Прво многу е лошо да се каже некому на не ти е ништо и мене така ми беше, тоа е тотално погрешно. Не секое трнење на рака или болки во градите е знак за срцево заболување исто како што ни 2 навидум исти трнења на рака се предизвикани од исти причинител. Јас е советувам да се обратите на лекар и да ги направите потребните испитувања, затоа што последиците ќе ги трпите вие а не тој што ви рекол, ма не ви ењ ништо. За да иронијата биде поголема тој што дава совети дека на другиот не му е ништо всушност не може да си најде одговор за сопствениот проблем а решава туги. Еве јас ти викам не ти е ништо слободно оди на одмор, топлово време е како створено за лугето кои патат од анксиозност, тогаш проблемите и паничните напади, гушењата, забрзана работа на срцето двојно се зголемуваат з разлика од зимскиот период.
fala na motivacijata izgleda slabo si na forumov nie ako nemame srce krv pregleduvano krv se neznam koj ima tropash zeleni samo
Posto gledam davash soveti i ti za bolki vo grlo vo opsti zdravstveni problemi sigurno si nekoja doktorka a ovde kazuvash prikazni da osetish na tvoj grb pa ke vidish kako e
Ok doktorke nie ovde imame anksioznost znaci pe Jas licno i kaj i kaj zan sum bill i pijam lekarstva i sto treba od doma da ne izleguvam ili ti sto vikas prvo razberi sto e anksioznost i ne pisi nemam namera da se raspravam nitu da delam soveti nekoj ili da tesam site od ovoj forum imame praveno doktorski analizi ovde si gi kazuvame makite i simptomite ne se lecime na forumov .bidi pozdravena
Greska si ne znaci deka od toploto vreme dvojno se zgolemuvaat panicnite napadi eve cist primer sum jas poubavo I poopusteno se cuvstvuvam koga ke potoplo nego vo zima, ne gi zaplasuvaj feminkite deka od toploto duplo pogolemi napadi ke imaat Ne e tocno toa
Se e individualno kaj sekoj razlicno eve i mene mi e potesko vo toplo vreme skoro da ne izleguvam nikade duri ne zaladi
@Strumka22 znaci nie ovde ne sme bolni ni od srce ni od nisto. Sigurno sme bile 100 pati poveke od tebe na doktor i sme pravele sekakvi kontroli i mnogu sme zdravi fizicki. Nasata sostojba e ANKSIOZNOST taka i e imeto na temata, a spored tebe site sme za kaj zan mitrev taka? Pa da ne izleguvame od doma da ne odime na odmor. A sto e toa da si gi pustime nozete kolku e cergata haha. Od kade znaes deka vo leto panicnite napadi se dvojno trojno pogolemi? A ti anksiozna si? Ili doktorka? Vo pravo e @pajton tresis zeleni!!!! Napred @pajton imas poddrska od site nas za da odis na odmor. Neli prijateli? So isklucok na strumka hahaha
Hiiihihi me iznasmea strumka22 eve jas 8 godini imam Ankc..I sekoja godina odam na odmor od koi dvapati bremena, zatoa ako nemas ankcioznost I ako neznaes kako e da si ankciozen ne mudruvaj te molam.
@pajton Ниту еднаш не сум се откажала од одмор ради анксиозност. ДА ОДИШ И ДА НЕ СИ СЕ ОТКАЖАЛ Ако нешто излезе наопаку мене да ме тепаш Ама ти гарантирам дека нема .. Се ќе биде во ред
Ke odis tamu sugurna sum Oti keti bidi mnogu polesno.Kese opustis nema da imas anks.Ubavo dasi pomines
Оди на одмор и немај мака, две години по ред одев со анксиозност на одмор. Пред да тргнам си правев 300филмови за таму, па како ќе биде, па дали ќе издржам, па што ако ми се случи нешто... И знаеш, познато ти е сигурно се и за да биде уште полошо немаше симптом што го немав пред да се качам во автобус Ама веруј многу убаво си минев, тие денови се осеќав како никогаш да сум немала анкс, посебно лани. Одморот ќе ти дојде како еден вид на рехабилитација, ќе смениш простор, ќе се тргнеш од се што те потсетува на анкс, а верувам ти е потребно тоа. И запомни, ништо нема да ти се случи. Ако се решиш да одиш, имај најубав помин друже.
Na temava imam da kazam oti posledniov mesec puknav od nervoza, se cudam kako go izdrzav ovoj period a tek uste kako ke izdrzam toa ne ji sakam da mislam.Od tolku stres zeludnik me pukna, plus po razni doktori treba da odam drugata nedela ubedena sum sega deka mi e nesto seriozno i nema sansi pozitivno da mislam.Samo znam deka periodov me unisti uste tolku ova psiha, nikogas nema da mi pomine, da mozev bar malku od malku da ja kontroliram denovive ama nemozam. Tesko mi e za ova da zboruvam so nekoj, knedla imam vo grlo. Sakam da placam i placam dusata me boli, a zeludnikot si go rasipav od stres placki i negativnosti, a koga veke nemozam da izdrzam placam i cesto od nervoza mi se gadi i povrakam. Pred drugite sum silna ko nisto da ne mi e a jas se dokrajcuvam ..
Nekoj piel li seroksat zaedno so demetrin?Ako piel nekoj neka mi pokazuva kako se osekale prvite denovi i pomogat li?