Еве се враќам од град. Бев да јадам ни залак не ставив во уста почнав да се тресам и да ми чука срцето се плашам дека ми се враќат нападите и сите симптоми. Сега лежам и плачам дома зошто не сум како сите..
Eh kolku pati sum se vratila od sred pat doma so placenje so napadi i istata misla zosto ne sum ko drugite. Nemoj da se plasis tie se simtomite ne se umira od niv. Bidi hrabra ne si sama. Obiduvaj se povtorno i povtorno se dodeka ne iscezne celosno stravot od panikite, ne begaj, sprotistavise. Znam lesno e da se kaze tesko da se napravi. 5 god se macev i uste se macam se otruv od apcina, no edno svativ nema pricina za strav. Pregore sjalickata pozz
Togas prekinav za pet meseci pocnav pak piev nekolku vrsti bez uspeh, sega pijam citalon slicni na zepira i elicea
Vaka sea gledajte ja slikata i kazete mi dali tamu nekogas vi se slucilo da ve boli u gradi vo koskite koa ke dopres da te boli? Toa me plasi eve 2 dena mislam na srce..inace drugo se e ok
Ovie dva dena voopsto ne mi e dobro,me prepotuva,imam trpki samo na levata raka,koga zaspijam se budam od ripanje i sum voznemorena,se si mislam ke dobijam udar bidejki toa se simptomite,dali e mozno toa?
Nema da dobies udar i jas se streknuvam vo sonot i imam trpki vo levata raka cel mesec i poveke toa e se od nervnata napnatost pij b6 nesto za smiruvanje i ne misli na toa
Stvarno? Mene me plasi i grlo me boli pa vikam eve taman srceva bolest tie simptomi. A vremeto site nas ne nervira samo doma da si sedime
Luge dajte sovet treba da odam na odmor so ovaa sostojba ima li nekoj iskustvo ve molam spodelete sovet