo cel den mu trae tremata i vozbudata vo stomakot , cel den e so panika ... srcevo ke mi izleta .. povrakjam na sekoj pola cas .. stvarno se plasam ..

5. stelaohrid

stelaohrid Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    232
    mi trae i mene nekogas so denovi mi se losi pocesto ama ne povrakjam, a zosto si tolku vozbudena, jas denes od sabajle bev voznemirena imav mala tahikardija se napiv apce pa dobro mi e do sega ama do posle ako me fati pak voznemirenost ke se napijam pak, sum piela i po tri pati na den dodeka se potsmiram, zemaj nesto nemoj da se macis vo takva sostojba, retko koj sam se izboril samo so misla, da ne bea lekarstvata ne znam kaj ke bev do sega, iako e minliva rabota vo odredeni momenti dobro e da se zema lek, ke te opusti

На Scorpio87, silvija88 и bubic.k им се допаѓа ова.
  6. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    neznam, bez pricina e voznemirenos
    neznam stvarno zosto e ova cuvstvo na trema no ne me pusta vekje dva dena ... konstantno e i kako da mi e zakocen mozokot se osekjam , derealizacijava me unisti

7. Ana196

Ana196 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2016
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    220
    Jas imav trema do kaj 4 casot se napiv apce I se potsmiriv.Malku I meditirav.I jas bez pricina iMav trema.Pocna od vcera vecer do denes do 4 casot popladne.

8. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Mozi da imas nedostatok na nekoi vitamini, minerali zemi stopgrc ili magnezijm i kalciuum ke ti pomognat

9. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    E pa bidi so nas vo dobro i loso:) bas mi e milo pozz

10. silvija88

silvija88 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    184
    Mila neli ti bese izlecena ili gresam? Zemi nesto nemoj da se macis. Ke pomine. Imaj trpenie izdrzi pozz

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bellamy

Bellamy Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    50
    Мене лично ми се манифестира психички со црни мисли.Може да сум супер цел месец и наеднаш се будам насабајле со страв и во текот на денот црни мисли имам многу (се плашам многу од иднината,што ќе биде,како ќе биде...).Ова не се случува секој месец,некогаш е позасилено,некогаш е послабо.Меѓутоа е лошо како и да е,зошто ПМС најдолго што може да трае е 2 недели пред менструација.
    Јас искрено не ни сум пробала нешто за да го ставам под контрола,затоа и не знам што би ти препорачала за да и биде подобро.Единствено нешто што го правам е се трупам во обврски,гледам почесто да сум излезена со луѓе што ми го знаат проблемот и чекам да поминат тие неколку дена :)

На Scorpio87 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. leoo111

leoo111 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Luge ja imav cela nedela velika doza na anoksiznost,vo petok pravev krvna slika sve super,vcera pravev i drugi analizi od grlo do stomak sve i sve super mi vika doktorot.Mi diagnosticira Anoksiznost i mi dadese dve apcinja.
    Znaci sakam da im kazam na tie sto mislat deka imat nekoja teska bolest ne se sekirajte mnogu ,zatoa sto i jas gi imav tie crni misli ,deka imat nekoja teska bolest.Ne se sekirajte ke pomine ,no treba verba i borba.
    Bidete pozdraveni

На smatka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    ako citas na net kje ti pisuva deka za 10den kje umres (nedajboze)

14. Delfina1977

Delfina1977 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    47
    Isto mi bese i mene na pocetokot, ne se plasi od anksot ti e. Ako nema pricina za vozbudenosta togas imas visok adrenalin, a i samoto soznanie deka si anksiozna te pravi voznemirena. Ubavo ti kaza Stela zemi Helex i obidise da se smiris. Stavi slusalici na usi i pusti meditiracka muzika, ne misli na nisto.....samo slusaj. Ili pustaj pesni sto znaes da gi pees i pej na glas da ti izlezi toa od tebe. I smej se......ova ke pomine....mora da pomine. Neznam sto drugo da ti kazam Bubic...Pozz i sekoe dobro <3

15. Delfina1977

Delfina1977 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    47
    Go ima....vo Zegin od 2500-3500 den ....tocno ne se sekavam na cenata....ama e skapo. Skapo za nas standard posto vo Amerika e ista cena kako kaj nas, a dolarot e kolku evroto. Jas seuste si go koristam kokosovoto ulje i ko ke go dotrosam mozda ke zemam kanabis....ako imam pari normalno.

16. pentium

pentium Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    neznam dali e istiot problem go imam veke 5 godini moze i poveke neznam veke sto mi e nekoi denovi mie podobro ama nekoi denovi znaci mnogu mie imam provereno krv srce tiroidna nemam nisto se e k a jas ne sum dobar me prakaat na psihijatar a simptomite mis emnogu loso vrtoglavic mi smeta galama gusenje prepotuvanje mi precat svetla ezenje po teloto mi se tresat race noze katastrofa z nac i pet godini sum vaka veke duri nauciv da ziveam so toa dali ima nekoj od ovie simptomi i dali e se od psihata ili nesto drugo

17. pajton

pajton Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    103
    Некој што ја користи Elicea подолго време,искуства околу намалување на дозата па до целосно откажување .благодарам

18. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    290
    Bubic eve i jas sum ista plus derealizacija i vrtpglavici

19. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Ќе бидеме добро не губиме надеж

На kostadinka24 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    290
    mora srcka silni sme nie kakvi ne simptomi sme imale zdravi i zivi sme fala mu na Gospod duri da se prilagodime valjda na zeskovo:*